A szeretet erejével az aszthma ellen

2011.08.06. 17:14

Gyermekkoromban sokat betegeskedtem,aszthmával kezeltek,gyakran voltam kórházban,szanatóriumban.Testnevelésből részlegesen felmentettek,keveset mozoghattam mindig vágytam a többi gyermek közé,de nem nagyon engedtek mozogni.

Felnőtt lettem,32 éves koromban elhatalmasodott rajtam a betegség,többször voltam status asthmaticusban ami már elég súlyos állapot.A szívem is sokat rendetlenkedett anginás panaszaim is voltak.Koszorúérfestéssel megállapították ,hogy az egyik ér  fejletlen hypoplasiás.emiatt fokozott görcskézség áll fenn.Sportolnom kellene,hogy táguljanak az ereim,de mivel fulladok ez lehetetlen,és amit gyermekkoromban elmulasztattak velem az a mozgás már nem pótolható.1996.-ban leszázalékoltak,ettől lelkileg is kikészültem,depressziós lettem kb.16 féle gyógyszert szedtem.

A gyógyszerektől figyelmetlenné váltam baleset ért,meg kellet műteni a gerincemet,komoly fájdalmaim voltak még műtét után is hiába volt minden fájdalomcsillapító,alig tudtam mozogni.

Aztán egyszer idegsebészeti kontrollvizsgálatkor az orvosom azt mondta,hogy az MR felvételen nincs olyan elváltozás ami miatt nekem ilyen nagy fájdalmaim lehetnének.Tudom-e hogy az emberi elme mi mindenre képes?Mesélt 1-2 dolgot majd azt mondta erélyesen,hogy szedjem össze magam!Fiatal vagyok még ahoz,hogy feladjam..Ez már 2006.-ban történt.először megsértődtem bántott,hogy az orvos így viselkedett velem,de most már rájöttem,hogy ez volt a mélypont amiből nem tudtam volna kizökkenni ha a Dr úr nem figyelmezet.Áldom is érte életem végig, Ő nagyon jó orvos ,nem csak a beteg testével foglalkozik,hanem a lelkével is,ami nagyon ritka manapság!Elhatároztam,hogy meggyógyulok.

Munkát kerestem,hogy emberek közt lehessek,egy irodában dolgoztam és egyik kolléganőm azt mondta olyan vagyok a gyógyszerektől mintha részeg lennék,pedig soha nem is ittam.Hamar összebarátkoztunk,elmondta,hogy Reiki klubba jár és menjek el vele  abba a társaságba.

Először nem akartam,nem hittem benne sőt hülyeségnek tartottam,de mégis hagytam,hogy rábeszéljen.

A klubban olyan szeretettel fogadtak,amilyenben azelőtt nem volt részem,mindha már régóta ismertük volna egymást,hihetetlen volt.Utána hetente jártam a csoportba,elvégeztem az I. majd II.fokozatot -ez egy személyiségfejlesztő természetes gyógymód-fokozatosan javult az állapotom,és a gyógyszerszedést is  lecsökkenthettem a minimális mennyiségre.A következő már a mester fokozat,azt mondta a tanárom,hogy én már így is mester lehetnék mert meggyógyítottam önmagamat a feltétel nélküli szeretet erejével.

Jelenleg már rehabilitációs munkakörben dolgozom (13évig voltam rokkant nyugdíjas).Naponta kezelem magam a REIKI-vel és minden reggel legalább 1 órát tornázom (jóga,légzőgyakorlatok,stb,)és utána megyek dolgozni és munka után folytatom itthon a teendőimet..

Mindenkinek ajánlom szeretettel.

A boldogság útja

“Szívedet tartsd távol a gyűlölettől a lelkedet az aggodalomtól.Élj egyszerűen,keveset várj és sokat adj.Töltsd ki életed szeretettel.Sugározz napfényt magad körül.Felejtsd el önmagadat és gondolj másokra.Tégy olyasmit,amit magadnak kívánnál.

Csak egy hétig élj így és meg leszel lepve.”

/Norman Vincent Perle:

A pozitív gondolkodás hatalma/

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close