Sógorom gyógyulása a cukorbetegségből

Téma címkék:
2011.09.05. 19:01

Sógorom 45 éves, 8 évvel ezelőtt súlyos hasnyálmirigy műtéten esett át. A csodával határos módon maradt életben, hasnyálmirigyének 90%-át eltávolították. A cukorbetegsége kb. két éve változtatta meg mindennapjait. Két hónappal ezelőtt ott tartott, hogy naponta négy alkalommal adott magának inzulint, éjjel lábában fájdalmak kínozták, s eközben cukra 15-24 között ingadozott.

Hat héttel ezelőtt egy barátja ajánlott neki kipróbálásra egy termékcsaládot, mely 3 termékből áll. A változás életminőségében drámai gyorsasággal következett be. A termékeket elkezdte fogyasztani, miközben az inzulint is adagolta. A cukor értéke hamarosan csökkenni kezdett, s ezen felbátorodva az inzulint fokozatosan csökkentette: először napi 3-ra, majd kettőre, egyre, s öt hét után, saját felelősségére, elhagyta a szurkálást. Ekkor a cukra, inzulin bevitele nélkül 6-9 között váltakozott. Három napja kontroll vizsgálaton vett részt, s eredménye (6.7) teljesen meglepte kezelő orvosát. Életminősége előnyösen változott, melynek ő és az egész család nagyon örül. Természetesen fokozottan figyel minden változásra és rendszeresen ellenőrzi vércukor szintjét.

Arra gondoltam, ezt a történetet és lehetőséget megosztom másokkal, olyanokkal, akik sógoromhoz hasonlóan szenvednek ettől a betegségtől, s azokkal, akik hivatásként vállalták, hogy segítenek azoknak, akik hozzájuk fordulnak a problémájukkal bizalommal. Alapvetően a téma iránt nyitott és érdeklődő orvosokkal keresek kapcsolatot. Nem arra biztatnék embereket, hogy orvosok nélkül próbálkozzanak, hanem éppen ellenkezőleg szeretném, ha az orvosok szaktudása mellé egy további eszköz, egy hatékony termékcsalád társulna, s ily módon szakmai kontrol mellett több betegnek segíthetnénk közösen.
További információ, illetve a termékek, (melyeket azóta sógorommal közösen forgalmazunk is) elérhető  az alábbi címen: jimre@askit.hu

Mindenkinek javuló egészséget és csodás életet kívánok szeretettel, tisztelettel: Imre

#7202 david1 hozzászólása: 2012.01.23. 15:30

üdv mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni kedves betegek,hogy mi történt a d cabrio tesztcsíkkal,mert most már csak dobozonként 2700 ft -ba kerül.A gyogyszertárban felvilágosítottak megszünt a támogatás erre a csíkra.hogyan tovább? nekem ez arany ár az 50ezres nyugdijam mellett.

Üdv: ML

#7201 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.12. 19:05

Szia! Leírtam a történetem,ami egy hónapos teljesítményemet foglalom össze. inzulinos vagyok,2.-egységgel már kevesebb az inzulin adag. Nekem nem kell hogy bárki is stabilizálja a vércukor szintem,nekem ez kellett,hogy kigyógyuljak belőle. Gyere velem,keress meg:  fmatkovics@gmail.com      Skype:  ferenc553

Szia.   Várom a jelentkezésed.

Feri

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close