Segítsen valaki!

Téma címkék:
2011.09.20. 08:40

40 éves férfi vagyok. Három éve magas vérnyomást állapítottak meg nálam. Sajnos nagyon sok fajta gyógyert szedtem már rá, mert mindgyik okozott valami mellékhatást. Jelenleg is. Probáltam fokhagyma kapszulát, gyógy teákat nem viszi le semmi. De most már 7-8 hónapja fejsipolás, fülsipolással és nyaki fájdalommal is küzdők. Gyerek koromban megműtötték mind a két fülemet, mert elkezeltek a kórházban igy felkerültem a Heim Pál gyerekkórházba és ott mentettek meg. Jelenleg: gégészeten jártam már nem találtak semmit, kopnya mr-n is voltam ott se nyaki ct-n is voltam ott se. Szedtem már betarevint, kaptam már notropilos infuzíót is. Próbáltam már a ginko bilobát is szedni. A vérnyomás gyógyszerek okozhatják? Bekerültem a kórházba a vérnyomás gyógyszer miatt, infraktus közeli állaptban voltam, elküldtek szív katéterezésre, nem találtak semmit jó a szívem, megkinoztak. Én mondtam az orvosoknak nincs a szívemmel gond. Kezdem feladni az egészet annyíra nem bírom, hogy sipol a fülem meg a fejem. Nem tudok aludni se már nagyon, ki hat a munkámra is. Ha valaki tud segítsen!

#7226 pafek hozzászólása: 2012.06.27. 21:12

a sipolás elégtelen vérkeringés az agyban!akár érszükület,főleg a nyakban,ha elforditod nyakadat,szivfelöli nyaki ütőér nem nagyobb mint kéne?nyomkodd meg,nemfáj egy kicsit?….vagy vese probléma is ugyanezt csinálja,főleg ha a hormomrendszer beteg,a mellékvese betegsége például kinyirja a testet,lelkileg,stb…na ez okoz kemény sipolást,fülzúgást,totál leépülést agyilag-elbutulást,és a lényeg hogy néha rákérdezel dolgokra mert nemjól hallod!stb.teszteld magadat.nyomkodd meg hatul veséidet-nemfáj stb….nyomozz!mellékvese szerintem!

#7224 julika50 hozzászólása: 2012.02.08. 18:46

sziagyula julika vagyok magamrol gyogynévényekel foglalkozok 25 éve  és amit én ajánlani tudok salán teát igyad a füledre pedig svédscepes borogatást probáld meg mert nagyon hatásos  jo egszséget kivánok üdv julika

#7223 angiz hozzászólása: 2012.02.08. 12:12

Szia

Először is a magas vérnyomástól lehet, mert eddig nekem csak akkor volt ilyen, ha emelkedik a vérnyomásom. Most hogy a kardiológus nyugtatót is írt a vérnyomsácsökkentő mellé, a vérnyomásom alacsonyabb lett. Tudod produkálok én olyan vérnyomást ha félek, vagy már ha ránézek a vérnyomásmérőre, hogy jaj. Mindenképp ideggyógyászt ajánlok, vagy pszicológust. Ha ráadásul még félsz is, az meg a pánikbetegség tünete. Ezek nagyon komplett idegrendszeri zavarok, egyik húzza a másikat. De ki lehet belőle mászni, legalábbis én nagyon remélem. Anna

 

 

#7222 Tibetti hozzászólása: 2011.10.24. 06:51

Szia, én egy 38 éves nő vagyok és nekem is zúg a fülem, de egyértelműen ennek pszichés okai vannak, egyetértek a hozzászólásokkal is… Szóval szerintem pszichiáterhez kell menned, a stresszoldást kéne mielőbb megoldanod, nehogy kialakuljon tényleg egy pszichés betegség, mint a depresszió vagy stb.. mert sajnos egy idő után ebbe menekül a szervezeted, ha nem találsz megoldást mielőbb.. Én már csak tudom … :(

Zúgásmentesnapokatkívánok :))) Tibetti

U.I.: ha érdekel, szívesen adok orvos tippet, aki bevállt nekem

#7221 pafek hozzászólása: 2011.10.20. 21:47

fülzúgás?és néha emelkedik a sipolás…….igaz?pajzsmirigy……..mellékvese+agyalapi mirigy…..ezek csinálják,(főleg a második).

vakondka
#7220 vakondka hozzászólása: 2011.09.23. 10:06

Szia Gyula,

Én is 40 éves vagyok, május óta zúg a fülem.
Nálam se találtak semmilyen szervi elváltozást, míg kiderült, hogy a fülzúgást az esetek 80%-ban lelki tényező (stressz) indítja be.
Rengeteg mindent kipróbáltam, míg végül beindult a gyógyulás és már nagyon lehalkult, többnyire elviselhető (kivéve ha zaj ér, pl tömegközlekedek…furcsa…)

Azt hiszem az alábbiak segítettek a legtöbbet:
- meditáció
- Aurecon ring stop
- Neuroptim
- Gingko Biloba rózsagyökérrel
- pszichiáter
- rózsazaj generátor fülzúgásra (TB támogatja!)

Ha gondolod keress (illetve bárki akinek fülzúgása van) meg, segítek amiben tudok:
vakondweb@gmail.com
06-30/442-8304

Üdv:Laci

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close