orvostól orvosig

Téma címkék:
2011.09.29. 18:47

Sziasztok!Az én kálváriám októberben kezdődött,amikor kiderűlt a párom csal az ex barátnőjével.Késöbb halmozódtak a problémák,mint átlagban minden családban.Gyermekeink vannak,előző kapcsolatból,közös egy kislány.Lényegében februárban kezdődött az első tünet,dohányoztam,kávéztam,hirtelen rámtört egy furcsa érzés,nem kaptam levegőt,összeszorult a torkom.Ügyelet,közölték pánikroham.A cigarettát,koffeint aznap letettem,azóta sem nyúltam hozzájuk.Ez a jó oldala.Késöbb jött a többi tünet:gyomor problémák,evés,nyelés zavar,fuzldoklás,remegés,szívdobogás,sírógörcsök,különböző fájdalmak,de leginkább torok és gyomor problémák,mindehez halom vizsgálat.Most ott tartok,hogy hetek óta véres a köpetem éjszaka.Persze a jobbulást felválttta ismét a szorongás,és az orvosok.Azt mondták a reflux marja fel a hajszálereket.Félek hátha más,elvégre három gyermekről gondoskodom.A párkapcsolatom már csak a mindennapos házimunláról,megfelelésről szól.Most itthon volt két és fél hét szabin,minden nap elment reggel este jött,mindíg kitalált valami indokot,de nem ott volt persze,mint utobb kiderűlt,persze közben terrorizált a gyerekekkel együtt,elötte már jobb volt a közérzetem,most visszaestem.Írjatok!Puszi minden sorstársamnak!

#7275 Antal64 hozzászólása: 2011.10.26. 13:16

Szia

 

 

Szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy információt.

Rákbetegségek,AIDS,léguti betegségek, Allergia,asztma,Chron’s betegség,infarktus megelőzése,Bármilyen betegség megelőzése kezelése.

 

 

Nagyon érdekes dologra bukkantam azt gondolom, erről mindenkinek tudnia kell, igazából most került be ez a hír teljesen véletlenül Európába!

Van egy kutatási eredmény, ami mától Magyarországon is hozzáférhető.

 

Te tudtad ezt?

Felfedezték az immunrendszer fő alkotóelemét, mostantól illetve 1994-óta orvosi TÉNY az emberi szervezetben a fő antioxidáns a Gluthation amino-sav, ami gluthaminsavból, ciszteinből, és glicinből álló tripeptid. És nem  szőlővel vagy más antioxidáns növelőkkel kell magunkhoz venni!

Ezt a kutatási eredményt 2008-ban Orvosi Nobel díjjal Jutalmazták! A kutatások nagyon eredményesek. Szinte minden betegség megoldása az egészséges immunrendszer!

Él egy Barátom Angliában, eljutatott hozzám egy könyvet, szívesen elküldöm neked, ha kéred, és ha látsz benne megoldási lehetőséget úgyis megkeresel. Nem igaz?

Ez ingyen van, nincs semmi kötelezettség!

Név, elérhetőség: és elküldöm privát neked a könyvet ingyen,emailben.

Elérhetőségem:

e-mail:webmailantal@gmail.com

skype:antal642

Viszlát

#7274 19810915 hozzászólása: 2011.09.30. 11:02

Szia!

A reflux a stressztől jön elő, anyukám, a nagybátyám és a nagynéném is refluxos. Ráadásul a nagynénémnél mikor kialakult egyfolytában vért hányt. Ő is nagyon megijedt, tartott attól, hogy valami komolyabb baja van, de nem. Természtes, hogy félsz, de nyugodj meg, szerintem nincs ennél komolyabb bajod.

A többihez nem tudok hozzá szólni. De én a helyedben ott hagynám azt a pasast, mert csak Te neveled a három gyereket, ő pedig sehol nincs, amitől csak még feszültebb a helyzet. Több mint valószinű, hogy miatta vagy refluxos. Az én családomban is vannak nagyon súlyos dolgok. Az egyik rokonunk 2 éves kislányával és 5 éves kisfiával hagyta ott a párját, mert nagyon durva volt a helyzet. Nehezen szánta el magát, hogy ott hagyja, és hosszú volt a folyamat mire megszabadult tőle, de amióta külön vannak a pánik sem tör rá. Sokkal jobban érzi magát. Csak egy példát tudtam írni. De azt tudom, hogy a reflux stressztől, feszültségtől alakul ki, esetleg helytelen táplálkozástól. De a Te esetedben az előbbi. És nyugodj meg, nincs súlyos betegséged.

Eni

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close