Én is Meniere’s szindrómás vagyok

Téma címkék:
2011.10.28. 16:16

Sziasztok!

Én is Meinere’s szindrómás vagyok. Három éve kezdődött.Ha a jobb oldalamra fordultam, elszédültem. Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak.Ei is a “majd el múlik” kategória, gondoltam én. Hát nem múlt el!Sőt,már nem csak fordulásor,hanem hajlás és fejmozgásra is előjött. A hab a tortán az volt mikot az ágyon fekve roham szerűen jött elő és én mint egy “hülye”kezemmel kapaszkodva rettegtem,hogy lezuhanok… A férjem ekkorra únta meg a dolgot és bevitt az közeli kórhás orr-fül-gége ambulanciájára. Vizsgálatok sora…nem mészlerakódás…karotisz ultrahang…negatív..ct. Na, ennek az eredménye ugyan sokkoló volt,de a szédülésemmel nem függ össze.Meningeoma, az agy jóindulatú daganata.Puff neki! De nem ettől szédülök.Akkor kimondtaák Meniere szindróma. Infúzió és 3×1 4-es Betaserc. Félévente kapm az infúziót, még tudok dolgozni.. Hogy meddig.. nem tudom.. Örülök,hogy sorstársakra találtam, akik nem hiszik, hogy részeg vagyok mert félre megyek.

 

#7525 Reia71 hozzászólása: 2011.11.02. 07:42

Szia Magdi! A 43 a korod? Mert akkor majdnem egyidősek vagyunk.Azért az agydaganatot is figyelik?Mit dolgozol, ha kérdezhetem? És teljesen jól vagy így vagy vannak apróbb tünetek?

Hát, úgy látom, elég sokan vagyunk így ezzel és én abban sem vagyok biztos, hogy a meniere mindig meniere és nem bppv…nehéz lehet különbséget tenni. Neked akkor nem is ajánlottak tornát?Még szeded a gyógyszert is folyamatosan?

Bocs, ennyi kérdésért, de én még teljesen új vagyok a témában, 2 hete volt az első rohamszerűségem, rövid volt ugyan, de utána kellett 2 hét, mire kimenőképes lettem. Ma mentem először dolgozni.És csak januárban mehetek MRI-re.

Minden jót neked azért és ne keresedj el, mert van, akinek az elején sok rohama volt, aztán évekig semmi, sőt, azt is olvastam, hogy a tünetek és rohamok idővel ritkulhatnak. Reménykedjünk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close