Fáj a reflux

Téma címkék:
2011.11.11. 11:18

Sziasztok :) Nekem is már nagyon fájt hetek óta a nyelőcsövem, és ami felette van. Régebben, kb. 5 éve is volt, akkor csináltak gyomortükrözést, utána felírtak (nam emlékszem a nevére) valamit, az elmúlasztotta. Bár szerintem lelki okai voltak a refluxnak…

Most a háziorvosomnál voltam beutalóért,de azt mondta felesleges, mert felírja ugyanazt a gyógyszert, mint amit Ő felírna, ugyanannyi pénzért. A gyógyszer neve NOLPAZA 40mg (van 20-as is), és sokkal jobb, sőt JÓL vagyok.

:)

#7648 gyongylekvar hozzászólása: 2012.02.10. 08:25

Kedves Meneszter!

A reflux betegség sajnos azért alakul ki, mert a helytelen táplálkozás és a mai egészségtelen élelmiszerek miatt nagyon el van savasodva a szervezetünk.

Tavaly édesapám is ilyen problémával járt kórházba, de 2-3 hónap kezelés, gyógyszerezés után (ami a vesekövére is sajnos rossz hatással volt, mert köve képződött…) úgy döntöttem, természetes úton fogjuk meggyógyítani a családban közös erővel.
Testvéremmel kutakodtunk,beleástuk magunkat a témába és megtaláltuk a megoldást, mára már tünetmentes!

100%-ban növényi eredetű táplálékkiegészítőt adtunk neki, tele vitaminnal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, stb. ami a panaszokat úgy 4-5 hét alatt csökkentette, aztán meg is szűntette.

Ha érdekel, szívesen írok bővebbet is a privát elérhetőségemen: gyongylekvar@citromail.hu

Szép napot mindenkinek!
Remélem tudok majd neked is segíteni :D

#7647 rami hozzászólása: 2011.11.23. 17:45

Szia Meneszter!

Én is a Nolpazaval kezdtem,40 mg 2×1.Mostmár a 3. fajta gyógyszert szedem,mert egy idő után sajnos immunissá válok.Remélem nálad nem így lesz.Én konkrétan már nem tudom mi segítene igazán.

#7646 Leslie62 hozzászólása: 2011.11.14. 13:36

Tisztelt Meneszter !

Örülök, hogy jól vagy, de sajnos muszáj kissé elkeserítenem. A reflux gyógyszeres módon nem gyógyítható, max a gyomorsav mértéke csökkenthető különféle szerekkel, mint például a nolpaza. Abban az esetben ha sok pénzed van kívánom, hogy így legyen, elmehetsz műtéti úton való beavatkozásra, de ehhez nagyon súlyos tünet kell, hogy a Tb támogassa. Szed a gyógyszert rendszeresen, ne hagyd el, bármennyire is panasz mentes vagy. Így kerülheted el csak a komolyabb gondokat. Kívánok azért egészséget és sok sikert, üdvözlettel Leslie62.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close