Nem tudom, hogy meddig bírom még…

Téma címkék:
2011.12.09. 11:10

Egyre többször gondolkozom az öngyilkosságon. Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan senki és semmi nem tud megállítani. Folyton egyedül érzem magam, soha nem tudok magammal mit kezdeni ill. folyton folyvást pótcselekvésekkel kötöm le magam, de egyszerűen semmi nem tesz boldoggá. A páromat is szépen lassan felemésztem, pedig ő mindent megtesz értem és tudom, hogy nem ezt érdemelné. Már a 34 kilót sem érem el…Nem hiszem, hogy meg tudok gyógyulni….A napok csak követik egymást és semminek sincs értelme.Szerintem mindenkinek könnyebb lenne, ha nem lennék.

#7808 cukorvirag89 hozzászólása: 2012.01.13. 13:45

Most már 32, 4 kg-ra fogytam le, pedig elvileg “felügyelet” alatt vagyok tartva.(család által) Sajnos, hiába akarnék hízni (még a gondolatától is elborzadok, ugyan úgy az evéstől is) egyszerűen, ha belenézek a tükörbe szépnek látom így magamat és hiszem, hogy felnőtt emberként el tudom dönteni, hogy nekem mi a jó.Természetesen azért (doki mondta) vészjelzésként társul a súlyos anorexia mellé egy súlyos depresszió is ill. a vérképem és a súlyom miatt bármikor, akár meg is halhatok. A kórházat az ünnepekre való tekintettel úsztam meg. Gyógyszereket szedek, de még a doktornőt is kijátszottam és elértem, hogy megkapjam az orvosi javaslatot, így a gyógyszereket a háziorvosom is felírhatja és már a doktornőhöz sem kell járnom. Ő annyit mondott, ha 33 kg (éppen akkor, annyit mutatott a mérleg) azonnal kórházba küld. (nem tehettem volna semmit, mondván veszélyes vagyok magamra azaz nem vagyok beszámítható) Szerencsére, azért van rafkó bennem, bár kérdés, hogy ez meddig folytathatom vagy meddig bírom, hisz azért sokszor vok rosszul, nincs erőm stb. Közben pörgetem magam takarítás, sikálás és ha még van erőm vmennyi sport!

Nem akarok megfelelni sem a világnak, sem a körülöttem lévő elvárásoknak csak magamnak, még ha ez önző dolognak tűnik is. Annyi, hogy a depresszióból szeretnék kijönni, de sajnos az az anorexia miatt jött ki, mint a szervezet válaszreakciója. Erre mondom sajnos, hogy mindennek ára van.

#7807 rorka hozzászólása: 2012.01.13. 13:12

Szia!

A Maxima újságírója vagyok! Éppen mst készítünk egy riportot anorexiás lányokról, a helyzetről, amiben te is éppen benne vagy. Örülnénk, ha tudnánk személyesen találkozni, esetleg kérnénk egy interjút tőled – és remélem, tudunk segíteni, több komoly szakemberrel állok kapcsolatban, és ismerek gyógyult anorexiásokat is.Van remény, nyugi, vigyázz magadra, és kérlek, írj a rorka@freemail.hu címre, elérhetőségedet is add meg!

#7806 atlantiszi hozzászólása: 2011.12.10. 16:01

Kedves Cukorvirag89!

Szerintem nem lenne konnyebb senkinek meg Onmaganak sem.Az Ongyilkossag gondolata nem hozza kozelebb az elethez Ont,nem segit az elet ertelmenek feltarasaban,

Ha szembe mer nezni sajat magaval abban az esetben szivesen segitek abban, hogy az elet osszes szepsegevel ujra feltaruljon.Persze ehhez el kell fogadnia es szeretnie is kell Onmagat.Amennyiben erdekli egy konnyen elsajatithato modszer,irjon e-mailt

a laszlo.thot@gmail.com-ra.Ne legyen az elmeje rabja,eljen lelekbol.

Szeretettel:

Toth Laszlo pszichoterapeuta specialis tanacsado(lelki segito)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close