Újabb nap

Téma címkék:
2011.12.11. 11:16

2011.december 11-e van. Egy újabb nap, amikor úgy érzem, hogy fel sem kellett volna kelnem. Ma először éreztem igazán azt, hogy nincs semmihez erőm és nincs semmihez kedvem, pedig ma nem is egyedül vagyok itthon. Nagyon szeretnék egy kutyát, de a párom hajthatatlan, hogy panelbe nem való. Nem állítom, hogy nincs igaza. Ez a nap is arról szól, hogy csak telik céltalanul, unalmasan, egyhangúan. Semminek nincs értelme.

#7826 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:44

Kedves Cukorvirág89!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#7825 kerteszlany hozzászólása: 2011.12.11. 16:33

Kedves Cukorvirág!

A kutyus pedig sokat segítene, nem nagy, vmi kisebb fajta, kedves, bújós szörpamacs.
Én világéletemben elleneztem, míg a lányom egy éve hazahozott a menhelyről egy kócos-koszos, sovány tacsit. Nagy kedvenc lett, kimozdít a panelből a legnagyobb fagyban is, gondoskodom róla, ölelgetem, amiért persze nagyon hálás és rám hajtja a kis buksiját. Ha sírok, egyből mellettem van, érzi a lelki és testi megbetegedéseket is. 
Én csak ajánlani tudom, persze kell hozzá a társ beleegyezése és segítsége is! Annyi szomorú, magányos eb kóborol, hátha egy éppen Önre vár!:DD

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close