pánikbetegség

Téma címkék:
2011.12.21. 23:02

sziasztok!

Igazából azért irok ide mert ezt érzem ugymond a végső megoldásnak, mivel eddig semmi nem segített rajtam:(

4 éve küzdöm pánikbetegséggel, ami az elején elviselhető volt(kézzsibbadás, szivfájdalom esténként) Jártam vele pszihologushoz, ami semmiben sem segített sajnos, de volt olyan hogy pár hétre eltudtam terelni a gondolataimat. Most már kb 3 hónapja a pánikbetegség mellé jött a depresszió, nagyon félek a haláltól, és hogy valami gyógyithatatlan betegségem van. Az öngyilkosság gondolata is felmerült benne, nemakarom magam megölni de félek hogy egyszer nem leszek magamnál és megteszem:(( mert nembirok igy élni, nagyon nehéz.. természetgyógyászhoz is jártam, de ő se segített sajnos semmit, pszihiáternél is voltam, de gyógyszereket nem szeretnék szedni, az ismerösök aztmondják hogy ne gondoljak hülyeségekre de nekik könnyúü ezt mondani, mert nem élik át ezt az egészet, nagyon félek hogy belefogok örülni, nemtudom mit tegyek:(

kérlek segítsetek ha tudtok, előre i köszönöm.

Livi

#7946 julika50 hozzászólása: 2012.02.06. 22:16

livi020 szivesen beszélgetek veledés tanásotis adok haakarodirj  üdv julika email im julikunagota@freemail.hu

#7945 gregory hozzászólása: 2011.12.27. 13:32

Szia!

Pont ugyanez a helyzet velem, pont ettől rettegek, és pont ezek a gondolatok járnak a fejemben. Olyan rosszulléteim vannak, amit nem vagyok hajlandó depresszióval/pánikbetegséggel/szorongással azonosítani, bár néha tiszta pillanatomban, mikor épp jobb hangulatban vagyok, elhiszem, hogy emiatt van az egész. Nem szeretnélek rábeszélni a gyógyszerre semmiképp, de nagyon rossz esetekben a Rivotril nálam segít. A legjobbakat kívánom neked, mielőbbi gyógyulással, ha úgy érzed szeretnél egy sorstárrsal beszélgetni: horvathgregory@gmail.com címen megtalálsz!

#7944 elektor hozzászólása: 2011.12.25. 09:50

livi020 remélem viszonylag jól telt az ünneped idáig,mert ilyenkor mikor 24.-én elcsendesül a világ még szorongóbb az ember. Nem untatlak a részletekkel hogy én is milyen táncot jártam a saját poklom tornácán.Azért írj ha gondolod hogy hasznodra lenne velem is emaiben levelet váltani akkor azt tedd meg. <szentgyorgyisne@t-online.hu> üdv. elektor.

#7943 Vanda hozzászólása: 2011.12.22. 10:14

Kedves Livi!

Igen megkaptam :)))  én is írtam remélem az is elment :))))

 

#7942 livi020 hozzászólása: 2011.12.22. 09:18

Kedves Elektor! Az a baj, hogy én ugy érzem hogy ez az egész napról napra erősödik bennem, és egyre nehezebb vele együtt élni. A természetgyógyász masszirozásokat végzett rajtam, ahol elmondta hogy semmi szervi jellegű problémám nincsen. Hipno-kártyáztunk, Hipno-feladatokat végeztünk(félelem szoba, megoldás szoba), nemtudom hogy ismered e ezeket, de sajnos nem segítettek:(

Nemtudom hova kénne fordulnom:S

 

Kedves Vanda! irtam emailt:)

 

Kedves Atlantiszi! Önnek is irtam emailt:)

 

A segítségeteket köszönöm.

Livi

#7941 Vanda hozzászólása: 2011.12.22. 09:00

Szia !

Ide is ki írom a biztonság kedvéért e-mailban beszélhetünk az enyém d.vanda@citromail.hu  :)))

#7940 elektor hozzászólása: 2011.12.22. 08:24

livi020-nak.   már a 4 évnek a többszörösét éltem túl pánikbetegséggel kevert depresszióval (az egyik jön a másikból) és mégis itt vagyok amint látod. Legyen ez neked minta hogy együtt lehet élni ha nehezen is ilyen csúnya kórral. Írd meg ide hogy milyen természtgyógyászati kezelést kaptál,mivel valamit konyítok hozzá. Az öngyilkolászással még ráérsz,ha időd engedi inkább írogass ide itt általában olyanok írnak és olvasnak akik nem mondják hogy ne gondolj hülyeségekre,mert tudják hogy ez egy betegség és sokunk ennek tüneteit viseli nap mint nap.   Üdv.  sándor.

#7939 atlantiszi hozzászólása: 2011.12.22. 07:50

Kedves Livi!

Nincs gyógyíthatatlan betegséged,csak az elméd rabja vagy!Lehet rajtad segíteni, de az nem a tüneti kezelés,hanem a lelki okok felderítése és elengedése.A mkódszeremmel akár már egyetlen alkalom után is jelentős javulást érsz el és nem kerül sok idődbe.Sajnos már csak 3 hétig leszek itthon Magyaroprszágon, de ha gyors javulást és felgyógyulást szeretnél elérhetőségeim:

tel:06-70-238-2089

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

skype:atlantiszi111

Szeretettel üdvözöl:Tóth László lelki segítő

met.pszichoterapeuta-speciális tanácsadó

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close