Lábszárfekély

2011.12.29. 15:41

Sajnos már régóta szenvedek ebben a betegségben. Jelen pillanatban is szenvedek tőle. A mostani fekély makacsabb és nehezen kezelhető. Mondtam is az orvosnak, hogy vágja le a lábam, mert nagyon fáj. Nem bírom már a fájdalmat, éjszakánként nem tudok aludni tőle. Menni, ülni nem tudok. Jó lenne ha valaki tanácsot adna nekem hogyan lehetne minél hamarabb meggyógyulni, mert már 3 hónapja szenvedek.

#8011 rubina hozzászólása: 2013.05.16. 17:30

szia! Ajánlom neked a bpesti Városmajori klinikát ott minden tanáccsal ellátnak!!

#8010 Garai_Janos hozzászólása: 2012.08.29. 23:10

Dorcika! Menjél orvoshoz!

**********************************

Julika, kedves Julika!

A kérdés, hogy te inteligencs-e vagy!

Te nagyon intelligcsencs vagy, ezt állítom, látom az írásodon, ezért mindenkinek ajánlom (de lehet, h inkább alyálom!) hogy forduljon hozzád nagy bizodalommal, ha ki akar gyógyulni betegségéből, kórságaiból, hiszen minden topicon azt hírdeted, hogy “szivesen segitek neked, szivesen segitek mindenkinek” vagy „gyogynövényekel foglalkozom ojan kenöcsöt készitek, hagy csak na”

Az az érzésem – beszédmódon alapján – hogy én téged (de inkább tégedet) kezeltelek a zalaegerszegi kisegítő iskola kollégiumának a rendelőjében a ’80-as években. Emlékszem, mintha most lett volna, hogy ez az évszám (’83) meghaladta az IQ pontjaid számát.

U.i.:Julika, a homeopátis fonal beültetésének módszertanát nagyon a figyelmedbe ajánlom, bár a TE kenőcsös MÓDZSERED KI TUDJA VÁLTANI A FONALFÉRGEK OKOZTA BÁNTALMAKAT is!

Üdvözlettel,

Garai

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close