Olyan csend van itt…

Téma címkék:
2012.01.05. 14:31

…bárcsak a fejemben lenne ilyen csend és nyugalom.Mi újság veletek, van valakinél valami jó hír?

Mindenesetre mindenkinek boldog és csendes új évet kívánok!

Samuka
#8108 Samuka hozzászólása: 2012.05.18. 15:56

Szia Crossmax!

A fürdőjegy nem is azért kell, mert használna a fülemnek, hanem jól esik egy kis kényeztetés. Nagyon szeretek fürdőbe járni. Azonkívül van más reumatikus problémám, nem szeretnék csípőprotézist, – szeretném elkerülni.

Természetesen elmegyek az infúziós kezelésekre, az is pihenés és egy kis trécselés a szomszédágyon fekvő betegekkel.  :)

Az is igaz, hogy ha nem orvosi ügyeimet intézem, nemigen akarok kimozdulni otthonról. Így pedig muszáj és rá kell vennem magam.

#8107 crossmax hozzászólása: 2012.05.18. 11:29

Szia!

 

Ok.

Én már kétszer is voltam ezen a notropilos infúzió kúrán,még évekkel ezelőtt mikor még bíztam abban ,hogy meg lehet gyógyítani.

Használni nem használt,de azért az ereknek jót tesz egy ilyen átmosás.

Semmi kép se hagyd ki,főleg,ha már kifizetted.

Nekem ezek a maszirozásos meg elektroterápiás kezelések nem segítettek.Végigjártam az egész reumatológiát a gyógymasszőrtől kezdve az összes ilyen izomlazító terápiáig.

De ezt is meg kell próbálni.

Crossmax

Samuka
#8106 Samuka hozzászólása: 2012.05.14. 21:35

Crossmax: Nem, nem hiszem. Remélem, hogy nem. Inkább oda kisugárzott. Nincs problémám az állkapcsommal.

Ma az első nap, hogy csitul a fül és fejfájásom, nyilalásom. Nem kell a fájdalomcsillapító. Talán közeledek a gyógyuláshoz. :)

Ma megreszkíroztam egy fülész magánorvost. Azt mondta, hogy felesleges volt a sok burov-csík, mert nem szellőzött és mindíg nedvesen tartotta. A Garason elég lett volna. Megnyugtatott, hogy legfeljebb egy hét alatt rendbe jövök. Úgy legyen!  :)

Ja, és a doki azt mondta, hogy ő nem javasolja a fűlzúgásra a nootropilos 10 napos infúziós kezelést, mert teljesen felesleges. Na, most akkor kinek higgyen az ember gyereke? Én már elő vagyok rá jegyezve, már kiváltottam a patikából is.

Ha rendbejövök, megyek a rheumás dokihoz, hátha a nyaki erek szorulnak a gerincoszlopnak. Egyébként is, alig várom, hogy újra kapjak fürdő, súlyfürdő és masszázs jegyet a Lukácsba.

#8105 crossmax hozzászólása: 2012.05.12. 13:44

Samuka!

 

Halántákcsontfájdalom?

Az a járomcsontal egyben van.

Ahhoz rögzül az alsóállkapocs,(Mandibula),izülettel.

Nincs neked állkapocsizületi gyulladásod?(Temporomandibuláris)

Rágásnál ásításnál recseg-ropog az állkapcs.Ha van benne egy kis deformáció a két állkapocsszár között akkor nem egyforma az állkapocs nyitás-zárás-harapás,és a két oldalt az izület nem egyformán kopik.Az állkapocs izületi bántalmak is fülzugást okoznak.

 

Crossmax

Samuka
#8104 Samuka hozzászólása: 2012.05.11. 21:22

Neked is köszi, Sylvia. Azt hiszem feltankolok fülcseppekből. Eddig nem volt rá szükségem, de úgy látszik jó, ha van a háznál. :)

Samuka
#8103 Samuka hozzászólása: 2012.05.11. 21:17

Köszi Crossmax. Kipróbálom.

Sajnos nekem még mindig tart a külső hallójárat gyulladás. Már ápr.16 óta. Ez valami szuper gyulladás lehet, mert túl vagyok egy 7 napos Aktil duo antibiotikumon, és most szedem az 5 napos Savulin antibiotikumot, de még mindig fáj a fülem és a halántékcsontom is nyilall. A vérsüllyedésem emelkedett /53/.

Naponta tesznek gézcsíkot, de a hétvége sajnos kimarad.

Egyszer vágott a dokinéni és kétszer szívott is. A Panadol meg csak egyre fogy. A Cataflamra allergiás vagyok.

Hát mit mondjak? A fülcsengésem már nem is annyira zavar.  ;-)

#8102 crossmax hozzászólása: 2012.05.08. 17:47

Szia!

 

Nekem is néha begyüllad a külső fül rész.Főleg ha nem törlöm szárazra fürdés után,vagy ha sokat piszkálom a fültisztittó  pálcikával.

Ha elkezd fájni meg viszketni,akkor egy nap háromszor meglámpázom infravörös lámpával meg cseppentek bele egy nap egyszer otosporint és 3 4 nap alatt helyre jön.

De ha a középfüled van begyulladva arr is jó az UV lámpa mer a börön keresztül áthatol a sugara.NApi háromszor tíz perc.

 

 

 

Crossmax

#8101 sylvia1 hozzászólása: 2012.05.08. 14:14

Még sosem voltam olyan kezelésen… Még a fülemet sem akarták kimosni soha… igaz, eddig mindenki tisztának találta…

A fülgyulladás nagyon rossz dolog. Nekem is szokott lenni, végigkíséri az életemet. Otopaxot szoktam bele cseppenteni, az még eddig használt. De nem tudom, hogya tiédre is használna -e…

Samuka
#8100 Samuka hozzászólása: 2012.05.06. 10:09

3 hete mentem a fülészetre. A szokásos fülmosás, beutalás a következő nootropilos infúzióra, ami ugyan nem szünteti meg a fülzúgásomat, de jó az egyéb erekre, a dokinéni szerint. A fülmosás után 3 napra jött a külső hallójárat gyulladás először csak az egyik fülemre, majd két nap múlva a másikra is. A másik hamar elmúlt, de az egyik még ma is tart. Már 3.hete szenvedek vele. Nagyon fájdalmas.

Nem rendel minden nap a dokim. Így a gézcsíkot csak több nap kihagyással kapom. Amikor másnap kiszedem, Garasont csöppentgetek. Semmi változás, a fájdalom állandó. Panadolt szedek, hogy el tudjam viselni. A doki szerint javul, mert nem teljesen szűk a járat, de szerintem meg nem. Legközelebb kedden megyek, /pénteken voltam és ma vasárnap van/, valószínűleg újra kikaparja vákummal, amitől már előre félek, mert fájdalmas. Mindenhol azt olvasom, hogy 1-2 hét ez a gyulladás, de nekem már három hete tart és még mindíg fáj.  :(

#8099 crossmax hozzászólása: 2012.05.05. 07:05

Szia!

 

Nálam nem változott semmi sem,igaz nem is tudok semmit sem tenni ellene.Ami van én volt azt mind kipróbáltam leszámítva azokat az alternatív gyógymódokat amiket nem tudok megfizetni vagy nem a környékemen van.

 

Crossmax

#8098 sylvia1 hozzászólása: 2012.05.04. 11:40

Sziasztok! Hogy vagytok? Mi újság vekletek?

#8097 crossmax hozzászólása: 2012.01.07. 17:08

Szia!

 

Foglalkoznak is vele.Szoktam olvasni ezzel kapcsolatos cikkeket külföldi orvosi honlapokon,csak nem érnek el hozzánk a kivitelezési megoldások,elsősorban az áruk miatt.Most is van egy  német technológia ami állítólag hat rá,de csak a készülék 700 ezer forint,plussz  kezelés meg az időráfodítás meg  még elég sok minden, szóval durván egy milla a fél éves kezelés.Ez pl kimondottam idegi alapú fúlzúgásra jó,ahol  valalmi nagy stressz vagy hírtelen létrejővő idegi elváltozás miatt alakult ki a zúgás.De nagyon sokszor el kell menni a kezelésre,mindenféle kütyükkel beazonosíták a zúgás fantomhangját,és ezt a hangot módosítva ráprogramzzák  a ketyerére és az  idegstimulációs hatásokkal leszoktatja az agyat a zúgásról.Pontosabban átprogramozza az eredei fantomhangot egy másikra.Egyenlőre kisérleti stadium.

 

crossmax

#8096 tundeanna1 hozzászólása: 2012.01.07. 11:37

Persze, nem is most csináltatom, a doki sem forszírozta, most más sem hiányzik csak kórház meg megint vmi jó kis vírus, ami (állítólag) ide juttatott.

Látom, napról napra gyarapodunk, már lassan dobogós lesz a közösségünk itt a várószobában.Elkezdhetnék komolyan venni ezt a dolgot az orvosok, kutatók is.

#8095 crossmax hozzászólása: 2012.01.06. 18:31

Szia!

Ha van rá lehetőséget,próbáld nyáron csináltatni az orrsövényműtétet.Amikor kiveszik az orrodból a gézcsíkokat,és ugye kapja a seb a hideg levegőt, az nem tesz jót neki,kaparja a hideg levegő..Melegben elöbb gyógyul a seb.

 

crossmax

#8094 tundeanna1 hozzászólása: 2012.01.06. 17:52

nekem ma lett meg az MR eredményem-oly szép, mint a mesében!sehol semmi! ami jó, nagyon -nagyon jó, csak hát ugye a zúgás.

Próbálom megszokni,elviselni, látom, nem tehetek mást, és a feszültségoldással próbálkozom.Majd lesz egy orrsövényműtétem, de az nem igen változtat rajta.És reménykedem.

#8093 crossmax hozzászólása: 2012.01.06. 14:35

Nothing Changes unfortunatelly

 

crossmax

#8092 sylvia1 hozzászólása: 2012.01.06. 12:55

Ma voltam nyaki, gerinc röntgenen, hétfőn lesz eredmény. Én is zúgásmentességet kívánok, de a tündér sem tudja teljesíteni, hát próbálok nem odafigyelni. Tudod: lá-lá-lá-lá-lá-lá….

Samuka
#8091 Samuka hozzászólása: 2012.01.06. 11:21

Köszönjük szépen. Én is csendes fejet, fület kívánok!  :-)

Alig várom, hogy valaki kedvező tapasztalatokról számoljon be. Semmi nem használ a figyelemelterelésen kívül, de már nem is használok semmit, mert úgy sem használ, csak a pénzt viszi.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close