Olyan egyedül…

Téma címkék:
2012.01.06. 13:01

Tanácstalan vagyok. Adtam magamnak egy lehetőséget arra, hogy meggyógyuljak. Változtattam az életemen, de úgy érzem valahogy meg is ragadtam ebben az állapotban. Azt hittem jobb lesz, hogy változtattam az életemen. Nyugottnak, nyugott vagyok, de még is tehetetlen. Hiába a család és a barátok, mégse megy igazán a gyógyulás. Jelenleg nem látom a kiutat az alagút végén. Már három éve vagyok pánikbeteg, hol jobban, hol rosszabbul érzem magam. Most valahogy úgy érzem, hogy elegem lett az emberekből, nem kívánok emberek közé se menni. Próbálkozom, de nem igazán megy. Vége lesz ennek valaha?

#8128 atlantiszi hozzászólása: 2012.01.25. 18:31

Kedves Gabi!

 

Van kiút és ha akarja akár nagyon gyorsan meggyógyulhat.Persze ehhez Ön is kell,az őszinte szándék és akarat. A félelmek egy alacsony rezgésszinten működnek,ha a testi-lelki-szellemi egyensúlyt felállítjuk és egy magasabb rezgésszintre áll be,  akkor a pániknak is vége! Ha többet szeretne megtudni egy gyorsan hatógyógymódról szívesen tájékoztatom.Persze nem próbálkozni,tenni kell egy speciális  napi15 perces energia meditációval, napi szinten biztosíthatja magának a nyugalmat és lelki békét.

Részletesebben szóban, vagy írásban tájékoztatom.

skype:toth.aron8

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

Szeretettel üdvözli:

Tóth László lelki segítő (pszichoterapeuta spec.tanácsadó)

#8127 Adelka hozzászólása: 2012.01.10. 10:15

Szia.. hat sokszor temyleg nagyon rosz de vannak jobb napok is es ilyenkor elfeltsuk a nagyon rosz napokat vagy leglabb is probajuk. En is most 2 hete nagyon roszul erzem magam ujra , szedules minden alloalt megint sokszor belefaradok nagyon es megunom  ( de hat ez van..) kivanom hogy legyen erod mindenhez es kitartast neked is !!

#8126 Dream-1 hozzászólása: 2012.01.09. 13:27

gabi81!

Ha gondolod, keress meg levélben..

#8125 panicgirl hozzászólása: 2012.01.08. 19:30

Én is ugyanebben a stádiumban vagyok épp. Hol jobb, hol rosszabb, most rosszabb. De persze, hogy vége lesz! Kimászunk belőle. Idő kell hozzá, hogy megtaláljuk önmagunkat. Mert valljuk be, ha ki lennénk magunkkal békülve, és magabiztosak lennénk, nem félnénk magunktól, meggyógyulnánk. De ez így lesz! Csak kitartás kell és sok-sok erő. Ügyesen!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close