Van kiút a pánikbetegségből…….

Téma címkék:
2012.02.01. 21:18

Én 8 éves korom óta voltam pánikbeteg. Az összes tünetet produkáltam. Halálfélelem, szívdobogás, betegségek beképzelése stb. Gyerekként még nem tudták, hogy a rohamaim a pánikbetegség jelei. Nos hosszú hosszú évekig tartott, hol jobban voltak tüneteim, hol nagyon sokáig nem. Ez összefüggött azzal, hogy az életem éppen milyen vágányon haladt. Ha mélyponton volt az életem akkor nagyon sűrűn voltak tüneteim ha minden rendben volt akkor meg évekig nem volt semmi. 8 évvel ezlőtt gyógyszerezni kezdtek aminek hatására 50kg testsúlyom 65 kg lett fél év alatt. Ekkor eldöntöttem, hogy egyik napról a másikra leállok a gyógyszerekről mert semmit nem ért-ugyanúgy megvolt a szorongás,a háláfélelem…stb -és ha folytatom egy bálna lesz belőlem.

Az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki a Bach virágterápiát. Ő Varsányi Péter bach virágterapeutát, pszichológust ajánlotta. Az első konzultáción osszeállította a csepjeimet, majd utána rendszeresen jártam ellenőrzés céljából. Nem elérhetetlen anyagilag a terápia, és nem kell hinni benne. Én nagyon szkeptikus voltam ezzel a dologgal kapcsolatban. Gondoltam valami “kuruzslás” megint. De nem! Nagyon örülök, hogy hallgattam az ismerősömre és tettem egy próbát, 2 hét után már sokkal jobban voltam, és mostanra már csak rossz emlék a pánikbetegségem. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem csak pánikbetegséget kezelnek vele. Egy csomó mentális megbetegedést is! Nézzetek utána! Higgyétek el megéri! Sikeres gyógyulást! Szép napot mindenkinek!

Ui: Azóta már a barátnőm is kigyógyult ezzel a terápiával az igen súlyos pánikbetegségéből!

#8449 apollo hozzászólása: 2012.02.08. 17:35

Kedves Vehuel.

Az a gond hogy Pécsen lakom?és az általad említett ús Budapesti.Az komoly gond számomra.De azért köszönöm szépen

#8448 Vehuel hozzászólása: 2012.02.08. 16:04

Kedves Apollo!

Tudom, hogy milyen nehéz ezzel a problémával megküzdeni, hogy az otthonodat is kínszenvedés elhagyni.De valahogy próbáld meg és menj el Varsányi Péterhez. Hidd el 2 hét múlva 1000 -szer jobban fogod magad érezni. Kérj meg valakit kísérjen el!

 

#8447 apollo hozzászólása: 2012.02.02. 18:08

Szia

Nekem az a problémám hogy nem merek menni szinte sehová,csak a lakásom és munkahelyem közelségébe tartozkodok.Járok terápiárs,a gyógyszert már abba hagytam egy pszhihiáter segitségével aki ellenőrizte a lszokást.Közben már kezdtem járni terápiárs.Mióta nem szedem a gyógyszert,nem érzem leszedáltnak magam,sőt le is fogytam és aközérzetem is jobb lett.a gyógyszerektől sem gyogyultam meg azért döntöttem hogy abbahagyom,jól döntöttem.Viszont nagyon zavar és kellemetlen,hogy nem tudok menni sehová a barátnőmmel meg a kislánnyal.Egyszerűen nem merek elindulni.Nagyon várom már hogy ennek vége legyen,mert egy éttermet üzemeltetek és igy nagyon nehéz intézni a dolgokat.Van valami ötlet arra hogy győzzem ezt le?a terepauta sokat segít de azt mondta ha én nem próbálkozok aakor ő egyedül nem tud segíteni.Mit tegyek?

#8446 anciko hozzászólása: 2012.02.02. 09:01

Szia! Végre megint valaki, aki jót is tud mondani! :-)

Neked is szép napot!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close