BPPV vagy SM?

Téma címkék:
2012.02.09. 20:33

Sziasztok!

Sajnos csatlakozom én is hozzátok,mert a mai napon BPPV diagnosztizáltak nálam is.

Először egy novemberi éjszaka arra ébredtem a jobb oldalamon,h durván szédülök! Még soha nem éreztem ilyen,forgott velem a világ. Teljesen bepánikoltam,mértem a vérnyomásom éjszaka stb. Azt gondoltam akkor,h biztos  leesett a vérnyomásom vagy a cukrom. 3 napig tartott aztán elmúlt. Majd múlt szombaton ugyanígy jelentkezett,akkor tudtam ez már vmi más. A háziorvosnak jelezte,h mi a panaszom,azt javasolta,h masszírozzam a nyakam.pfffffffff………….. mondom magamban. Aznap éjszaka durván előjött,bementem a sürgősségire,ahol írtak beutalót a neurológiára és reumatológiára és így tovább. A Fül-orr-gégész megállapította,h BPPV-m van.

Megyek majd MRI-re is mert parázom,h nehogy SM legyen! Ugyanis érzem,h fáj a szemem vagy vmi nem az igazi!

Ja,írtak fel gyógyszert Betaven 24mg és a manővert kell csinálni. Nagyon durva,tökre parázom amikor tornázom.

Teljesen le vagyok döbbenve ezen az egészen,úgyhogy most terveznénk a babát!

Üdv: Lizi

#8594 Betty hozzászólása: 2012.02.13. 13:09

Sziasztok!

Több mint 10 éves kínlódás után kiderült, hogy nem BPPV-m,  nem agydaganatom, és hasonló szörnyűségek, hanem az 1-2-es csigolya elmozdulása okoz vissza-vissza térő szédülést, ami mostmár sajnos folyamatossá vált. Mindenkinek ajánlom, ha van bátorsága keressen fel egy megbízható csontkovácsot. Lehet, hogy 1-2 kezelés után már el is múlik a szédülés. Minél tovább húzodik a dolog, annál nehezebb lesz helyre hozni. Az elmozdult csigolya elmeszesedik, plusz az izmok rögzítik a rossz állapotot. Visszajelzéseknek örülnék.

Jó egészséget mindenkinek!

Üdv. Betty

#8593 Reia71 hozzászólása: 2012.02.13. 09:59

Tina!

 

Ne haragudj, hogy itt írok, de nem tudok hozzád elérhetőséget. Kérlek írj nekem az aakovacs71@gmail.com-ra, mert szeretném felvenni veled a kapcsolatot.

Úgy tűnik, hogy nekem sem “csak” Meniere-em vagy bppv-m van…még folynak a nyomozások, nagyon lassan haladunk.Pár kérdésem lenne, amire te valszeg tudsz válaszolni.Össze kéne kapnom magam gyorsan és bírni, amíg csak lehet, de úgy tűnik, a dokik csak vizsgálgatni szeretnek, még semmit sem kaptam. Lehet, hogy pár sorstárs, aki már “megtanult” együttélni a dologgal, okosabb tanácsokat tud adni.

A SM-et amúgy sima, egyszerű ( tehát nem kontrasztanyagos ) MR-el ki lehet mutatni?

A többieknek, akik bppv-sek, azoknak javulást és tünetmentességet kívánok!

#8592 magdi55 hozzászólása: 2012.02.13. 09:00

Szia Lizi!

Mázlid van,hogy ilyen gyorsan kiderült a bppv…A torna valóban rémes,de ha átmenetileg Frontint és B6-ot szedsz előtte,elviselhetőbb:) Én így csináltam.Muszáj rendszeresen gyakorolni,különben a kristályok nem jutnak ki a rossz helyről”és csak átmenetileg lesz javulás..Szerencsére már meggyógyultam:)Szirmai doktornő segített,a labirint tréning”is..Jártam biorezonanciára-homeopátiás cseppeket eszem még és akupunktúrára is megyek még párszor.Egyébként a biorezinenciás teszt is kimutatta a belsőfül problémát..a kezelések után a gyógyulást is!!! És már nem kell a Frontin sem!!Tornát érdemes azért folytatni-az egyensúlyfejlesztőt-

Szívesen segítek,ha érdekel ezzel kapcs.valami…Üdv:Magdi

mkantor@t-online.hu

 

 

#8591 Tinus1 hozzászólása: 2012.02.13. 08:13

Szia!
Nekem is volt BPPV-m és utána kiderült h SM-es vagyok, de ha megnézed itt a többiek történetét, nem nagyon láttam én még, h valakiről szintén kiderült volna, csak a saját történetem ilyen:( Én bírom benne, hogy neked sem SM-ről van szó! Viszont tényleg menj MRI-re, az mindent kiderít és akármi van, nem szabad feladni :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok:)
Tina

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close