Félelem 2!

Téma címkék:
2012.02.09. 14:37

Sziasztok!

Köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet!Járok pszichiáterhez de csak a légzés technikát és a pozítív gondolkodást erőlteti!

Már megint elkezdőtött az a furcsa érzésem!Vasárnap óta kűzdök a náthával, lázzal, köhögéssel!Azóta 100 fölötti a pulzusom nyugalmi állapotban is!A háziorvos azt mndt,hgy ez normális!Én ezt nem így gondolom!3 éjszaka nyugodtan aludtam!Tegnap este férjem dollgozni ment és mikor beszéltünk telefonon egyszer csak megszédültem!Persze egészen addig nem aludam semmit sem ameddik haza nem ért hajnali 3-kor!eGÉSZ NAP NEM VAGYOK VALAMI JÓL!Olyan érzés mintha be akarna szakadni a mellkasom a nyomástól, a ulzusomat és a vérnyomásomat ja éspersze a légzésemet figyelem!A fiammal szeettem volna egy kicsit pihenni délután de ahogyan becsukom a szememet olyan furcsa, megmagyarázhatatlan érzésem van!Mintha szédülnék,a gyomrom egy görcsben van és mintha erőtlen lennék!Egyfajta belső remegés, félelem!

Ez mind mind a pánik tünetei közé tartozik???

Nekem annyira hihetetlen!

Még mindig csak szervi bajokat keresek!

 

 

#8557 Sankpon hozzászólása: 2014.02.06. 17:41

Nekem is hasonló tüneteim vannak. Halálfélelmem van. Borzasztó ez az egész. Azt se tudom kihez forduljak. Mindenki csak azzal nyugtat, hogy nem lesz semmi baj, közben meg nem tudják miken megyek keresztül.

#8556 ildiviragja hozzászólása: 2012.03.15. 20:29

Kedves nyuszimuszi!

Bizony bizony ez csak PÁNIK! Ne gondolj semmi “komolyabbra”! Tudom  neked ez komoly mint ahogy nekem is, mert ez nem egy fogfájás, amit aszpirinnel elmúlaszthatsz! Semmi vigasztalót nem mondhatok csak tudd nagyon sokan együttérzünk veled, és szurkolunk, hogy megoldódjonak a problémáid, megtaláld azt a gyógyuláshoz vezető utat amit mi is keresünk! Meleg üdvözlettel: ildivirágja

#8555 julika50 hozzászólása: 2012.02.13. 17:32

szia  nyuszimusz13   nagyon szivesen segitek hagondolod 25 éve gyogynövényekel foglalkozok és igen nagyon jo viszajelzésekel     irj  üdv              julika

email cim julikunagota@freemail.hu

#8554 atlantiszi hozzászólása: 2012.02.09. 18:19

Kedves NyuszImusz!

Pedig inkább lelkieket kellene keresnie,bizonyára lenne elengednivaló ok.Ebben tudok segíteni,ha érdekli.

Üdvözlettel:Tóth László lelki segítő

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close