Félelem!!!

Téma címkék:
2012.02.12. 14:45

A rosszulléteim napi szinten vannak, nem azok a hevesek hanem a következők: nem tudok nyugodtan aludni,hányinger,mellkasi nyomás,félelemérzet,zsibbadozik a kezem a talpam, a szivem mintha összevissza verne,ájulásérzet mintha már szédülnék is, egy görcsben van gyomrom állandóan!

Annyira félek,hogy valami olyan bajom van amit nem vesznek észre!

Teljesen el vagyok keseredve mindenen sírni tudnék!

Hát röviden ennyi megint:-(

#8635 andoedi hozzászólása: 2012.02.16. 21:01

Sziasztok !!! Én is mindíg félek valami betegségtől !!! 4 évig voltam pánikbeteg ,kezeltek gyógyszerekkel , terápiákra jártam …. úgy ahogy tünetmentes lettem gyógyszerszedése melett …. aztán terhes lettem azonnal abba kelett hagynom az összes gyógyszert …és azt vettem észre semmi bajom sincs . Az orvosok azzal magyarázták ,hogy a hormonok úgy változtak ,hogy a babavárás került előtérbe … boldog voltam azt hittem meggyógyultam ..megszületett a kislányom :-) 4 hónapig semmi gondom nem volt aztán újra kezdődött a pokol ,nem tudtam a gyermekemet ellátni ….. újra orvos , terápia ……. tünetmentesség ….. aztán el kelett mennem dolgozni jól voltam gyógyszer melett , elkezdtem abbahagyni fokozatosan a gyógyszer szedést … sikerült és még mindíg jól voltam . 3,5 éve dolgozom és most kb. 2 hónapja újra kezdődött minden …………. borzasztó azt gondolom ebből nincs gyógyulás . Mindenem fáj ,napi szinten , keresem az okokat és halálfélelmem van !!! :-(

#8634 mzsolt hozzászólása: 2012.02.13. 10:13

Türelem!

A nagy harcot fel kell venni,mert sajnos ezt senki nem fogja helyettünk felvenni.

És bármennyire is nehéz,nekünk kell megvivni .Nem fog egyik napra nagy változás történni,de kicsik igen,és ez mind siker élményt hoz magával.

Az én tanácsom a következő lenne minden pánikbetegnek!!!

Elég volt ebből,én így nem akarok tovább élni, minden félelemmel felvenni a harcot:–

Mitől is?.  Szívdobogás, szédülés,halálfélelem, beképzelt betegségek sora, vérnyomás, som egyébb még.

ELÉBE KELL ÁLLNI BÁRMENNYIRE IS HIHETETLEN,EGYSZERŰEN FEL KELL FOGNI HOGY EGY CSATTINTÁSRA VAN A GYÓGYULÁSTÓL.

Menjen ki az utcára, és ne egyaljon mikor lesz rosszúl.

Érdekes, mindenkinek volt már rohamszerü tünete,miért nem lett rosszul?,miért nem halt még meg?, vagy a félelem miatt nem követjezett be??? ugyan már emberek,milyen betegség az mit félelemmel lehet kordában tartani.

Fizikális bajunk lenne félhetnénk mi akárhogyan,lehetne a pulzus 200, akkor is bekövetkezik aminek be kell,ebből adódóan mindenkinek jó reggelt kívánok ,Pszihés betegségről van szó,felvenni a kesztyüt és elébe menni a félelemnek,ez a gyógyszer nem más.

Üdv:mzsolt

#8633 aliz881020 hozzászólása: 2012.02.13. 08:10

Dettó…kisbabát várok, ahogy megtudtam, minden tünetem elmúlt.

3napja ujra fáj, szúr a szivem…épp azon gondolkodom, hogy menjek e egy EKG-ra.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close