10év pánikban

Téma címkék:
2012.02.29. 18:44

Sziasztok! 35 éves vagyok, 14 éves kamasz anyukája. Én 10évvel ezelőtt kaptam egy idegösszeroppanást, amiből pánikbetegség lett. Pszichiátriára jártam, injekcióztak, gyógyszereztek.Több mint 1évig mellette kineziológus kezelt. Kicsivel később már testi tüneteim is jelentkeztek. 4 éve hirtelen jövő hasmenésem van  iszonyú bélfájdalommal, testemen vörösség, mely nagyon viszketett. Voltam belgyógyásznál, aki tükrözést, laktóz és laktulóz terhelést csinált, de minden negativ lett. Azt mondta nem tudja mi ez, előveszi a nagykönyvet. Azóta semmi, a tünetek egy része megmaradt.

Ezután voltam privát pszichiáternél, de semmi. Voltam természetgyógyásznál, Bemer terápián, majd újra kineziológus, amit most hagytam abba. Járok ideggyógyászhoz privát, itt a gyógyszerek úgy ahogy hatnak, átmeneti állapot. Ez mind rengeteg pénz, javulás meg minimális. Buszozni, vonatozni, hosszabb útra elmenni nem tudok, biciklivel járok dolgozni meg ahova kell, de csak a városon belül. A gyalogolás is nehéz, mert úgy érzem rám dőlnek a házak. A jelenlegi párom 7 éve próbál segiteni, de nem jobb. Már nem tudom merre tovább, de szörnyű, hogy ebből nem tudok kimászni, pedig tudom, hogy nálam van a kulcs a gyógyuláshoz, mert saját magam kreáltam. Jó lenne nem csak a lakóhelyemet látni, hanem a gyerkőcömmel és a párommal horgászni menni vagy kirándulni akár csak a szomszéd faluig. A párom szüleiről már nem is beszélek 5 éve nem láttam őket 350km-re laknak. Már a hipnózisba gondolkodom.

Ha valaki tud megköszönném, ha segitene!

#8777 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:18

Kedves Melcsi!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8776 hamklaudia hozzászólása: 2012.04.02. 09:56

Udvozletem!

Szerintem is van megoldas,mert en ugy gondolom,hogy minden fejben dol el!!!!

Szerintem fel a fejjel,nem a rosszra gondolni hanem a pozitiv gondolatok kell,hogy atsegitsek ezen a megprobaltatason!En a szervezet teljes meregteleniteset javasolnam onnek,tisztitokuraval.Teljesen termeszetes alapanyagu keszitmenyekkel javasolnam ezt,hiszen mergezte a szervezetet elegge!Valamint egy olyan dologba kellene belekezdenie,ami pozitiv godolatokkal arasztana el,valamint optimistan latna az eletet!Mondom ezt tapasztalatbol.hiszen ha a jo Isten nem hozza utamba ezeket a termekeket,es nem kezdem el oket nepszerusiteni,lehet,hogy en is depressziossa valtam volna.Egy olyan segitokesz,osszeszokott csapat all a hatam mogott akikkel orom dolgozni!Es maximalisan tamogatnak,buzditanak munkamban!

Ha On ugy gondolja,hogy erdekli a dolog,vagy valamit kezdeni szeretne a szabad idejevel,vagy csak “beszelgetni” szeretne valakivel forduljon hozzam bizalommal!

Kerdeseire oszinten valaszolok,es szivesen segitek!

Udvozlettel:Klaudia

klaudia.ham@gmail.com

“Bizz magadban!Mert tobbre vagy kepes,mint azt gondolnad!’

#8775 atlantiszi hozzászólása: 2012.02.29. 20:57

Kedves Melcsi!

Szívesen segítek az elme átprogramozásával és a lelki okok feltárásával és elengedtetésével.Rövid időn belül gyors javulás érhető el,pár hét múlva akár a párja szüleit is felkeresheti.Ha érdekli a módszerem szívesen tájékoztatom skype-on vagy :mobilon.

Skype:toth.aron8

mobil:06-70-238-2089

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

Szeretettel teli gyógyulást kíván:

Tóth László lelki segítő (pszichoterapeuta spec.tanácsadó)

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close