BPPV

Téma címkék:
2012.03.08. 08:33

Sziasztok!

Én is csatlakoznék a klubhoz!!! :-))

2,5 hete diagnosztizált Szirmai dr-nő nálam BPPV-t. Iszonyú lassan javulok! Ma tudtam először megcsinálni normálisan a manővert.

Egyébként már tavaly decemberben jelentkeztek az első, enyhe tünetek. Azóta már voltam kórházban, kivizsgáltak, persze minden negatív.

A január eltelt vhogy, de a február ultragáz volt.

A gyerekeimet sem tudom ellátni, sőt pár napja még magamat sem tudtam. Örültem, h vécére ki tudtam menni. Anyukám nélkül nem tudom, mit csináltam volna!!

Most már kicsit jobb, de igazából nincs étvágyam, szívem szerint állandóan feküdnék, szóval nem vagyok önmagam! Csak vertigoheelt szedek, de hogy az ér-e vmit?

Vki írjon vi bíztatót! El fog ez múlni???

#8840 csernaierika hozzászólása: 2012.03.12. 16:08

Szia!!

Köszi, jól esik ezt hallani (látni)!!!

Most már egyébként én is jobban vagyok, sokszor csináltam az e-manővert, és én sem szedtem be semmit, kivéve a homeót.

Még itthon vagyok, egyenlőre annyi, h amikor elfordítom a fejem, az nem esik túl jól, de amúgy egész jó. Hogy mikor leszek százas azt nem tudom, de remélem már nem esek vissza. Attól azért félek.

Hozzám talpmasszőr jár heti 2-szer, szerintem az is sokat segített.

jövő héten kineziológus és én is a jógára gondoltam! :-))

Nagyon jó, Bppv-mentes egészséget kívánok!!!

E

#8839 Jucka hozzászólása: 2012.03.12. 09:22

Szia,

Én kigyógyultam 3 hónap alatt BPPV-ből, 2 gyerekem van..a hagyományos terápiákat felejtsd el, és indulj el az alternatív terápia felé. Minden nap többször e.manőver akkor is ha szédülsz, sokszor, gyógyszert nem szedtem be egyszer sem, elolvastam, mindegyik kísérleti stádiumban van, egyáltalán nem bizonyított a hatásuk, viszonmt annál több a mellékhatásuk!pl a fáradtság, stb. sztem gyógyszer NEM.SZóval soksok “torna”, nem baj ha szédülsz, elkezdtem jógára járni+ pszichológus vagy kineziológushoz menj el..én meggyógyultam, mostmár csak hidegfrontokkor van egy kis rosszullétem, ennyi maradt a betegségből, de amúgy semmi más tünet..Fontos az önbizalom (ehhez kell a “lelki”szakember), és hogy ne add fel..A hagyományos orvoslás tehetetlen ezzel a betegséggel szemben, tök feleslegesen gyógyszerezik az embert…semmilyen bizonyított hatása nincsen! gyógyulást;üdv,Judit

#8838 csernaierika hozzászólása: 2012.03.09. 10:18

Nekem is, inkább mintha rázkódna a fejem, mintha az agyam fáziskésésben lennea fejemhez képest.

ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csinálom az epley-t! áááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!4

#8837 Avila hozzászólása: 2012.03.09. 10:08

Sziasztok!

Nekem kb. 3 hete kezdodtek a tuneteim. Nalam is bppv-t diagnosztizaltak. Voltam ful-orr gegesznel, de semmit sem csinalt, csak vizsgalgatott. Egyetlen egy manovert sem mutatott meg. En a u tube-on kerestem megoldast. A latottak alapjan megprobaltam kideriteni melyik fulemben lehet a problema. Ugy tunik a bal oldalt volt gond. Megcsinaltam a Dix-Hallpike manovert valamint az Epleyt. Nekem azonnal nem segitett, bar naprol-napra mintha kevesbe szedultem volna. Most 3 het utan szinte minimalis tuneteim vannak. Nagyon lassan gyogyult a dolog es nagyon sokaig volt fejfajasom is. Az utobbi idoben mar nem szedultem, inkabb olyan volt mitha razkodna a fejem.

Azert szerettem volna ezt megosztani Veletek, hogy eröt adjak masoknak akik hasonloan ebben a betegsegben szenvednek. Ne adjatok fel!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close