Küzdj ellene

Téma címkék:
2012.03.10. 14:16

Sziasztok!

 

Az előző történetemhez képest sokat javult az állapotom. Sikerül kordában tartani a pánikrohamot! Sosem hittem, hogy eljutok erre a szintre! Van még, hogy eluralkodik rajtam, de nagyrészt legyőzöm már! Teljes mértékben lefoglalom magam! Hála az égnek már az időjárás is jobb kedvre derít, hiszem nem kell a lakásban ülni! Sőt most családi házba költözünk, úgyhogy ott lesz mivel lekössem magam!

Nagyon sokat hallgattam relaxációs zenét. Nekem segített! Még ma is ha rossz hangulatom van úgy alszom, hogy hallgatom közbe! Csak a zenére koncentrálok! Ajánlom mindenkinek! :)

Hamarossan megyek vissza az orvosomhoz. Most jön elvileg a gyógyszerről leszoktatás. Igaz nagyon félek, hogy milyen lesz! Remélem hamar túl leszek rajta!

 

Harcolni kell a betegség ellen. Sok mindent érdemes kipróbálni: Zene, torna, séta, tv, takarítás, tanulás, stb. Kinek mi a jó. Ki kell tapasztalni! Ne adjátok fel! Erősebbek vagyunk, mint a pánikroham. Ha már kétszer legyőzöd sokkal nagyobb erőt kapsz, hiszem tudod, hogy van esélyed ellene! Nagyon jó érzés. Boldog lehetsz újra!

Fiúk, Lányok Harcoljatok!!!!!

#8848 ditke80 hozzászólása: 2012.03.17. 12:35

Sziasztok!

Nálam 2004-ben,hosszas kivizsgálás után diagnosztizáltak pánik betegséget. Azon a nyáron,azt hittem meghalok. Otthon,pihenés közben úgy éreztem nem kapok levegőt, heves szívdobogásom lett, zsibbadt a bal oldalam és szorított a mellkasom. Azonnal orvoshoz vittek, egy koplett szívinfarktust produkáltam. Persze minden vizsgálat negatív lett. Majdnem fél év is eltelt(közben többször meg akartam halni:) ),mire pszichiáterhez kerültem,aki nagyon sokat segített rajtam,először is azzal,hogy megtudtam ,hogy pánikbeteg vagyok és nem “szívbeteg”. Azóta megtanultam kezelni,2010-ben kisgyermekem született,aki nagyon sokat segített nekem. Először is leálltam az antidepresszánsokról,már szülés előtt,akkor nagyon féltem,hogy mi lesz velem gyógyszer nélkül,de még itt vagyok és meg lehet csinálni. Minden az agyban dől el. Nem mondom,hogy abszolút tünetmentes vagyok,de nagyon ritkán törnek rám a rosszullétek és tudom helyén kezelni a dolgokat. Így hamar el is múlnak. Higgyétek el meg lehet gyógyulni, kitartással és a tünetek helyén való kezelésével.

 

#8847 szandika25 hozzászólása: 2012.03.16. 11:40

köszönöm

fszandi25@citromail.hu és mégegyszer köszönöm

#8846 Verus hozzászólása: 2012.03.16. 08:48

igen neked.

#8845 szandika25 hozzászólása: 2012.03.14. 13:54

szikszai veronika

szia nem tudom ezt nekemirtad hogy adjam meg az imail cimem? ha igen akkor irj vissza és megadom

köszike

#8844 Verus hozzászólása: 2012.03.14. 08:47

Szikszai Veronika

 

Ha megadod az email címeg elküldöm a számom és nyugodtan felhívhatsz! Vagy skype-on is tudunk beszélgetni!

 

#8843 szandika25 hozzászólása: 2012.03.13. 10:25

szia nyuszimusz

egyszerüen nem akarlak zavarni pedig tudom hogy tudnál segiteni. én nem az a tipus vagyok hogycsak telefonálok de biztos hogy jo lenne. de valamilyen szinten meg félek felhivni nem tudom hogy mért. egyszer majd azért felhivlak ám megigérem. de miis a neved? nem mindig nyuszimusz13 mat irjak. remélem jol vagytok. kébzeld a férjemmel elmentünk étterembe de nem tudttam jol érezni magam mert megint elkapott ez a pánikroham nagyon rosz volt alig vártam hogy hazajöjünk. neki nem is szoltam erröl nehogy elroncsak valamit. na mennem kell etetni a picit. irj ha ráérsz. szia

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close