Pánikbetegség

Téma címkék:
2012.03.11. 13:07

Sziasztok már régen írtam ide most úgy gondoltam,hogy megint írok. Szerencsére pánikrohamaim már nincsenek azóta szedem a gyógyszert amióta felírta a pszichiáter. Tudom,hogy nem ez a legjobb módja annak,hogy kigyógyuljak teljesen a betegségből ugyanis nem akarom szedni a gyógyszert életem végéig. Már majdnem 4 hónapja folyamatosan szedem és érzem,hogy az állapotom nagyon sokat javult és ezt csakis a gyógyszernek köszönhetem. Szerintetek meddig érdemes még szedni? Nekem azt mondta a pszichiáter,hogy legalább fél évig nem szabad abbahagynom mert könnyen vissza lehet esni ezért nem tudom mégis mit kéne tennem azt sem akarom,hogy a szervezetem annyira hozzászokjon,hogy a végén ne tudjak majd lemondani róla. Egy dolgot viszont észrevettem mióta ezzel a betegséggel küzdök mégpedig azt,hogy nagyon érzékeny lettem a frontokra és elég sűrűn szokott fájni a fejem is meg persze nyomást is érzek nem tudom,hogy mitől lehet ez. Mivel régebben nekem ilyen problémáim sosem voltak. Ebből a betegségből teljesen ki lehet gyógyulni? vagy már nem leszek olyan egészséges mint voltam?

#8850 Gyorgy hozzászólása: 2012.03.25. 07:45

Szia!Erre azt tudom mondani hogy Én is szedtem gyógyszert elég sokáig (anxiront)nekem azt mondta erre a pszihiáter hogy ez csak mankó és ezt csakis fejben dől el és igaza volt mert ahogy abba hagytam a szedését nem sokra rá vissza is jöttek a tünetek.Bár le tudnám írni neked mi a jó megoldás mert akkor én is egészséges lennék:)annyi biztos amikor minden rendben van az életemben és kiegyensúlyozottan élek közel nem olyan rossz a helyzet!

#8849 miki hozzászólása: 2012.03.12. 11:28

Szia!

Én 5 hónap alatt raktam le (rivotril, zoloft kombót írt fel az orvosom). Abbahagyni szigrúan csak orvosi felügyelet mellett, az adagokat csökkentve lehet elhagyni. A frontérzékenység és a többi lehet akár mellékhatás. És igen ki lehet gyógyulni a pánikbetegségből, nekem már kb 6 éve nincs semmilyen pánikbetegséghez kapcsolható tünetem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close