Sohasem gondoltam volna hogy velem ez megtörténhet….

Téma címkék:
2012.03.15. 23:57

Üdvözöllek benneteket,

Nos megszeretném osztani én is a történetem veletek. Egy februári napon elmentem egy hatal,as bevásárló központba ennek két éve már, és hirtelen megindult velem minden. Heves szídobogás, szédülés szájszáradás,és azt hittem na itt megy ki belőlem a térerő.

Hívtam egy mentőt és bevittek. Minden vizsgálatot megtettek, de semmi nem történt. Későbbiek során négy alkalommal jöttek értem és vittek el.Gondolkodtam.Aztán a jó Dr. Google megkerestem és rájöttem pánik rohamok voltak. Eléggé analitikus a gondolkodás módom, és nem csak arra jöttem rá mi a bajom, hanem az ok okozati összefüggések alapján tudom hova visszavezetni. Tök nyíltan elbeszélek róla, és kielemzem magam, de sajnos egy nagyszerű doki kell még a mai napig, hiszen gyógyszer nélkül csak ” para erősődött”

Szégyen érzés volt bennem, hiszen fájt az, hogy az egomat legyőzte a bennem felborult egyensúly. Mindíg egy dolog aggasztott. Az hogy a nem megoldható dolgok miatti tehetetlenség felbőszít. Az élet ajándéka képen egy tündéri gyermekkel ajándékozott meg a párom. Egy ember a szó legnemesebb értelmében. Nem csak jó csaj jó eleség, hanem egy olyan tiszta ember akit csodál a szűk és tág környezete, barátai, munkatársai. A Fiunk, sajnos nem tudott teljes létformát felvenni. Súlyos rendellenességek halmazaival kaptuk őt, aki egy nagy harcosként, sokmindenre tanitott engem. Sokáig adtam azt aki vagyok és elfogytam. Elfogytam amikor orvosok benéztek egy dolgot, és súlyosabb lett a helyzet. Amikor az összes megtakaritás, adóssággba fordult, és tehetetlenség ereje ellenem fordult.

Itt kellett felállni úgy, folyamatosan terhelés van, a munkahely, otthon és a remény utján. Annyira tudom mit kellene tennem, és ,mi vezetett idáig. Méis olyan nehéz hiszen csak kimondom a dolgokat és nehezen megyek a helyes útra. Szedem a gyogyikat, és könyveket lelkigyakorlatokat próbálok tartani. Sokszor azt gondlom, oka van ennek az állapotnak is. Ez is egy feladat,,,,na ezen dolgozgatom.

Gral
#8880 Gral hozzászólása: 2012.03.16. 18:56

Tudnod kell, hogy a nagy bevásárlóközpontokban sokan rosszul vannak. Most itt nem irnám le, hogy miért. Nagy teher van rajtad, de az energiaáramlás blokkolódhatott nálad egy korábbi stressz miatt. Egyedül nehéz ebből kikeveredni. Az élet maga a küzdés, senkinek sem könnyü, neked meg különösen sok teher jutott, persze, hogy belefáradsz néha, ez normális.

#8879 erzsike hozzászólása: 2012.03.16. 08:34

Szia!Az élet keresztje sokszor nagyon súlyos,nehéz de mindig ott van a MUSZÁJ aki egy hatalmas nagy úr és biztat arra,hogy tovább kell cipekedni.És fogd fel úgy,hogy te egy hős vagy mert a nehéz keresztet viszed magaddal viszont mások az első akadálynál leteszik!Az erő legyen veled!Betti

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close