Félelem!

Téma címkék:
2012.03.18. 18:37

Sziasztok!

Volt egy másfél hét amikor annyira jól éreztem magamat!Felraktak rám egy 24 órás holtert ami kimutatta hogy jó indulatú szívritnmuszavarom van!Na hát azóta megint ott vagyok a béka feneke alatt!Nyom a mellkasom, sóhajtoznom kell,mikor veszem a levegőt akkor olyan érzésem van mintha fájna,folyamatosan sírni tudnék,egy görcsben van a gyomrom,tele vagyok félelmekkel,hányingerem van és olyan minha szédelegnék,ájulásérzet,zúg a fülem,néha nagyon hevesen semmi ok nélkül elkezd verni a szivem!Na meg ez a hülye halál… folyton halálfélelmem van!

Nem szeretném egyedül hagyni a kis 20 hónapos fiamat!

Mit tegyek?Szerintetek ez pánik betegség?Már sokszor úgy érzem hogy teljesen belebolondulok az egészen!Annyira szeretnék megnt boldog lenni!

Kérlek segítsetek mert tancstalan vagyok!

#8906 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:12

Kedves Nyuszimusz!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8905 petfizsuzsana hozzászólása: 2012.03.19. 19:47

Még annyit szeretnék az előzőkhöz hozzátenni , hogy én a 21-év alatt rájöttem, hogy ezt nekem kell irányítanom, mert ha mindig ezzel foglalkoznák, már belehülyültem volna. Itt a jo idő, probálj minnél többet kint lenni, a lakásban ugy tegyél mindha sietned kellene elvégezni a teendőiddel, ezzel is tereled a figyelmedet magadrol. 21-év tapasztalatát írom , probáld meg.

#8904 petfizsuzsana hozzászólása: 2012.03.19. 19:36

Szia!

Én ezekkel a tünetekkel már 21-éve küszködöm. Pánikbeteg vagyok. Nekem is töbször csináltak holter vizsgálatot, de érdenben szervi bajt nem mutattak ki. Az egész ritmuszavart, és a heves szívdobogást a szorongás idézi elő. Igaz én szedek gyogyszert , rivotrilt, de már nagyon szeretnék tőle megszabadulni, mert ugy érzem már nem használ. Én már egy ideje azt csinálom, az orvosom tanácsára, hogy minden nap beveszek 4-szem magneB6-ot, reggel kettőt, este kettőt, és még mellette ugyanebben az adagban szedek B1 vitamint. Nekem eddig bevált, igaz egy két hét után kezdi kifejteni a hatását, de ez a három hatoanyag nagyon jo a szívre, és a szorongásra. Egy kis nyugtatoként viszont nagyon jo a sedacur forte gyogynövényes tabletta.

#8903 Dudi1 hozzászólása: 2012.03.19. 08:28

ez nagyon fura, rajtam volt 24 órás abpm mérő és annyira jól éreztem magam hogy rajtam van, és az eredméynek is jók voltak, de sajnos rá egy hétre ugyanugy visszajött az állandó szorongás, szapora pulzus, és gyerekek mániákusan fogdoson a nyaki verőerem hoghy hogy ver, már nagyon lehangol hogy fogdosom, de nem tudok vele micsinalni egyzserüen oda kell nyulnom:(

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close