Pánikbetegség

Téma címkék:
2012.03.21. 14:41

Sziasztok 17 éves srác vagyok és én is ezzel a betegséggel szenvedek elég sok ideje, voltak olyan hónapok talán évek , hogy elmúlt nem volt semmi bajom. 10 éves koromban kb az iskolában vizsgálat volt , és mérték a vérnyomásom és izgultam hogy sok lesz és sok is volt. A tanár felhívta anyát hogy magas a vérnyomásom, azon a héten el is mentünk a kórházba és kiderült nincs semmi bajom , a vérnyomásom mindig felmegy amikor mérik mert bepánikolok , és azóta folyamatosan alakult ki rajtam ez a pánikbetegség. Nagyon nagyon elegem van belőle , de nem tudok mit tenni, a focit is abba kellett hagynom mert ott is rám jött elég sokszor meccs közben és féltem hogy megáll a szívem vagy szívrohamot fogok kapni! És mostanába már nappal is szorongok , a szivem egyre hevesebben ver , stresszelek, fáj a fejem….! De este mikor lefekszem a szivem elég lassan egy ütemtelenül ver , sokszor nem is érzem h ver mintha megállt volna , de nem és a szívem is szúródik szinte mindennap! Voltam már többször kivizsgáláson de nem volt semmi bajom soha!!! Magamtól jöttem rá hogy pánikbeteg vagyok , mert az orvosok ezt nem vették észre , és nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni de nagyon elegem van ! Valaki segítsen, mi a megfelelő út! Holnap megyek pszichiátriára és nem tudom hogy érdemes-e elmenni!!!

#8947 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:09

Kedves Jenci!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8946 belcor hozzászólása: 2012.04.04. 09:43

Szia! Én ismerek egy jó terapeutát a problémádra, gyógyszerek és mellékhatás nélkül, ha érdekel írj és megadom a számát! Nekem ő segített!

belcor@vipmail.hu

#8945 Gyorgy hozzászólása: 2012.03.25. 07:06

Szia!

Én is inkább a pszihológust ajánlom mint a pszihiátert mert felír valami antidepresszánst vagy kedélyjavítót de az csak felületes megoldás!Én is tudom hogy agyban dől el a dolog (könnyű ezt mondani)de minnél többte kell róla beszélni szerintem az segít én is szedtem a sedatif Pc-t bár nekem nem használt de semmilyen enyhe nyugtató nem hozta a várt hatást én azt javaslom beszélj róla őszintén minnél többet.

#8944 rika hozzászólása: 2012.03.23. 13:09

Igen, egyetértek én is dylan-nal..egy idő után mindegyiknek elmúlik a hatása és általában egy ilyen gyógyszert két hétig tudsz szedni utána egy hét szünet kell és megint szedheted vagy valami mást kell elkezdeni. Bár nem tudom mit kaptál most.

#8943 dylan hozzászólása: 2012.03.22. 20:19

Szia!

Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Nem old meg semmit az ha teletömnek gyógyszerekkel a pszichiátrián. Egy jó pszichológus viszont sokat tud segíteni. Segít előhozni, megérteni azokat a mélyen lévő gondokat, bajokat amik miatt kialakult ez az egész. Sedatif PC-t én is szedtem egy időben, de mostanában már sajnos nem hat. :( De ez általában így van a gyógyszerekkel, egy idő múlva megszokja a szervezeted és nem hat úgy ahogy kéne.

#8942 rika hozzászólása: 2012.03.21. 16:05

Szia!

Én is új vagyok még itt. Nekem is pánikbetegségem van. Szerintem ne menny ezzel pszichiátriára, ha nem szeretnéd magad gyógyszerekkel teletömetni és idiótának nézetni..nem lesz jobb tőle, csak rosszabb. Próbálkozz természetes nyugtatókkal. A SedatifPC-t akármelyik gyógyszertárba megkapod, nem drága, 1000 ft alatt van, ha jól emlékszem (régen azt szedtem én is) és hatásos pánikbetegségre. Ha az nem jó akkor mással is tudsz próbálkozni. Amit még ajánlani tudok az a pszichológus és a pszichoterápia, de ami ennél is jobb az a természetgyógyász.

Ha gondolod írj: rikakiss@freemail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close