Nem tudom mással is így van-e?

Téma címkék:
2012.03.25. 06:55

Sziasztok!

Még csak most regisztráltam erre az oldalra de ilyenkor jövök rá milyen jó is az internet mert ilyen oldalakat is lehet találni,na de nem is erről szeretnék beszélni.Nagyon furcsa az én betegségem mert már nagyon rég diagnoztizálták nálam egészen pontosan 2001-ben és azóta hol elviselhetőbb a dolog hol nem,de nálam egyre roszabbak a rohamok vagyis az intenzításuk nem olyan durva mint mondjuk 6-7 éve csak abszolúlt nem tudom kontrolálni őket.Régebben ha jött egy roham mondjuk metróban,vonaton,buszon,stb…..akkor tudtam hogy miért van és még ha nem is múlt el a roham valahogy nem volt annyira félelmetes mint amilyenek most vannak.A mostani rohamok nagyon megviselnek már,már ott tartok hogy ki sem mozdulok inkább otthonról mert amint felszálok egy buszra vagy hasonló tömegközlekedési ezközre totál “átszellemülök” és olyan mintha kezdenék begolyózni össze-vissza cikáznak a fejemben a gondolatok és attól félek hogy megőrültem meg elájulok meg hát a többi tünettel Ti is tisztában vagytok.

Csak annyi a külömbség hogy most totál nem vagyok ura a dolognak és már akkor se enyhül a dolog ha mondjuk leszálok az adott buszról vagy bármiről tehát ha leszálok és inkább sétálok már az sem mulasztja el addig míg haza nem érek.Az érdekessége a dolognak ha autóval megyek akkor semmi mintha minden ok lenne teljesen tünetmentes vagyok de ha Bkv-val akkor jön az hogy úristen eltévedtem hol vagyok stb…egyszóval szőrnyű! Azt szeretném kérdezni tőlletek hogy esetleg másnál is van ilyen és még azt hogy valakinél okozott magasvérnyomás-betegséget a pánikbetegség?Előre is köszönöm a válaszokat és jó hogy van ez az oldal mert itt ki tudom mondani a dolgokat amit érzek mert beszélhetek Én erről egy egészséges emberrel az vagy nevet vegy nem érti,de Ti igen!SZIASZTOK!

#8963 vuki84 hozzászólása: 2012.04.15. 17:57

Szia!

Én is pánikbeteg vagyok!Én orvossi segitség nélkül gyógyultam meg!De frontint azt szedtem!Nekem is elég sok tünete kijött!Hála égnek vannak olyan barátaim akik kihoztak a bajból,de vhol ha én nem akartam volna meggyógyulni akkor nem ment volna,ezt neked is nagyon akarni kell!A félelmeimet úgy üztem el,hogy amitől féltem azt azért is próbáltam megtenni!Most lehet,hogy sokan hülyének néznek majd,de én ilyen esetekben mondogattam magamban,hogy nyugodt vagyok és,hogy nincs semmi baj!Csak az aggyal kell elhitettni!Az befolyásol mindent!

#8962 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:09

Szia!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8961 kleitosz hozzászólása: 2012.04.04. 19:40

az emberek 15 százaléka ettől a betegségtől szenved, ha belegondolsz lehet olyan kollégád aki ugyanugy megküzd mindennap magával mint te, csak nem is tudsz róla.Barátnőmnek fel sem tűnt milyen kinokon megyek át,olyan jól lepleztem,egy-két dühkitöréstöl eltekintve,ami abból eredt hogy nem találtam meg valami apróságot.

#8960 belcor hozzászólása: 2012.04.04. 15:30

Szerencsére még létezik olyan, aki tényleg segíteni akar az embereken és nem gyorsan meggazdagodni rajtuk!

#8959 kleitosz hozzászólása: 2012.04.04. 13:12

ez jól hangzik hogy ingyenes…mielőtt meggyógyitottam volna magam sokáig kerestem terapeutát és 8-10 ezer ft volt mind.amire nem volt pénzem.

#8958 belcor hozzászólása: 2012.04.04. 09:38

Szia!

Nekem is hasonló problémáim voltak, konkrétan fel se mertem már szállni tömegközlekedésre, de szerencsére találtam egy terapeutát aki segített! Ha érdekel megadom a számát, a konzultáció ingyenes nála!

belcor@indamail.hu

#8957 Minouche hozzászólása: 2012.03.27. 13:16

Szia!

Huhh, eleg erdekes volt olvasni a leveled, rogton meg is ragadtam a billentyut hogy irjak. Nekem ugyanezek a problemaim vannak….szinte szo szerint ahogy leirtad. Nekem is van panikbetegsegem, meg gyerekkoromban kezdodott, rosszul voltam ha “szerepelni” kellett valahol. Kezremeges, gyors pulzus, izzadtam de kozben faztam. Aztan volt par ev, amikor ez pangott, de 2 eve ujra kezdodott. Elmentem orvoshoz, aki rogton ratett egy ekg-ra a pulzusom miatt..akkor kb 3 napja voltam ebben az allapotban….aztan kaptam nyugtatot, amit kesobb orvosi tanacsra felvaltott az antidepi. Mirtazapint szedek, ami amugy eleg jo, csokkentek a panikrohamok, jobb lett a kozben kialakulo depresszio is. 2 honapja csokkentett adagban szedem mar, es minden rendben is volt, de aztan ugy erzem kezdodik minden elolrol. Munkaba csak ugy tudok menni, ha ott van a taskamban vmilyen nyugtato…:(, es ha elkap a roham, hasonlokat elek at mint Te. Ugyanazokat. ….

#8956 kleitosz hozzászólása: 2012.03.26. 11:05

Ismét csak az agykontrollt tudom javasolni,két hete csinálom és minden félelmem eltünt,frankón mondom.Interneten töltsd le a könyvet és meditálj, első alkalom után is segit már.Én is igy lettem túl rajta, azt hittem megőrültem pedig. Megtanit ellazulni és szembenézni a dolgokkal nem menekülni előle, nézz utána a neten,.

#8955 atlantiszi hozzászólása: 2012.03.25. 08:23

Kedves György!

Nagyon szívesen segítek,hogy ez a tömegközlekedési iszony rövid idő alatt elmúljon,a pánikbetegség automatikusan összefüggésben van a magas vérnyomással(felszökik).A pánik  az elme szüleménye,átprogramozásával egy magasabb rezgésszinten búcsút mondhat problémájának.Gyógyszer erre nem hat,csak a lelki okok elengedése és megértése.

Elérhetőségem:

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

skype:toth.aron8

Üdvözlettel:Tóth László lelki segítő (met.pszichoterapeuta speciális tanácsadó)

 

 

 

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close