Cukorbetegségem Története!

2012.04.08. 07:07

Kedves Cukorbeteg társaim.

Egy történetet szeretnék elmondani,amiből talán mindenki rá fog ismerni önön magára.

Az én történetem 2001 január 12.-én kezdődik,amikor is  óriási fájdalmak közepette be kerültem  a Kecskeméti Honvéd Kórház bel osztályára.

Rövid vizsgálat után közölték velem,hogy hasnyál mirigy gyulladásom van.

A súlyosságára tekintettel,a feleségemmel közölte az orvos,hogy haza lehet menni,és kezdjen intézni a temetéssel kapcsolatos dolgokat,mivel nincs még tiz százalék remény sem hogy megérem a holnapot.

A 30.-éves katonai szolgálatomnak köszönhetően a szervezetem vasból van,és én ezzel tisztában voltam akkor is,és reménykedtem,hogy reggel csak fel fogok ébredni,mivel még az a fanatikus élni akarás is előtört belőlem,magyarul én ott akkor élni akartam.

Én győztem,legyőztem a halált.

11.-napi küzdelem után,már az orvosok is mondták,hogy az esélyem sokkal biztatóbb mint azt ők a gyakorlatukban tapasztalták.

Azon a kórházi ágyon  nagyon fontos döntés született.

Egy új életet fogalmaztam meg amit meg kell csináljak,szakítva az akkori életmóddal,azzal hogy most már több időt kell hogy fordítsak magamra ,az egészségemre a családra.

Közölték velem,hogy szinte egyenes velejárója egy hasnyálmirigy gyulladásnak a cukorbetegség kialakulása.

Őszinte leszek,ez akkor ott nem érdekelt,nem vettem komolyan,csak mikor két év elteltével,az egyik kontroll vizsgálatkor közölte az orvos,hogy a mai naptól nyilvántartásba vesz mint  2.-tipusú cukorbeteg,mivel az alkalmazott diéta nincs rám hatással,persze semmiféle diétát nem tartottam be.  Nagyon elkeseredtem,és fel tettem a kérdést: Most mi lesz?

Írtak nekem fel gyógyszer ,amit katonásan szedtem,az előírt diétát betartottam,és úgy tűnt,hogy minden rendben van.  Az orvosom több alkalommal mondta hogy ezzel együtt kell tudni élni!

Csakhogy erre nekem nem volt kiképzésem,nem tudtam felfogni,hogy hogyan érti azt,hogy együtt élni ezzel a betegséggel.

Később rájöttem!!

Arra jöttem rá,hogy ezen a pályán csak én akarok meggyógyulni,és senkitől nem várhatok segítséget,legfőképpen az orvosomtól nem. Az ő érdeke teljesen eltérő az enyémtől.

Misem bizonyítja jobban,hogy 2005.-őszén,nem bírtam a vércukor szintemet féken tartani,ezért el mentem a cukorgondozóba,hogy tegyenek valamit. Tettek is! Felemelték az gyógyszer adagomat,aminek csak az orvos örült.  közölte,hogy 3.-hónap múlva menjek vissza kontroll vizsgálatra.   Hát a három hónap alatt a verseny súlyomból 68.-kg  elvesztettem 10.-kg.  Mondtam magamnak,na akkor itt a vég,vagy megint egy túlélési gyakorlat?  Az lett.

A Budapesti Szent Imre kórházba kerültem,ahol meg mentették az életemet,és egyben rá állítottak inzulinra,amit a mai napig is adagolok magamba.

Napi 4.-szer szúrom magam.

Teljesen meg változott az életem,meg változtattam az érdeklődésem magammal kapcsolatban, soha nem érdekelt  eddig,hogy talán tudok változtatni is a helyzetemen,vagy egyáltalán van e Megoldás?

Évek teltek el azóta, mindenre amit ajánlottak kipróbáltam,megittam ezer liter teát,több száz fajta kapszulát, mindent kipróbáltam,és nem segített.

A internettől oczkodtam,valahogy nem  keltett érdeklődést bennem az Internet,mikor is be köttettem és el kezdtem böngészni a világhálón.  Kérdeztem magamtól,vajon vannak e a világba valahol olyan emberek, orvosok természetgyógyászok kutatók,akik éppen azon munkálkodnak,hogy az én cukorbetegségemből kigyógyítanak.  Itt meg kell jegyeznem,hogy nekem abból lett elegem,hogy mindenki a vércukor szintemet akarta stabilizálni,és egy sem volt aki azt mondta volna hogy állj,itt a megoldás,hogy nem stabilizálom hanem hozzásegítelek ahhoz,hogy betartva a szabályokat,meg is szüntetheted a cukorbetegséged!!

5.-év telt el azóta,hogy inzulint adagolok,és 5.-év telt el,hogy jártasságot szereztem az Internet világában.

Magam is foglalkozom olyan internetes üzlettel,ahol található olyan készítmény,ami pozitív hatással van a vércukor szintemre,de ez nekem kevés volt.

2011.-szeptemberében egy internet marketing megismerése kapcsán,kapcsolatba kerültem egy  Amerikai üzletasszonnyal,aki egy betűt nem beszélt Magyarul,én meg persze Perfekt nem beeszélek Angolul.

Egy fordítónak köszönhető,hogy megértettük egymást abba,hogy ide kell egy Angolul beszélő tolmács,aki közvetít közöttünk.  A Skypen keresztül kapcsolatba  kerültem a hölgy ajánlására,egy akkor Angliában élő Magyar úriemberrel.  Beszélgetésünk közepette,szóba került,hogy ki mivel foglalkozik az Internet adta lehetőségek közül.  annyira bizalmas kapcsolat alakult ki perceken belül,hogy én  elmondtam neki mi az én legnagyobb problémám,és eddig minden eredménytelennek bizonyult bármit is alkalmaztam. Ekkor ő közölte velem,hogy neki voltak  más irányú problémái,de heteken belül megszűntek,és hogy a környezetébe vannak cukorbeteg ismerősei barátai,akik nagyon hatékonyan alkalmazzák az ő tapasztalatait.

Nagyon kíváncsivá tett,és rákérdeztem,hogy mi is ez ,ami esélyt ad arra,hogy a gyógyulás felé forduljon a szervezetem. Ajánlott egy  könyvet,amit ő írt,kért hogy olvassam el. Meg tettem,és kértem,hogy amennyiben lehetséges,szeretném kipróbálni az információk birtokában azt a valamit.  Kértem,tegye lehetővé a hozzáférést.  Egy hónap után végre alkalmazhattam a módszert,aminek a következménye az lett,hogy az inzulinadagokat csökkentenem kellett . Amit most mérek:  reggel 4,6!!!   Szuper ugye?   Napközben 5-7.-között. A szövődmények már nem alakulhatnak ki olyan gyorsan. Ez csodálatos érzéssel töltött el,és reményt adott nekem arra,hogy meg van a megoldás,minden hókusz pókusz nélkül.

Ennek az információnak a birtokában más lett az életem,nagyobb a remény mint valaha volt,hogy meg gyógyulhatok.

Aki a levél elolvasása után úgy gondolja,hogy  szüksége lenne erre az információra

az keressen meg kizárólag Skypen:   ferenc553  ! Azért nem e-mailbe,mert az a tapasztalatom,hogy kérnek információt,utána  elveszítjük egymást.

Kívánok mindenkinek mihamarabbi gyógyulást ebből az alattomos betegségből,mert minden lehetséges.

Remélem mindenki tisztában van azzal,hogy a cukorbetegség nem játék,nem érdemes

Felületesen  foglalkozni a problémával.

aranyalbum
#21094 aranyalbum hozzászólása: 2015.06.19. 10:47

Köszönöm Feri a segítő készségedet, tájékoztatásodat! Jószívű ember vagy! :)

#9000 ferenc57 hozzászólása: 2012.05.23. 06:23

Dr Suzann Wang a Mitogenx Orvosi szakértői csoport tagja. Felépülés a Cukorbetegségből.

A diabetes vagyis a cukorbetegség egy folyamatosan elfajuló betegség, ami legyengít és megöl millió Amerikait minden évben.

A 2 és típusú diabetes másképpen inzulin rezisztens (ellenálló) diabetes vagy cukorbetegség, könnyen kezelhető és visszafordítható, ha időben észreveszik.

Még ha évek óta is szenvedsz diabetes vagy cukorbetegségben,a Mitogenx ajánl egy egész termek csoportot a vércukor kontrollálására , és meg arra is

képesek hogy visszafordítsák a károsodás okozta vércukor szabályozást.

Akár a diabetesed cukorbetegséged gyógyszeren, inzulinon vagy csak még a kezdeti fázisában vagy akkor is, ajánlani tudunk egy óriási segítséget a cukorbetegséged visszafordításához.

1. Első feladat, azonosítani és megszüntetni minden étel allergiát és érzékenységet. Ezt legkönnyebben tipikusan egy vérteszt által az erre hivatott orvos képes elvégezni. Követve az allergia és érzékenységi listát speciálisan eredmények érhetők el.

Ha nem tudsz vértesztet csináltatni, vagy nem képesek neked olyat elvegezni, vond ki a:

gabonákat az étkezésedből, ugyan így a cukrot, üdítőket, ízesített cukrozott üdítőket, alkoholokat, kandi cukorkákat, szárított gyümölcsöket, kukoricát, gabonaféléket,zablisztet, kenyereket,tésztákat,rizst, gyümölcsleveket, burgonyát, édes teát, stb..és ne edd ezeket 30 napig és közben ellenőrizd rendszeresen a vércukorszintedet.

2. Diéta: egyél különböző sötét leveles zöldségeket, beleértve a következőket:

levelesek, leveles kelek, cékla zöldje, fehérrépa zöldje, fehér mustár zöldje, spenót, brokkoli, káposzta, kínai káposzta, és az összes többi zöldség amik még jók, ide értve a

sárgarépa, céklák, tökök, cukkíni, sütőtők, karfiol, kelbimbó,

.

Egyél természetes úton nevelt csirkét, marhát, bárányt, disznót, vadon fogott halat, természetes úton nevelt pulykát, tojást, sajtot, minimalizáljad az olajban sütött dolgokat, vagyis a grillezett ételeket,

Növeld a bevitelét a dióféléknek, magoknak, és a hüvelyes növényeket, mint pl a csicseri borsó, fekete bab, fehér vagy tarka bab, vörös bab, stb..

Csökkentsed a bevitelét a gyümölcsöknek, ide értve az ehető héjjakat és bőröket, gyümölcslevet, Igyál vizet vagy szénsavas vizet, teákat, édesítés nélküli zöld vagy fekete vagy gyógynövény teát.

3. Egyél kis mennyiségben rendszeresen, protein gazdag tízórai jellegű ételt 1 órával lefekvés előtt. Vonjál ki minden koffein tartalmú italt kivéve a fekete vagy zöld teát.

A Mitogenx Termékek javasolt adagolása, ami egyénenként eltérhet!!

4. Mito Life: 30ml 2x naponta hogy erősítsed a véredényeidet( ereidet) helyrehozza periferikusan az idegrendszert, ez a fő okozója az idegrendszeri károsodásnak, ami a cukorbetegeknél fajdalommal jár és a végtagok el üszkösödésével jár. Javítja a Keringéssel kapcsolatos dolgokat, támogatja a látást és a mitokondriális működést,

5. Freedom Formula: 2 kapszula 3 alkalommal naponta a mellékvese működés támogatásához. Fontos a jó alvás, testmozgás, és fontos a stressz lecsökkentése a mellékvese mirigy helyreállításához.

6. Amino Icg: 2 kupakkal délelőtt vízben vagy tiszta 100% os gyümölcslével oldva mesterséges édesítőktől mentes. Plusz 1 kupak délután ugyan így.

7. Primary Toxin Shilds: 3 kapszula 3 alkalommal naponta a szükséges múlti vitamin és méregtelenítési támogatás végett.

8. Szükség esetén R-Defense: 1 kapszula 3 alkalommal naponta a szem plusz, vagy a prosztata támogatása miatt.

9. Testmozgás edzés 3-4 nap egy héten és próbáld elérni az optimális testsúlyodat.

A diabetes vagy cukorbetegség az a néhány betegség köze sorolandó, ami orvosi felügyelet vagy megfigyelés alátartozik!!

Így kérlek, konzultálj az orvosoddal minden egyes változtatásról, mielőtt végrehajtod azokat!!

Ne hagyj abba semmilyen gyógyszeres kezelést mielőtt azt meg nem beszélted volna az orvosoddal.

Ez a tájékoztató készült Dr. Suzann Wang által,

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close