A mindennapos szenvedés segítség nélkül

Téma címkék:
2012.05.12. 13:55

Sziasztok!
Kiskorom óta folyamatosan súlyos traumák értek.3 éve diagnosztizálták nála a borderline személyiségzavart,most 22 éves vagyok.Nagyjából minden tünete meg van,állandóan unatkozok,nincs kedvem semmihez,voltak öngyilkossági kisérleteim,falcoltam,anorexiás voltam,alkohol problémáim vannak,gyógyszerfüggő vagyok,biszexuális vagyok,impulzuskontrollzavarom van,és még sorolhatnám…
Mivel nagyjából mindig rossz dolgok történtek velem így hozzá szoktam ehhez és a szenvedéshez,de van,hogy annyira fáj,hogy úgy érzem nem bírom ki.
Kislányként csak azt éreztem,hogy fáj valami,de akkor még nem tudtam,hogy mi ez,azt hittem,hogy ezzel egyedül vagyok és csak nekem ilyen rossz,de most már tudom,hogy nem sokan vannak még akik ugyan ezt érzik.
Nem volt még egy normálisnak nevezhető párkapcsolatom ami hosszabb ideig tartott volna,csak olyan amiből elmenekültem,mert féltem,hogy elfognak hagyni,barátaim nincsenek nem is nagyon voltak csak akikkel a pszichiátrián jóba lettem,de már azok is eltüntek mellőlem.
Sokszor azt érzem,hogy egyedül vagyok és szenvedek.
Már minden területen mindenkiben csalodtam,nem nagyon látok reményt.
Többször voltam pszichiátrián,van olyan hely ahol voltam,de már nem akarnak felvenni indokolatlanul,van olyan ahová nem vettek fel hanem egyből megmondták,hogy nagyon beteg vagyok és évekig terápiába kéne járnom így nem vesznek fel,mert nem tudnak segíteni,ezzel kirekesztve érzem magam,hogy nem elég,hogy beteg vagyok,de akkor még segíteni sem akarnak.
Nem tudtok olyan helyet ami ingyenes és ahol borderlineokkal foglalkoznak és ahova van esély,hogy felis vegyenek (thalassa házon,tündérhegyen,balassán kivül,mert ezekbe nem vesznek fel),vagy valamilyen segítséget?

#9143 atlantiszi hozzászólása: 2012.05.17. 19:40

Kedves Bordilány!

Szívesen foglalkozok Veled teljesen ingyen, ha sehova sem vesznek fel.Az elme átprogramozásával, az Önbecsülés,Önszeretet,Önbizalom helyreállításával még a borderlie-osoknál is hamar javulás állhat be.Nincs olyan, hogy nincs remény, a sötét eltűnik már akkor is, ha ajtónkat résnyire kinyitjuk, ne csüggedj!

Elérhetőségem:

skype:toth.aron8

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

Szeretettel Üdvözöl:Tóth László pszichoterapeuta-speciális tanácsadó (lelki segítő)

#9142 bordilany hozzászólása: 2012.05.15. 18:48

Köszönöm,az anonim alkoholisták gyülés érdekelne,ha neten van róla valami akor utána nézek.

#9141 zetor hozzászólása: 2012.05.15. 08:19

Anoním alkoholisták gyűlései, A:C:A: gyűlések nem érdekelnek?  Nekem is hasonló problémáim vannak, mint neked és a pszichológusom javasolta ezeket az ingyenes, vagy jelképes összegű, bejárós gyűléseket  , mint a lejáró pszichoterápia folytatását. Sajnos én nem tudok egyikre se eljárni, mert három kisgyerekkel otthon vagyok és  sok egyéb családi/szervezési probléma miatt nem tudom megoldani a gyerekfelügyeletet. De ha lesz egy rosszabb periódusom, mindenképp megpróbálom valamelyiket.

#9140 bordilany hozzászólása: 2012.05.14. 16:17

Szia!Köszönöm!Már korábban elkezdtem a pszichoterápiát,17 évesen voltam a vadaskertbe,de oda már nem mehetek,mert felnőtt vagyok,2 éve pedig a thalassaban fél évig,de oda már nem vesznek fel,tündérhegyen csak interjún voltam,de azt mondták,hogy nem vesznek fe,mert túl beteg vagyok,tavaly a soten is voltam,de azt nem mindig tudtam végig csinálni,mert nem birtam,hogy csak bentfekvős terápia van és bejáros nincs,ezért vagyok ki,mert a 3 lehetséges pszichiátria közül 2-be nem vesznek fel,a 3.-ba pedig én nem akarok menni.

#9139 bordilany hozzászólása: 2012.05.14. 16:07

Köszönöm,aranyos vagy,de a nap-körnek már írtam és telefonon felhívtak és azt mondták,hogy ott csak fizetős terápia van borderlineoknak

#9138 ZeirAmpin hozzászólása: 2012.05.14. 15:39

Kedves Bordilány!

Ami a legfontosabb,nem vagy egyedül!

Ami szintén fontos,h egy borderline rengeteg odafigyelést,megértést igényel,és a legtöbb ember-aki nem ismeri ezt az érzést,állapotot-képtelen ezt átérezni.Sokszor ezt akaratgyengeségnek,önzőségnek,önsajnáltatásnak ítélte meg az én környezetem is és mindenki azt mondja,h szedd össze magad,blablabla.

Ha szeretnél írni vkinek aki megért ime az email címem: ancsika1978@gmail.com

van pszichiáterem aki magán-tehát fizetnem kell sajnos,ő kognitiv viselkedésterápiával kezel.2 hónapja járok hozzá.

üdv

Ancsi

#9134 hegeduszoli hozzászólása: 2012.05.14. 11:59

http://www.nap-kor.hu/ujhonlap/borderline0.html

 

Ez nem ingyenes, de kérdezd meg a 2 dokinőt, segíteni fognak! Ne add fel, szeretünk!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close