én kis picikém

Téma címkék:
2012.07.02. 20:36

Három óra

Szóljon, ha kell valami.

Képregény-kockák pörögnek. Múlt heti fantom-táppénz. Váltóláz. „Nurofen, ha lázas!” Torokgyulladás. Lábfájás.  Vétkeim. (Vannak?) Büntetés. Sors. MIÉRT PONT ÉN?? Munkahelyem. Gyerekorvos. Én orvosom. Három beadott pályázat. (Még jó, hogy nem nyertem a támopon).

 

Két óra.

Minden rendben.

Rohadt meleg van. Narancssárga lötty. Élet és halál ura. SIKERÜLNI FOG!! Álmaim mindig szépek. Régi szerelmek, utazások jönnek-mennek, jövök-megyek. A nappal a rémálom. Hónapokig egy helyben, ugrásra készen ülök.

 

Még egy óra.

MEGCSINÁLJUK!! Minden ajtó bezárult. Mások előtt nyílik. Nincs egy pozitív gondolatom. Mind neki adom. Nagyon ügyes. A vécén bőgök. Kibírom. Istenfélő vagyok. Voltam. A hitetlenek most a tengerparton nyaralnak.

 

Vége.

Lecsöpögött a kisfiam első kemoterápiás infúziója. Félek.

“Mit rejt előlem, Istenem, mit őriz még a holnap?”

 

#9351 katuska58 hozzászólása: 2012.07.03. 12:59

Sikerülnie kell!!!!

Igen,hiszem,hogy sikerülni fog,mert az nem lehet,hogy egy ártatlan gyermek legyen az áldozat!!!!Borzasztó dolog látni a gyermekünket betegnek és tehetetlennek lenni. Ez a legrosszabb ami egy szülőt érhet.KItartás,kitartás,kitartás.Elmondok egy lmát,hogy sikerüljön meggyógyulnia.Sajnos csak ennyit tehetek és biztosítalak együttérzésemről.Különben úgy tudom,hogy ezt a betegséget már jól lehet kezelni.

Kivánom a legjobbakat……Katalin

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close