Depresszió,diabétesz,alvászavar,magas vérnyomás,allergiák,gyulladások,rák, stb

Téma címkék:
2012.07.11. 08:59

A magyarországi lakosság 50,1%-a küzd szív- és érrendszeri problémákkal, 24,8%-a daganatos betegségekkel, továbbá a népesség 25,1%-a szenved egyéb megbetegedésektől (fertőzések, allergiák, légúti problémák, gyulladások, emésztőrendszeri zavarok stb.).

A fent említett problémák az immunrendszer gyengeségére vezethetők vissza. Az immunrendszer optimális működésének legfontosabb feltételei a szervezet sejtszintű méregtelenítése, a sejtek maximális ellátása vitaminokkal és ásványi anyagokkal, illetve a sav-lúg egyensúly fenttartása.

Ismerje meg egy németországi cég készítményét, mely csak természetes anyagok felhasználásával készült és garantáltan mellékhatás mentes! Hatómechanizmusát tekintve méregtelenít, a megfelelő hatóanyagokkal feltölti a sejteket és lugosítja a szervezetet.

 

A készítmény esetében egy nagyon összetett hatóanyag-együttesről beszélünk.


Nagy dózisú sejttáplálást hajt végre a több mint 4000 vitálanyagnak és a 95%-os felszívódásnak köszönhetően. Ezután sejtszintű méregtelenítést végez, melynek erősségét mutatja, hogy még a nehézfémeket is képes kivezetni a szervezetből. Mindezzel egyidőben lúgosít is, mely köztudottan a legjobb környezet a sejtek számára, továbbá nagyon magas kalcium tartalommal rendelkezik (330000mg/Kg).További előnyük, hogy nagy mennyiségben tartalmaznak kálciumot és természetes INZULINT tartalmuknak köszönhetően cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Összesítve a termék savtalanít, regenerál, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, megelőzi a tápanyaghiányt, növeli az energiaszintet, helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

 

A készítmény növényi összetevői hatékonyak többek közt:

Az immunrendszer erősítésében, a vérzsírszint (koleszterinszint) csökkentésében, a vörösvértestek számának növelésében, vírusfertőzések ritkításában, gyulladások csillapításában, fekély visszaszorításában, csontritkulás megelőzésében, a sejtöregedés lassításában, vesebetegségek megelőzésében, ízületi lerakódások csökkentésében, pikkelysömör ellen bőr és lábgomba megelőzésében, fájdalomcsillapításban, lázcsillapításban, félelmi állapotok enyhítésében.

 

Amennyiben érdeklik a termék további részletei,esetleg szeretne vásárolni keressen bármikor,rövid időn belül választ kap!

Üdvözlettel:
Dr. B.B.

thejob@citromail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close