Fertőzések,allergiák,légúti,problémák,magas vérnyomás,cukorbetegség stb.

Téma címkék:
2012.07.11. 08:54

A magyarországi lakosság 50,1%-a küzd szív- és érrendszeri problémákkal, 24,8%-a daganatos betegségekkel, továbbá a népesség 25,1%-a szenved egyéb megbetegedésektől (fertőzések, allergiák, légúti problémák, gyulladások, emésztőrendszeri zavarok stb.).

A fent említett problémák az immunrendszer gyengeségére vezethetők vissza. Az immunrendszer optimális működésének legfontosabb feltételei a szervezet sejtszintű méregtelenítése, a sejtek maximális ellátása vitaminokkal és ásványi anyagokkal, illetve a sav-lúg egyensúly fenttartása.

Ismerje meg egy németországi cég készítményét, mely csak természetes anyagok felhasználásával készült és garantáltan mellékhatás mentes! Hatómechanizmusát tekintve méregtelenít, a megfelelő hatóanyagokkal feltölti a sejteket és lugosítja a szervezetet.

 

A készítmény esetében egy nagyon összetett hatóanyag-együttesről beszélünk.


Nagy dózisú sejttáplálást hajt végre a több mint 4000 vitálanyagnak és a 95%-os felszívódásnak köszönhetően. Ezután sejtszintű méregtelenítést végez, melynek erősségét mutatja, hogy még a nehézfémeket is képes kivezetni a szervezetből. Mindezzel egyidőben lúgosít is, mely köztudottan a legjobb környezet a sejtek számára, továbbá nagyon magas kalcium tartalommal rendelkezik (330000mg/Kg).További előnyük, hogy nagy mennyiségben tartalmaznak kálciumot és természetes INZULINT tartalmuknak köszönhetően cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Összesítve a termék savtalanít, regenerál, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, megelőzi a tápanyaghiányt, növeli az energiaszintet, helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

 

A készítmény növényi összetevői hatékonyak többek közt:

Az immunrendszer erősítésében, a vérzsírszint (koleszterinszint) csökkentésében, a vörösvértestek számának növelésében, vírusfertőzések ritkításában, gyulladások csillapításában, fekély visszaszorításában, csontritkulás megelőzésében, a sejtöregedés lassításában, vesebetegségek megelőzésében, ízületi lerakódások csökkentésében, pikkelysömör ellen bőr és lábgomba megelőzésében, fájdalomcsillapításban, lázcsillapításban, félelmi állapotok enyhítésében.

 

Amennyiben érdeklik a termék további részletei,esetleg szeretne vásárolni keressen bármikor,rövid időn belül választ kap!

Üdvözlettel:
Dr. B.B.

thejob@citromail.hu

 

 

#9380 Sanyi33 hozzászólása: 2012.07.13. 10:57

Sziasztok!

Én egy 33 éves férfi vagyok,és 2012.januárjában volt egy nagyon erős rosszullétem ahol azt hittem,hogy infarktusom van,kijött az ügyelet,kaptam gyógyszereket,bevittek a kórházba(Jászberényben),hogy vért vegyenek nem-e esetleg valóban infarktusom van,ahol kb.fél óra várakozás után “csipás”szemekkel(este 9-kor)megjelent az orvos,és elkezdte irni a jelentést,mire megkérdeztem-hogy nem vesznek vért?-majd azt a választ kaptam hogy nehogy elképzeljem már,hogy egy 33 éves embernek infarktusa lehet,és hogy ilyet csak a “Fókuszban”lát az ember,majd hazaküldött azzal hogy esténként vegyek be egy szem nyugtatót lefekvés előtt,majd megkérdezték mivel foglalkozom,termékmenedzser vagyok,erre azt a választ kaptam hogy ez “menedzser  betegség”,ill.pánik betegség.Soha ilyenben nem volt részem,a későbbiek folyamán ezek a rossz közérzetek és rohamok sűrűsödtek,elmentem kardiológiára,szívultrahangra,terheléses tesztre,szerencsére semmit sem találtak,de a helyztem nem változott,majd elmentem pszichiáterhez,és pszichológushoz is,felírtak napi 3×1 xanaxot,és napi egy szem kedélyállapotjavítot,lassan már két hónapja szedem és semmi változást nem érzek azon kivül hogy sokszor érzem magam nagyon fáradtnak,de ettől függetlenül a tünetek nem múlnak vagy csak stagnálnak,sokszor a pulzusom is az eget veri,és mindezek mellett magas vérnyomással is küzdök amire beállított gyógyszert szedek.Az is tény hogy a munkám sok erőfeszítéssel és stresszel jár.Ezek a próblémák kihatnak a családomra,és a munkámra is.A munkámból kifolyólag járom az egész országot,de sokszor már nem merek messzebb menni,mert félek hogy a kocsiban jön rám a rosszullét.Hallottam Dr.Gábor S.Pál nevéről és a praktizálásáról,ha jók az infórmációim,állítólag vagy a vesében vagy a májban termelődik egy olyan enzim ami kiváltja ezt a pánikbetegséget,és hogy egy fajta gyógyszerrel ezt ki lehet kezelni,az egyik ismerősöm adta ezeket az infókat,az ő felesége is pánikbeteg volt,de elérhetőséget sehol nem találtam a doktor úrhoz.És sajnos a gyógyszer nevét sem tudom.Ha esetleg tudna valaki segíteni nekem akár a Gábor S.Pál elérhetőségeivel,vagy olyan hasonló kaliberű orvosnak az elérhetőségeivel segíteni,nagyon megköszönném.Vagy bármilyen más módon hogy hogyan lehet ebből kimászni,azon kivül hogy máshogy fogjam fel az életet.Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.Sanyi

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close