Lehetőség mindenkinek

Téma címkék:
2012.08.02. 13:52

Egy közeli barátom révén kerültem kapcsolatba a betegséggel. Egyszerűen nagyon de nagyon rossz volt látni, hogy nem tudok neki segíteni mivel nem vagyok orvos. Sikerült kapcsolatba kerülnöm egy csuda aranyos doktornénivel, aki azt mondta hogy szintetikus szerek nélkül csoda eredményeket lehet produkálni ezen a szakterületen a természetes gyógymódok alkalmazásával, tüneti kezelés nélkül, és ami a legmeggyőzőbb mellékhatások és újabb betegségek nélkül.

Magyarországon jelenleg több mint hatezer egészségügyi alkalmazott, melyből több, mint négyezer orvos, foglalkozik nagyon sikeresen, tizenöt éve a szintetikus szerek kizárásával, a lehető legtermészetesebb anyagok alkalmazásával a tényleges gyógyítás területén. Nem az elsődleges tüneti kezelésekről van szó.

A velünk együtt dolgozó munkatársak amikor megismerik közelebbről ezt a kiemelkedő, minden szakterületen alkalmazható, természetesen szakmai segítséggel alkalmazható, lehetőséget, örömmel és elégedettséggel beszélnek róla. A kezelt betegek hálásak a felkínált lehetőségért, így mindenki csak kifejezetten pozitív tapasztalatokat gyűjt.

Szeretném felajánlani az ezzel járó előnyöket és a természetes alapanyagú készítményeket.

Remélem sikerült az érdeklődést megfelelőképpen felkeltenem és teljes tudásommal azon vagyok, hogy minnél több embernek tudjak segíteni

A mielőbbi kölcsönösen sikeres és gazdaságos együttműködés reményében várom megtisztelő, reményeim szerint a pozitív válaszokat.

Tisztelettel üdvözlöm a közösséget: Kovács Csaba kcsabci@gmail.com

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close