A szenvedés FŐ OKA napjainkban! (nem a Buddha féle verzió)

Téma címkék:
2012.09.10. 22:48

Tudjátok meg Kedves Hullajelölt SOrStársaim: ebbea kib. Életben nem is az a LEGszarabb h:

- vera gonosz iSten mint állat (permanently!)
- betegség/öregség/t zabájja FEL nyomorult testedet (a lelked már év10dek óta halott!)
- még csak az se, h az egész Föld szintúgy a HALÁLán van, épp az uccsókat rúgja (rádásul mi még annak is a legsötétebb bugyrában sinylődünk itt erős elnyomatásban, TEJES REMÉNYTELENSÉG közepette!)

..hanem pl. AZ, h 1xüen nincs 1db(!) ÉRTELMES LÉNY az mber mellett közel s távol SEHOL! ergo 1dül minta ujjam vagyok kénytelen meg-nem-értésben LEsenyvedni ezta egész nyomorúságos SZARságot időtlen idők óta, sőt örökkön örökké!!:(:@

Na barátom ez a “nem piskóta kategória”, ezért h végképp + ne örüjjek tejesen, ill. h valamit mégiscsak csinájjak – ragattam bill.zetet (pisztojom sajn éppen nincs, különben vszeg AZT ragadtam volna, mint az 1len biztos +oldás mki számára!)

Mindezen tényeket objektíven számbavéve, úgy tűnik KÉSZ SZERENCSE h a VilágVége (VV) már csak 1 köpésnyire van (e sorok írásakor éppen 101 nap); mindenkori pontos információt ezzel kapcsolatban (sok más mellett) az ÉN™ szerény oldalamon találhattok, amit ezúton is ajánlok sok szeretettel minden kedves elcsigázott érdeklődő BAJtársam szives figyelmébe! –> My VV site

EN-ek
#24606 EN-ek hozzászólása: 2017.02.22. 06:34

#24588 katapeto

“Te pedig jányom, ki butta vagy mint 1 majom,
Figyejj a szavamra most nagyon!
Ne prédikájj mindenfelé, orrbasszájba ojj nagyon,
Mert még 1x egy jónagy bibliával vernek téged agyon!!”

A hüjékhez írt 2. levél 1. vers (részlet)

#24592 ember hozzászólása: 2017.02.20. 12:29

Miről maradtam le, már kicenzúrázták a szöveget? :-o A link 404, csúnya szavakat nem látok, lemaradtam mindenről :(
A lényeg, hogy teljesen át tudom érezni. Számtalanszor gondoltam már arra én is, hogy jó lenne pisztolyt rántani (ha lenne) mert már nem bírom elviselni, ahogy más emberek egymással vagy velem viselkednek. Az állandó megszégyenítést, az értelmetlen szövegeléseket meg emiatt a társas magányt. :( A legrosszabb, hogy azoknak a hozzáállása is egy @&]łŁ$!! akik elvileg a többi ember megsegítésén fáradoznak, mondjuk orvosok vagy pszichológusok. Egy pályaorientációs tanácsadó a sulinkban végig a lányokkal flörtölt és azt mondta, hogy midnenki menjen pszichológusnak, mert ott “jól lehet csajozni wazze”…. de legalább már tudjuk, hogy mire kapta a diplomáját a kék szemű herceg :D És látom a sok kiégett szemű dokit, akit a legtávolabbról sem érdekli a betege, hanem az éjjelnappalbudapest tegnapi részén filózik szó szerint.
Szóval én már rájöttem, hogy nem feltétlenül ott kell keresni az értelmes lényt, ahol elvileg találni lehetne. A pszichiátrián a betegek között több volt az értelmes, mint az orvosok között (sajnos). Volt egy kis élettapasztalatuk és lehetett velük értelmes csevejt folytatni, ellenben a drága nővérkék a gyógyszereimet se tudták megkülönböztetni.

És kár az aggodalomért, a természetes szelekció intézkedik a dologról! A teóriám: a sok értelmes ember mind depis lesz, kinyírja magát és maradnak a gyökerek ^^ Aki meg nem nyírja kia magát, azt kinyírják a terroristák, meg a vallási szervezetnek nevezett terroristák. Őket meg kinyírja a természet, mert annyi csöpp eszük sincs, hogy gondoskodjanak róla.

EN-ek
#24607 EN-ek hozzászólása: 2017.02.22. 06:45

2012 őse… ztaQrva! 1ik első (tök fesslegess) ide írásaim 1ike! :O
hogy rohad a Zidő b+… :) :(
N marattál LE semmirő myLáw, csak má’ mása serverem:) –> L. a Profilomat!

#24588 katapeto hozzászólása: 2017.02.19. 18:51

Látom, tele vagy csalódással és félelemmel!!!
Akkor ehhez mit szólsz?
https://www.youtube.com/watch?v=ZMs61KcyjRE

#22989 hopihe64 hozzászólása: 2016.03.22. 17:13

Szia EN-ke te kinek képzeled magad másokat kritizálod nézzél már tükörbe létszíves mi előtt bárkit is soraiddal megbántasz.

#22900 MaryJane hozzászólása: 2016.03.12. 14:40

Nem vagy te tökfej, de akkor mé nem jötté má rá, h a szpirituality amúgyis felszabadít minden aló, lólábaló is. Vagy bisztos élvezed, hogy eszik a démonok a zagyadat, ebben a zesetben, tejjes felmencséget kapsz. aki ‘hüje hajjon meg’,vagy hogy is..??!!! Eggyesítsdmá végre azt a sok ÉN-t, és szálljá ki belőlük, mer amúgy meg 220szal fogsz falnak csapóóódni
Csókol anyád Manci

Gral
#9813 Gral hozzászólása: 2012.09.17. 06:50

Ezen az oldalon nincs semmiféle cenzúra????

EN-ek
#9812 EN-ek hozzászólása: 2012.09.16. 13:57

az AGYAD a vírusos te tech. an-α-béta krumplibogár!:P
(aki ennyire hüje, igazán FELfordul6na má’ a VV előtt is..;)

buenasznócsesz!

 

Gral
#9811 Gral hozzászólása: 2012.09.16. 08:37

A linket meg meg ne nyissátok! Azonnal vírust küld, az én vírusvédőm elkapta!

Gral
#9810 Gral hozzászólása: 2012.09.16. 08:34

Felesleges ez a világvége pánik keltés. Nem világvége lesz, csak dimenzióváltás. Olvass utána a neten. És Magyarország ebben kiemelt helyen van, itt vagyunk a legjobb helyen. Mindazonáltal van választásod. Abban is, hogy kikkel veszed körül magad, abban is, hogy hogyan élsz, mit tanulsz (pl. helyesírást), mivel töltöd a napjaidat és mit adsz az emberiségnek, a környezetednek, a természetnek. Mindenesetre semmi sem kötelező.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close