fesztivál

Téma címkék:
2012.09.27. 08:54

Sziasztok

Először is szeretném leírni, hogy nekem mennyire jól esik látni, hogy ennyien megosztottátok a történeteteket. Én is hasonló problémával küszködöm, előtte azonban nem hallottam ilyen esetekről, jól esik azt tudni, hogy nem vagyok egyedül.

2011 augusztusában a Sziget fesztivál utolsó napján kezdett el zúgni mindkét fülem. Akkor nem fordítottam túl nagy jelentőséget a dolognak, nem is igazán zavart, hisz egész nap zajban voltam. Amint hazamentem viszont kezdett zavaróvá válni, és itt hibáztam, mert csak 1 hét után mentem el orvoshoz.  Természetesen a szokásos vizsgálatokat elvégezték, infúziók, értágítók, de semmi.  Jártam természetgyógyászhoz, kipróbáltam sokféle csodamódszert, a helyzet viszont változatlan. Már az orvosom is szép finoman közölte, hogy valószínűleg így marad minden.

Eddig nekem nem okozott nagy kellemetlenséget, de 22 évesen kicsit rémisztő így a jövő…

Most meditációval próbálom tudatosan nyugtatni az elmém, eddig sikeresen. :)

Nóra

#9862 Csiguci hozzászólása: 2012.10.22. 14:54

Kedves Nóra!

Úgy gondolom,hogy tudnék segíteni a problémádon!Az Egészség háromszögről van szó!Már elég sok ember problémáján segített a szer!

Ha érdekel a dolog,kérlek írd meg és megmutatom,hogy miről van szó!

Jobbulást kívánok!

evike82@freemail.hu

#9861 katuska58 hozzászólása: 2012.09.27. 18:14

Kedves Nóra!

Sajnos amint te is tapasztalod elég sok embert érint ez a probléma.Soha ne add fel!!!

A meditáció már többtől is hallottam,hogy sokat segít.Várkondi Laszló Is beszámol róla amit megnézhetsz a Fülzugás info oldalon.Ő szekeszti az oldalt és szintén fülzúgástól szenved vagy talán szenvedett,mert jó eredményeket ért el meditációval és zajgenerátorral.Ha bővebben akarsz hallani róla nyugodtan megkeresheted.A címét az oldalon megtalálod.Én nem vagyok ilyen szerencsés,de neked még kell,hogy legyen esélyed és van is .Csak sok szerencsét és kitartást kivánok….Szeretettel………Katalin

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close