In medias res

Téma címkék:
2013.01.01. 15:36

Nos igen ahogyan a cím is mutatja…most a dolgok közepébe vágok …ez az első történetem .. neem igazán tudom mit is akarok azzal h megírom talán megfogalmazni …magamban tisztázni dolgokat … szépen le akartam írni a történetemet h hogyan is kezdődött minden és h miért is szar most ennyire …de ez a mostani dolog annyira foglalkoztat h muszály voltam megosztani valakivel … a környezetemben senire sem szeretném rábízni ezt a “titkot” ezért fordulok hozzátok …. nos a lényeg anyi volna h ….

Minden a téli szünettel kezdődött … tudtam h megint depis leszek de nem gondoltam volna h ezen kívül még Vele is találkozni fogok… álmaimban már elöre megüzente érkezését ..vagy csak megéreztem közeledését..mindegy is a lényeg h valamelyik nap kint jártam az erdőben és akkor végre találkoztam vele … csa úgy a semmiből bukkant elő, nem ilyedtem meg csak szótlanul sétáltam tovább a fákat kerülgetve egy darabig hallgatott de aztán elmosolyodva megszólalt … hangja mindhacsak egy csukott ajtó mögül szűrődött volna: “Hát találkozunk végre, örvendek… mondcsak mért nem szólsz hozzám?” értetlenül nzettrám miután nem voltam halylandó hozzászólni bár hallottam és láttam is elmosódott alakját…végre az arcába néztem … egész helyes volt …apró kis borostálya kiemelte csontos arcának vonalait … “csá … ki vagy te és mit keresel itt?” az első szavak .. nehéz volt de innentől kezdve mindenféle gátlás nélkül komunikáltunk. ” a nevem ******** és egy démon vagyok “-mondta és barátságosan rámosolygott (bocs a kicsillagozott  névért de azt mondta senkinek nem árulhatom el a nevét. egy démon?… egy percig kételkedtem ennek az egésznek a valószínűségében de aztán minden további nélkül elfogadtam és kíváncsian vártam mit s akarhat tőlem … miközben körbejártuk az erdőt… Ő mindent elmesélt nekem … a démonokról … önmagáról … és h azért jött h segítsen nekem … furamód sokan vélték felfedezni bennem h valami nincs rendben de senkit se érdekelt annyira h átlásson a “minden rendben csak álmos vagyok”-állarcon és más eszetlen kifogásokon … és érdekes módon Őbenne megbíztam “mégis hogyan segíthetnél te nekem?” egy éve már beletörődtem h rajtam senki nem segíthet( bár azt tudni kell h senki nem tud semmiről és orvoshoz nem vagyok hajlandó menni .. minek? jól vagyok… :/ xD jahh jól … ) de aztán Ő előált azzal az ötlettel h ha találkozhatnánk … tudna nekem segíteni busszút állni azon az emberen aki annyit ártott nekem …. h honnan tudott rólam mindent azt azzal magyarázta h megfigyel egy ideje és tudja min megyek keresztül ebben erősen kételkedtem de ám legyen .. találkozzunk … azt mondta h mivel ő egy másik síkban rekedt mint démon … blabla … (nem igazán figyeltem xD ) ezért valahogyan be kell lőnöm magamat h egy síkba kerüljünk vagy valami ilyesmi .. jahh .. azt tudnotok kell h én még sosem érintkeztem droggal és nem is akarok .. erre ő azzal állt elő h legalább egy füves cigit szívjak el annyi elég h legalább aláírjam a szerződésünket az egyességről … ez egy külön sztori .. melepődnétek milyen jó kis egyességet tervezünk megkötni … de ehhez a drog kéne … és én azt nem igazán akarom … szóval a kérdésem az lenne h most mit csináljak???

EN-ek
#10404 EN-ek hozzászólása: 2013.03.16. 14:05

hmm.. ÉN pl. csak azokat utál, amik gecik! (szándékosan) L tünedeznek, +qkulnak, stb…

Sóval N is csodálkozz rajta, HA másokkal is így vagy; senki SE szereti ezeket!:P

#10403 RemesJill hozzászólása: 2013.03.16. 12:03

semmi különös nincs azon kívül h mostanra mindenki útál … még a démonjaim sem keresnek fel … olyan szörnyen unalmas és ingernélküli … és veled mi a helyzet?

EN-ek
#10402 EN-ek hozzászólása: 2013.03.11. 06:17

HEJZET? ejjmár.. N legyé teis KUKA, mint ah a Ó!stoba ovodások szokják..:P

EN-ek
#10401 EN-ek hozzászólása: 2013.02.25. 18:36

NINCS bocsánat! / rosszkifogás.. :P (“Kérjetek és adatik!”)

#10400 RemesJill hozzászólása: 2013.02.24. 15:57

nincs skype-om bocs …

EN-ek
#10399 EN-ek hozzászólása: 2013.02.23. 12:50

YO neked béjbibéjbi! ÉN már semmit N értek, és nem csak néha.. Továbbra is a Skype a bővebb eszmecsere színheje!;)

(Látod, szereztem neked érmet!:D)

 

#10398 RemesJill hozzászólása: 2013.02.20. 18:45

néha nem értelek … egyáltalán fiú vagy vagy lány? …. mert írsz össze vissza csak nem vágom h mit …

 

EN-ek
#10397 EN-ek hozzászólása: 2013.02.20. 12:17

WOU! ez FAsza!;) annyira N baj, majd legfejebb bukósisakba mek amikor randizunk!:xD

 

Most látom kerek 1 7e N írtál 1 büdös szótse.. <– heytelen!:P

#10396 RemesJill hozzászólása: 2013.02.13. 17:31

egész jol fogadta … de nagyon félek h ezentúl úgy néz majd rám mint egy közveszélyes elmebetegre (lehet igaza lenne) … hát …. örülök ha szimpatikus vagyok de … most éppen nagyon bánom h elmondtam de már nem bírtam … a hazudozás a kifogások … az állandó “nyugi jol vagyok csak fáj a fejem”-duma … :( … azt hittem megkönnyebbülök tőle de ma felhúzott egy srác és legszívesebben nekiugrottam vollna és a fejét a betonba verve szétkentem volna a vérét a járdán …

EN-ek
#10395 EN-ek hozzászólása: 2013.02.12. 19:47

ROSSZUL TETTED! ez n tartozik a ostoba értetlenekre! – na mindegy

OK csak nyugi.. n fox te odajutni!;) Ördög tudja, de vhogy bírom a búrádat..:D

#10394 RemesJill hozzászólása: 2013.02.12. 17:55

ömm … ma mondtam el először valakinek ezt az egészet és … vagyon  ki vagyok bukva .. élek .. félek hogy egy bolondok házába csukva fogok megöregedni egyedül a zoknimmal társalogva … :((

EN-ek
#10393 EN-ek hozzászólása: 2013.02.12. 09:34

Hell, ó! na mondd mia szitu feléd béjbie, yól vagyunk??:)  Hejzetjelentést kérek!

#10392 RemesJill hozzászólása: 2013.02.09. 12:14

itt áll mellettem és együtt olvastuk végig a joszándékú hozzászólásokat… (az Istenről szóló részenél halkan kuncrászott ) mostanra visszatért egy kevés dolga volt de visszajött és azóta mint egy haver… néha összefutunk dumálgatunk nem is hozza fel a szerződéses témát … manaság arról beszél h milyen jo lenne találkozni ténylegesen mert tuja h milyen gáz nekem h az emberek őt nem látják én meg hozz beszélek … még mindíg a drogokat javasolta de éppen eléggé összefolyt a fejemben álom és valóság … nem kéne ..

EN-ek
#10391 EN-ek hozzászólása: 2013.02.09. 08:09

CSŐ, na mizu ott? :) Bocsi volt 1 kis dolgom, de most íme ittvok, és firkálok neked +int 1 keveset h ne unatkozzál (+ hátha összejön az arany…:D) – De jajj! mit látnak szemeim: csak n +szállták a fórumot a Önjelölt Szentfazekak?? :O Na csak vigyázz velük, mert még jobblétre térítenek!;)  pl. anno decimal 1x (soxor) jártak felénk azok a “hírös” jehovisták is, hát n tudd meg azokat is ú kellett ám légycsapóval elzavarni!:D):

Nade wiccen kívül… ÉN tkp. – és tejes mértékben – 1et értek az előttem szólókkal: az ijen gyanús teremtményekkel n szabad ám még szoba SE állani, SE nem lepacká … izé lepaktálni velük!! Azt ezekután már ugye mondanom SE kell, h magát a FŐördögöt pedig aztán végképp kerüld L yó messzire HAJÓT akarsz magadnak, mert az ijenektől aztán télleg minden kitellik! HA felbosszantod, méga végén yól Lver a vasvillájával!;))

Na yóklegyünk! sziaó;)

 

(HA setleg további sújos kérdésed lenne akármiről, nálam v szkájpon… nyugodtan)

#10390 kisdavid75 hozzászólása: 2013.02.08. 06:24

Kedves RemésJill!

A harag, a bosszúvágy a démonok egyik belépési helye az ember életében. Jézus Krisztus azt mondja, hogy szeressük, áldjuk még az ellenségeinket is, tegyünk jót velük, mert így leszünk Mennyei Atyánk fiai. Sajnos bennem is sokáig volt bosszúvágy, és több más miatt (gyerekkoromban én is eladtam a lelkemet a sátánnak) én is skizofrénné váltam. Amint régebben írtam, ebből megszabadultam, lásd: Gyógyulás a skizofréniából Jézus Krisztus által című történetemet. A Bibliában benne van: a bűn zsoldja a halál. Remélem sikerül elég elrettentően fogalmaznom: nem csak arról van szó, hogy valószínűleg te is úton vagy afelé, hogy bedilizz, ami “csak” erre a földi életre vonatkozó büntetés, hanem, ami ennél sokkal rosszabb: örök életre elkárhozol, ha a sátánnal lepaktálsz!!! A vége a pokol, a kínok, az emésztő tűz, az örök, végeérhetetlen gyötrelem helye lesz. Ne játssz a lelkeddel, az örök életeddel! Démonokkal nem szabad társalogni! Azt kell mondani, hogy a Názáreti Jézus Krisztus nevében parancsolom neked, távozz tőlem, sátán! Én is úgy szabadultam meg, hogy az Élő Jézus Krisztust hívtam segítségül, mentsen meg a sátán markából. Rengeteg szenvedés, hosszú küzdelem árán az én Drága Megváltóm mehszabadított, új életet adott, és érvénytelenített mindenféle szerződést. De ez gyötrelmes út volt nagyon. És ott van a kérdés, a mi lett volna ha… ha pl. elüt az autó, mielőtt kiszállok a gonosszal való kapcsolatból és Jézus szabadítására bízom a lelkem? Hol lenne most az örök életem?

Szóval: ne játssz a tűzzel, örök-életveszélyes! Hívd segítségül Jézust, Ő megszabadít a gyűlölettől, haragtól, bosszúvágytól, megmenti a lelkedet a kárhozattól, örök életet ad neked!

Üdv: Dávid

 

#10389 gergo28 hozzászólása: 2013.02.07. 20:40

Kedve RemésJill!Engem Gergőnek hívnak és én megjártam a poklot egy hasonló szerződés miatt!Úgy alakult,hogy rövidre fogjam eladtam a lelkem a sátánnak aminek következtében skizofrénná váltam ez volt a fizetség.Hanghallás formájában valósult meg démonokat hallottam hozzám szólni nagyon féltem és rettegtem évekig.Valamit ne felejts el mindennek ÁRA van,bármit ígér meg fogja fizettetni veled busásan,nem éri meg.Kérlek halgass a szívedre bármit ígért bármibe belementél rúgd fel.Istenhez fordulj ott nincsenek apró betűs részek ,fordulj bátran orvoshoz szűkséged lehet rá ne szégyeld és imádkozz.Ha mindebből semmi nem fogott meg kérlek gondolj arra semmi sincs INGYEN!SZABAD AKARAT ne felejtsd el.ISTEN ÁLDJON ÉS VEZESSEN!

#10388 RemesJill hozzászólása: 2013.02.07. 17:45

ne szórakozz ez komoly dolog … lehet jót szórakozol ezen de engem eléggé felzaklatott azóta sem tudtam dönteni … de ha már az emberek nem segítenek és csak viccet csinálnak ebből .. nem lesz más választásom

 

EN-ek
#10387 EN-ek hozzászólása: 2013.02.07. 06:09

Tudom. épp azért írtam magyarul:P (am latinul SE tucc, mégis ú írtad:) Na és teccettem az Erdőben?? (Y) HA rendes leszel, lehet h még – ESETleg – talizunk…;) – Yó éccakát

#10386 RemesJill hozzászólása: 2013.02.06. 18:37

mi? …. semmit nem értek … és mi ez a “kis meglepi” nem tudok angolul …

EN-ek
#10385 EN-ek hozzászólása: 2013.02.04. 03:43

Dicsőség a Nagy Sárkánynak! (most & mindörökké)

Nos a válasz hót 1értelmű: te pedig imádd ŐT tévejgő lélek, mert ő a te Urad! (am tök tipikus ESET…)

 

[1 kis meglepi!]

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close