BPPV

Téma címkék:
2013.02.01. 09:46

Sziasztok olvastam sok levelet itt de senki nem szed gyógyszert nekem az orvos Nootropilt meg betagent írt ki. Bár nekem az orvos nem mondta ki így konkrétan hogy ez a bajom.Csak annyit mondott hogy nem gyógyítható és életem végéig ezeket a gyógyszereket kell szednem kicsit rémisztő ez számomra.De a tüneteim úgyan azok amikről itt olvastam és a környezetem meg sem ért hogy mit élek át így nem is szoktam panaszkodni de ha esetleg valaki tudna valamit javasolni nagyon meg köszönném.

#10728 Kendra hozzászólása: 2013.02.05. 18:15

Kedves Sorstársaim!

Bizony, csak egymáson tudunk segíteni, hiszen én sem kaptam a mai napig választ az egész egy éves szédülős szenvedésemre, pedig sok-sok orvost bejártam. Az utolsó tünetem (jobbra forduláskor szédülés és szemforgás) egy kineziológiai oldás során szünt meg, ami számomra egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy a lelki oldalnak nagy szerepe van ebben az egészben. Korábban megírtam itt a teljes történetem. Nagyon ajánlom még a homeopátiás Vertigoheel cseppeket, ha kicsit is bizonytalan vagyok, máris veszem be. :)

Azóta elvégeztem a kineziológia néhány fontos szintjét, és azt is megtapasztaltam, hogy stresszhelyzetben a szervezetünk és az agyunk sokszor úgy reagál, hogy annak maradandó nyoma van az egészségünkben. Ha szeretne bárki beszélgetni a tapasztalataimról, segítséget kapni, a blokkpontokat kioldani önmagában, megtaláltok itt:

kineziologuslotte.hu

Szeretettel kívánok mindenkinek forgásmentes napokat! :) Aki ebben a “kórságban” benne volt, az tudja, ez a legjobb kívánság, amit adhatunk… :)

#10727 m0911 hozzászólása: 2013.02.05. 00:19

Szia!Én egy 2004-ben kapott agyi infarktusra szedtem a Nootropilt,mint értágítót! Legalább három évig,akkor önkényesen hagytam abba,mert úgy éreztem,hogy nincs rá szükségem!A betegségből adódó melléktünetek mind elmúltak addigra.Ma olvastam a neten egy orr-fül-gégészt,aki a szédülés gyógyításával foglalkozik! Ő siófoki,de biztos a környezetedben is találsz olyan orvost,aki szintén!Szerintem olvass,böngéssz,hátha rátalálsz arra aki segíthet,de ha a gyógyszertől tünetmentes vagy,akkor ne zavarjon,hogy szedned kell!

#10726 horimi hozzászólása: 2013.02.03. 15:13

T.riyka!

Van egy olyan érzésem,hogy itt nem is kapsz konkrét segítséget.Annyit azért mégis,hogy látod nem vagy egyedül ezzel a förtelmes szédüléssel.Konkrétan ugyanis az orvosok sem tudnak válaszolni,de minden véleményt ismerj meg és válaszd ki számodra a legmegfelelöbb megoldást.Jó magam is túl vagyok minden lehetséges vizsgálaton,gyógyszerpróbálkozáson.Bizonyára tudod,hogy a szédülésnek számos összetevöje lehet,nézz utána az interneten,ez lehet fül,nyaki csigolya,és idegi eredetű és sok mástól.Én ott tartok évtizedes szédülés után,hogy Betarevint szedek,naponta kétszer és még a kis szédülések is elmúltak,fél év múlva kontrólra megyek a fülészetre és ha addig nem jelentkezik a szédülés,akkor ezzel elégedett leszek.Ez esetben ez Meniere,tehát fül eredetű.

Gyógyulást kívánok neked: Imre

#10725 vasseva hozzászólása: 2013.02.01. 11:34

Szia ! Nekem is először a betagent írták ki az idegklinikán,az infúziós kezelés után.Múltkor hozzászóltam , megírtam egy sorstársnak, hogy nekem azt mondták, hogy ezzel együtt kell élni.Egy kedves hozzászóló , nem értett vele egyet, de ő biztos jobban tudja !Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak ! A háziorvosom, ugyanolyan hatóanyagú olcsóbb gyógyszert írt a betahistin 24mg. Persze én is ledöbbentem  , amikor azt mondták, hogy életem végéig kell szednem. Nem vagy egyedül, kérdezz, mert mi többet tudunk a dologról,mint bárki !    Éva

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close