A pánikbetegség elmúlik egyszer?

Téma címkék:
2013.02.11. 14:51

Sziasztok már nagyon régen írtam ide elmondtam,hogy több mint 1 éve szedtem gyógyszert a pánikbetegségemre. Én több mint 2 hete úgy döntöttem,hogy megválok a gyógyszertől. Azóta amióta letettem szerencsére még nem jöttek vissza a rohamok de úgy érzem,hogy még lehet nem kellett volna abbahagynom a szedést mert mostanában elég sűrűn fáj a fejem nem tudom ez mitől lehet. Amíg szedtem a gyógyszert akkor is volt fejfájásom de viszont nem olyan sűrűn mint mostanában. Valamikor olyan furcsa érzések vannak a fejemben olyan mintha nyomást éreznék benne nem csak fájás ez. Szerintetek mi lehet a probléma?????????? Én azt hittem,hogy végre kigyógyultam a betegségből de rájöttem,hogy még nem. Mit ajánlatok nekem? Szedjem újra talán a gyógyszert?

#10846 Marikath24 hozzászólása: 2013.02.14. 18:55

Hello Georgina. Én a gyógyszert nem hirtelen hagytam abba hanem szépen fokozatosan. Amikor az orvos felírta akkor azt mondta,hogy először 6 napig szedjek be felet és utána megnövelhetem az adagot egészre. Én nagyon sokáig szedtem egészet több mint fél évig magát a gyógyszert több mint 1 évig szedtem. Minden reggel bevettem ahogy felírták és utána az egészet megfeleztem egy ideig úgy szedtem aztán úgy döntöttem,hogy meg negyedelem. Egyre kisebb adagot vettem be és aztán egy nap rászántam magam,hogy megpróbálom most már letenni. Több mint 2 hete hogy már nem szedem. Sajnos még mindig nem vagyok jól a fejemmel vannak gondjaim nem tudom,hogy ez elmúlik egyszer? Nem akarom újra elkezdeni a gyógyszer szedését mert akkor sosem tudom letenni majd.

 

#10845 Georgina hozzászólása: 2013.02.14. 17:14

szia!Én ugy tudtam,hogy ezzel is mint minden gyogyszerrel fokozatosan kell leállni…nem szabad hirtelen elvenni mert igy persze hiányolja a szervezeted :/

#10844 Vanda hozzászólása: 2013.02.13. 21:31

Kedves Ipomoea!

Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy és nekem is nagyon jó érzés ,hogy van akik örülnek az én sikeremnek és értik amit én éreztem.Mindenkinek eljön az az idő amikor érzi,hogy most jött el a pillanat amikor lesz ami lesz de végig csinálja és nem hagyja magát én kívánom,hogy sikerüljön ez minden olyan érzékeny embernek mint mi :)

#10843 szaboeva hozzászólása: 2013.02.13. 20:56

Vitamin B komplex es kalcium-magnezium egyutt. Majd meglatod. Es sport 35 p kardio es 1 oras erokifejtos.

#10842 Ipomoea hozzászólása: 2013.02.12. 19:33

Egyébként Vandának üzenem,hogy gratulálok,ügyes vagy és jó olvasni hogy van aki kijött már belőle,további sok sikert neked:)mi pedig köszönjük a biztatást!

#10841 Ipomoea hozzászólása: 2013.02.12. 19:28

Szia Marikath24

Ha felerősödtek a fejfájások mióta nem szedsz gyógyszert akkor valószinű ez a tünet pont ez miatt van,szerintem lehet attól hogy a szervezeted nagyon megszokta és most hirtelen leálltál vele,megvontad tőle egyszerűen,szerintem semmikép ne kezd el újra szedni,egyébként is nagyon károsak.En a helyedben vitaminokkal pótolnám ezt,úgy tudom a szervezet hiányosságait alapból is vitamin hiányok okozzák(többek közt),a fej fájást ezzel lehet csökkenteni.Tapasztalatból írom,én mikor letettem az pszicho szereket dupla mennyiségű vitamint vittem a szervezetembe 3 hétig,aztán azt is csökkentettem,én immár 5 éve nem szedek semmit a szoc fóbiámra,csak vitaminozok,az engem helyre hozott egy bizonyos szinten.Egyébként szerintem el fog múlni,elvonási tünet is lehet,nálam is keményen kijöttek ezek…hisz ezek a szerek függőséget okoznak,és ha szerencsés vagy mentálisan nem is okozott de a tested már hozzá szokott,adj neki kis idöt amíg vissza áll.Szerintem.

#10840 Marikath24 hozzászólása: 2013.02.12. 15:28

Nekem amióta letettem a gyógyszert nem voltak pánikrohamaim csak ahogy említettem azt vettem észre,hogy a fejem többször fáj meg nem csak fájást érzek hanem valami más furcsa érzést olyan mintha valaki belülről nyomná a fejem és lüktet közben de mégsem fáj. Nem akarom újra elkezdeni a gyógyszer szedését mert annyira azért nem vagyok rosszul csak a fejemmel vannak gondok. Mit tanácsoltok menjek el orvoshoz? Lehet azért van ez mert a szervezetem megszokta a gyógyszert és így reagál a hiányára?

Inez
#10839 Inez hozzászólása: 2013.02.12. 11:57

Kedves Marikath24!

Én 10 éve szedek gyógyszert, mert sajnos nem tudom elhagyni. Mindenkinek más, hogy elhagyhatja-e, és mikor…ha neked sikerült, és nem estél vissza még, akkor próbáld inkább nélküle, mert utána, lehet többet nem tudod elhagyni. Nem ismerem a gyógynövényes változatokat, biztos van köztük jó, az orbáncfűvet szokták ajánlani, de vigyázni kell vele, mert fényérzékenységet okozhat…a legjobb az lenne, hogyha a saját fejedben tennél rendet, ahogy itt szoktuk egymásnak ajánlani (bár tudjuk mind, hogy ez a megoldás, és hogy ez nehéz) próbálj lazítani, örömöt lelni minnél több dologban, szeresd magad, kényeztesd. A lényeg, hogy ne félj a rohamtól, mert azzal már ki lehet váltani. A fejfájás lehet jele, hogy még nem vagy rendben, de lehet ettől a csodás időjárástól is :) én is fejfájósan ébredtem pl. ma ;), szóval kitartás!!! és ZENNNN puszi

Inez

#10838 atlantiszi hozzászólása: 2013.02.12. 08:28

Kedves Marikath!

Mindenféleképpen valami mást, ha véglegesen meg szeretne szabadulni a gyógyszerektől, a meditáció egy magasabb rezgésszinten napi rendszerességgel segítene a fejfájása eltűnésében és a pánik megszűntetéésében.Kiegészítőként valóban ha szüksége van homeopátiás  vagy gyógynövény alapu készítményt szedhetne.A pánik,a félelem egy alacsonyabb rezgés, ha magasabb rezgésszinten éli az életét,félelmeit leteheti.

Üdvözlettel:Tóth László lelki segítő(met.pszichoterapeuta spec.tanácsadó) rezgésterapeuta

honlapom:lelekmasszazs.gportal.hu

#10837 Vanda hozzászólása: 2013.02.11. 20:58

Már elég rég írtam ide csak olvasgatni szoktam az új történeteket és mindenkinek kitartást és sok erőt kívánok bármilyen problémája is legyen.A gyógynövényalapú készítmények valóban jobbak a gyógyszereknél és átmeneti segítséget nyújthatnak de szerintem senkinek a pánikját nem fogja elmúlasztani és megoldani a gondjait.18 éves voltam amikor pánikbeteg lettem most idén 30 éves leszek és én is szedtem gyógyszert majd gyógynövényalapú dolgokkal próbáltam, a leszokás idejében tényleg jól jött de az okokat nekem kellett kideríteni és megoldani így már 2 éve azt mondom ,hogy pánikbeteg voltam.

 

#10836 Jupiter80 hozzászólása: 2013.02.11. 18:05

Üdvözlöm!

Pszichológusként dolgozom, és nem vagyok jó viszonyban a gyógyszerekkel. Nagyon ritkán javaslom a szedésüket, hiszen káros mellékhatásaik vannak, egyesek függőséget okoznak, sok tompít közülük stb.

Viszont vannak nagyon jó gyógynövényalapú készítmények, melyek nagyszerű hatásúak stressz, szorongás, pánik esetén és még energetizálják is a szervezetet, ahelyett, hogy elnyomnák, tompítanák.

Egyik pánikbeteg ismerősöm, akinek ajánlottam fogyasztásukat 1-2 hónap múlva már sokkal jobban érezte magát, de már az első napokban érezte a javulást. Ma már napi 3 gyógyszer helyett csak egyet szed, de azt is készül elhagyni.

Ha érdeklik a termékek, szívesen megismertetem őket Önnel is. E-mail címemre írhat: bbakos80@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close