Kezeletlen cukorbetegség

Téma címkék:
2013.02.13. 10:33

Kedves Eszter!

45éves 2tipusú cukorbetegségem van. Szeretném a segítségüket kérni.Tavaly januárban kaptam 6hónapot hogy lefogyjak 84-64kilóra ésegy új fajta gyógyszert is. Szeptemberben kellett volna jelentkeznem az endrokrinológián, / ahol aszt mondták, ha nem fogyok le és nem állítódik be a cukrom akkor “lőnie kell magát”de mivel lejárt a munkanélküli segélyem, és nem vagyunk jogosultak semmilyen, segélyre, a szociális helyzetünk, nem tette lehetővé, hogy fizetni tudjam magam után a tbt, így nem mentem el a hasi ultra hangra, és nem járok már a gyógyszert sem felíratni mert tb-nélkül 14ezer forintba kerülne, az ultra hang-vérvétel, áráról nem is beszélve. A lényeg, nincs szinten tartva kezelve a cukorbetegségem, Szeretnék elkezdeni egy léböjt kúrát, evvel kapcsolatban szeretném kérdezni hogy ez nem kockázatos? Hisz ilyenkor gyógyteákat fogyasztok üresen és frissen facsart citromot narancslevet/ha van/ esetleg plussz tablettákat vízben oldva. sac/kb. 10-13-napon keresztül, úgy hogy szilárd táplálékot nem fogyasztok. Kérdezném, hogy az elmondottak ismeretében, nem lehet ez akár káros? . Ha igen akkor esetleg kaphatnék e tanácsot olyan böjttel kapcsolatosan, amivel tényleg használna és nem ártana?
üdv. Erzsike

#10876 Erzsebet45 hozzászólása: 2013.02.27. 11:08

Kedves Andrea!

Élnék a lehetőséggel. Címem:   email45@citromail.hu

Köszönettel várom részletes tájékoztatóját.

üdv. Erzsike

#10875 Raffika1 hozzászólása: 2013.02.23. 16:47

Kedves Erzsike!

Talán Mi tudunk segíteni Önnek, szükségünk lenne a legutólsó orvosi eredményeire melyet teljesen ingyen és bérmentve kitudunk küldeni Malájziába, ahol bár igaz nem gyógyszerekkel, hanem alternatív módszerekkel de tudják kezelni ezt a tipusú cukorbetegséget. Kérem adja meg emai címét melyre részletes tájékoztatót tudok küldeni, mely alapján el tudja dönteni igénybe veszi e ezt a fajta segítséget.

További szép napot kívánok Önnek! Andrea

#10874 cryply hozzászólása: 2013.02.15. 16:06

Kedves Eszter!

Ezzel nem lehet játszani mert a következmények komolyak lehetnek! Az önkormányzatnál lehet kérni segítséget a TB fizetésre! Utána már csak közgyógy kell de a leírtak alapján az is meglesz. Fogyni diabétesz mellett nem is olyan egyszerű.

cucika
#10873 cucika hozzászólása: 2013.02.15. 13:44

Kedves Eszter! Ne kezdjél léböjtkúrába! Én 92 kg-ról fogytam le 63 kg-ra. Egy nap alatt megittam Kb 3 1/2 l citromos vizet édesítő nélkül, és napi legalább 1/2 órát sétáltam. Mindezt gyógyszer és diéta mellett. Sok gyógyteát ittam Pl: csalán és babhéj. De azért jó lenne,ha igénybe tudnál venni orvosi segitséget. A cukorbetegséget kezelni kell! További szép napot: Cucika

varoszoba2
#10872 varoszoba2 hozzászólása: 2013.02.15. 12:56

Kedves Erzsike!

1-2 napnál hosszabb léböjtöt orvosi konzultáció nélkül nem javaslunk folytatni. Helyette próbáljon csökkentett kalóriabevitellel és meghatározott étrenddel, illetve a testmozgás is fontos. Az alábbi oldal is segíthet:

http://cukorbetegek.hupont.hu/

Mindemellett azonban indokolt lenne szakorvos felkeresése és a gyógyszeres kezelés folytatása, megelőzve ezzel a betegség súlyosbodását.

Minden jót kívánunk: Várószoba

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close