Forgó szédülés – Lénának

Téma címkék:
2013.02.17. 10:01

Kedves Léna!

Röviden elmondom az én történetemet.  Nálam egy éve kezdődött  úgy, hogy arcüreg gyulladásból középfulgyulladás, majd a szédülés. A házi orvos Memoril tablettát írt fel, /ezt szedem azóta is/ majd fülészeti szakrendelés. Ott megállapították a betegséget, / forgó szédülés/ megtanították hogyan tornáztassam ki a kristályokat, majd beutaló a Neurológiára. A Neurológus Frontin nyugtatót írt volna fel,amit elutasítottam! Az agyi erek tágítása, és tisztítása lett  volna hatásos. Nen volt  Ct,Mr ,semmilyen további kivizsgálás, nem ezzel a betegséggel foglalkozott. Itt, ezen az oldalon találtam megnyugtató leveleket azoktól, akik ilyen betegséggel küzdenek,és nem ilyedtem meg!

Terápiám: naponta többszöri torna/ Fekvő helyzetben,/felváltva, mindkét oldalra dölve, és hanyatt fekve is/ fej lógatva, mereven előre nézve kihozni a szédülést, majd felülés következik.Eljártam Ceragem ágyas kezelésre, ami nekem sokat javított az állapotomon, és Bioptron lámpáztam  a fülem, és a fejem. Memoril , és Ginko Biloba 80mg a Juta Vit-tablettá szedtem. Két hónap után tünet mentes lettem.

Most egy hónapja ugyan úgy ,arcüreg gyulladás, középfül gyulladás, majd forgó szédülés. Nálam ez az alap betegség hozza ki mindezt.

Kitartás, és mielőbbi javulást kívánok Neked! Üdv:Saci

 

 

#10952 Domane55 hozzászólása: 2013.02.18. 08:44

Kedves Léna!

Próbáld meg a mágneses lepedőn alvást!

Nekem egyik napról a másikra megszüntette a forgó szédülést!

Üdv: Juci

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close