Reflux- e-cigaretta

Téma címkék:
2013.02.23. 13:48

A refluxom miatt leszoktam a dohányzásról és áttértem az e-cigarettára. Lehetséges-e, hogy ez is irritálja

a nyálkahártyát vagy csak véletlen egybeesés a tünetek erősödése? Elvileg ez nem okozhat olyan hatást,

mint a nikotinos cigi, hiszen a füstje nem füst, hanem vízpára. Vagy mégis van valami trükk ebben az

üzletágban?

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, kérem ossza meg!

Üdv!

trombita

#11040 Raffika1 hozzászólása: 2013.03.03. 13:40

Kedves Trombita:O)

Én is szeretek a végére járni a dolgoknak, hiszen sajnos a világban olyan sok jónak tűnő dologról kiderült már, hogy kamu!. A megbizhatósággal kapcsolatban : 16000 fogyasztója van már az országban ennek a gombának, és 10 emberből 8-nak megoldást jelentenek a ganodermás készítmények. Hogy kinél mikor jelentkezik a jó értelemben vett változás, az részben szervezet függő. Nem csoda szerről beszélünk, egy jótékony hatású gyógynövényről ami azonnal nem fog tünet mentességet elő idézni, hiszen ami évek alatt kialakult azt nem tudja 1 nap alatt rendbe tenni ez a növény sem. Életvitel szerű fogyasztásával viszont már csodákra képes! Saját tapasztalatokkal és több beteg tapasztalattal a hátam mögött csak azt tudom mondani,  ne próbálgassa hanem szedje azt ami az Ön adott betegségére szükséges, tartsa be a fogyasztásánál a szabályokat és hagyja hadd dolgozzon a gomba a szervezete rendbetételén!( Pl: Refluxot nagyon jól gyógyítja nekem is ez tette rendbe a fiam születése után.)

Ha tehetek Önért még valamit, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségemen: andrea74@vipmail.hu, 20-8061996

További szép napot kívánok Önnek!

Üdv

Andrea

 

További szép napot kívánok Önnek!

 

#11039 trombita hozzászólása: 2013.02.28. 16:38

Kedves Andrea!

Utánanéztem a pecsétviasz gombának és nagyon széles a kínálat. 2000 ft-tól 10000-ig. Ebben van egy havi adag ill. több havi is. Ez olyan, hogy nekiindul az ember próbálgatni vagy van megbízható cucc? Illetve, nagyjából mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Köszönöm a válaszokat!

#11038 jimySz hozzászólása: 2013.02.24. 13:37

Ebben a gyűjteményben http://e-cigi.uhh.hu/ találtam egy angol nyelvű fórumot, ahol a reflux és e-cigi összefüggéseiről tárgyalnak: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/health-safety-e-smoking/274488-acid-reflux-stomach-pain.html

Sok forrást nem találni a témában. Nekem is refluxom és e-cigit szívok. Ahogy a fórumban is írják, némelyik e-liquid erősítheti a refluxos tüneteket. Valószínűleg egyéni, hogy kinek melyik folyadék jön be. A nikotinos folyadékok jó eséllyel okozhatnak kellemetlen tüneteket, de bizonyos aromák is kiválthatnak pl. allergiás reakciókat. Azt javaslom próbálj ki többféle ízesítésű folyadékot többféle gyártótól.

#11037 Raffika1 hozzászólása: 2013.02.23. 16:52

Üdvözlök mindenkit!

Beteg tapasztalatok alapján el mondhatom, hogy a refluxot mint betegséget, nagyon jól gyógyítja a Ganoderma más néven pecsétviasz gomba. Nekem is segített, nem egy megfizethetetlen a havi adag és csodákat tesz!

Andrea

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close