CR-Neuromoduláció — van-e valakinek gyakorlati tapasztalata?

Téma címkék:
2013.02.27. 14:59

Sziasztok!

 

Kb. 1 éve megjelent egy cég, aki új eljárást ajánl a fülzúgás megszüntetésére. A kütyü majd 1 millió forintba kerül, az eljárás a CR neuromoduláció névre hallgat.

 

Kérdésem: van-e olyan, aki már használta? Ha igen, mik a tapasztalatok? Ez az összeg elég magas ahhoz, hogy az ember felmérje előtte a kockázatokat.

Köszönöm.

klmaan
#11089 klmaan hozzászólása: 2013.03.01. 16:07

Szia Darkman!

Köszi a gyors választ. Én is így tudom. Csak az a kérdés, hogy az itteni drnő mért nem tudja, hogy egy 20 éves zúgást nem javít, főleg nem a hallást! Szó szerint ezt írta a leletre:” Javasolt Nootropil infuziós kezelés. Eddig már 2x feküdt osztályunkon Nootropil infuziós kezelésen”. Szóban még hozzátette, hogy ha már elmúlik a náthás-göthös időszak, akkor feküdjön be, hogy ne romoljon jobban. Vagyis, a hallásom.Tehát egyértelmű, hogy nem friss az “élményem”! Kiben és hol lehet megbízni? Na! Ez a pécsi drnő nagyon részletes vizsgálatot csinált, de miért kell ehhez egy megyeszékhelyről 200Km-t utazni?

Na! Azért én is megpróbálom, mondván egy kis agyi értágítás nem árt!Talán a vérnyomásomon is segíthet!

Azt kérdezem még, hogy tagjai vagytok-e a Tinnitus Egyesületnek? Én most léptem be. Mikor szokott összejövetel lenni? Tudja valaki? S ha jártatok már olyanon, akkor milyen szokott lenni a hangulat?

Üdv Nektek szeretettel: Klmáan

#11088 Darkman1001 hozzászólása: 2013.03.01. 15:50

Sziasztok!

Klmáan, én kaptam ilyen nootropilos hülyeséget, semmire se jó! Nekem már 4éve zúg a fülem…:) Szerencsére már egyáltalán nem zavar, sőt ha nem hallom, akkor kezdek el félni. Tehát az infúzió csak akkor tud segíteni ha a fülzúgás friss, de ha már egy ideje fenn áll a tünet akkor felesleges. Én 2x kaptam 1-1 héten minden nap. Csak elvette az időmet,de nagyon jó volt a társaság, tehát nem bántam meg!

 

Remélem tudtam segíteni! Mindenesetre nem veszítesz semmit, ha elmész! Nekem se jobb, se rosszabb nemlett, viszont marha jókat aludtam az infúzió után:)

klmaan
#11087 klmaan hozzászólása: 2013.02.28. 22:43

Szasztok!

Ez engem is nagyon érdekelne! Éppen most voltam a pécsi klinikán egy teljes tinnitus, és abból eredő halláscsökkenés miatti kivizsgáláson. Azt a javaslatot kaptam, hogy vegyek hallókészüléket, vagy azt a Tinnitus maskert. Azt is mondta a dr-Nő, hogy akkor inkább a hallókészülék, mert az sem drágább.

Olvastam egy cikket a fent említett dologról, s abban írják, hogyan megy át a fűlzúgás, fejzúgásba. Tehát nagyon fontos az azonnali kezelés! Én ezt anno, nem kaptam meg, s most itt vagyok zugó fejjel, félsüketen. Meg még én fizessek 1 milliót!? Nagyon jó! Persze fizetnék én szívesen, ha lenne miből, de a 71000 Ft rokkantnyugdíjból nem telik-sajnos! Nagyon kiváncsi vagyok én is arra, hogy próbálta-e Valaki? S egyáltalán, milyen más kezelést, terápiát próbáltatok már ki? Nekem itthon, a kórházban Nootropil infúziót akar adni az orvos, a pécsi és a hallókészülékes is azt mondta, hogy semmi értelme, nem fog használni. Ti kaptok, s milyen gyakran ilyen értágító infúziós kezelést?

Üdv Neketek: Klmáan

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close