erről kinek van tapasztalata?

Téma címkék:
2013.03.01. 21:36

A napokban olvastam erről az eljárásról.

TinniTool softlézer terápia fülzúgás kezelésére

Mit tehetünk, ha zúg a fülünk? Az akut fülzúgás (kevesebb, mint 1 óra, legalább egyszer egy héten) és szubakut (félheveny) fülzúgás esetében (több, mint 1 óra, legalább egyszer egy héten) azonnal cselekedni kell, hogy a kezelés minél jobb eredményt hozzon. Krónikus fülzúgás esetében (állandóan hallható zúgás, több, mint 1 éven keresztül) a zúgás lassan rögzül a tudatban, és ezért komplex, átfogó terápát kell alkalmazni.

A fülben található, károsodott érzékelő sejtek is gyorsabban újratermelődhetnek a fényenergia koncentrált alkalmazásával. Hosszú idő óta használják kórházakban belső fül rendellenességek, fülzúgás, a fülzúgásnak tulajdonítható részleges nagyothallás illetve süketség, a szédülés (morbus Méniére), az akut halláscsökkenés, valamint a halláskárosodás kezelésére. A MedicLaser koncentrált fénye (650 nm), mint terápia, elfogadott kezelési mód. MedicLaser + TinniTool hatása megegyezik a természetben lejátszódó fotoszintézis folyamatával, teljesen biztonságos és fájdalommentes. A lézersugár behatol a mélyebben lévő rétegekbe és az érintett szövetek anyagcseréjére fejti ki kurativ, bio-stimuláló hatását. Ennek következtében a hallásban részt vevő sejtek regenerációját, szövetosztódást, immunstimulációt, illetve speciális védekező molekulák aktivációját indítja el.

Mivel azonban a kezelés időigényes és a kórházi alkalmazás igen költséges, szükségessé vált egy olyan eljárás kifejlesztése, amely lehetővé teszi, hogy a betegek a kezelést saját maguk, otthon végezhessék el.

A TinniTool kényelmesen illeszkedik a fejre és a lézersugár pontosan eléri a belső fület. Az optikai üvegszál biztonságosan és fájdalommentesen továbbítja a szükséges energiát a fülbe. A rendszeres energiaátadás a halló sejtek gyors regenerálódásához, az immunrendszer erősödéséhez, a sejtosztódás felgyorsulásához, valamint a specifikus védekező molekulák aktiválódásához vezet.

A belső fül soft-lézer terápiája csökkentheti, illetve megszüntetheti a fülzúgás tüneteit.

 

TinniTool előnyei

Eredményes: Mivel az esetek igen nagy számában (80-85%) csökken, vagy megszűnik a fülzúgás. Gyors: Már háromhavi kezelés után érzékelhető javulás.

Kényelmes: A kezeléseket minden nap, önállóan, otthon elvégezheti, nem kell utazni, sorba állni, stb. Többcélú felhasználás. Az orvosi szoftlézert, számos célra lehet alkalmazni, (lásd a használati útmutatót) melyet nem csak az érintett, hanem a családtagok is használhatnak.

Kiváló minőség: Svájci termék.

Kockázatmentes: Nem kell egyszerre kifizetni. Havi 25 000,- Ft-ért három hónapra bérelhető. Ha bevált, a bérleti díj beleszámít a vételárba.

klmaan
#11340 klmaan hozzászólása: 2013.04.27. 21:50

Köszi Museto! Rendes Vagy! Persze, igyekszem megnézni, mire adok ki ennyi pénzt. Csak arra gondoltam, hogy ennyi még kifizethető lenne, ha eredményes. Azért várok valakit, aki beszámol az élményről, de úgy látszik, nem tömörülnek az itteni Sorstársak a jó hírrel.

Na! Szép vasárnapot, most meg jó éjt Neked, meg Mindenkinek! Üdv: Klmáan

museto
#11339 museto hozzászólása: 2013.04.27. 20:51

Szia klmáan!

Azért mielőtt lépsz, tényleg keress valakit, aki hitelesen igazolja, hogy a rajta végzett beavatkozás sikerrel járt (de nehogy fizetett gyógyult legyen!). Tudod a mai világban sokan visszaélnek a szerencsétlen betegek bizalmával, minden féle rábeszélős, szájbarágós trükkel. Ennek külön tudománya van, hogy lehet minél meggyőzőbben bármit is rásózni bárkinek. Tudom, hogy egy inteligens, okos személy vagy, hát vigyázz, hogy döntesz.

Museto

klmaan
#11338 klmaan hozzászólása: 2013.04.27. 10:43

Szia Museto!

Üdv Sorstársak!

Esetemben minden vizsgálatot elvégeztek már többször is, tehát semmi más bajt nem találtak, “csak” az elsődleges zúgást, amit több minden okozhat. Trauma, virus, vagy más betegség mellékhatása, szövődménye, de olyant is hallottam, hogy az inf. kezelés mellékhatásaként jelent meg. Na! Ezzel nem akarlak megijeszteni, de hallottam ilyent is. Az is lehet, hogy neki is régebbi volt, csak a depis hangulata jobban “vevő” lett erre a jelenségre, tünetre is. Nekem ez 23 éves gondom, tehát régebbi, mint a HCV. Volt trauma is, virus is, tehát adva van az ok. Engem tényleg érdekelne, hogy ez a kezelés hat-e valakinek, mert 3 hónapra ennyit meg tudnék engedni, mert ez lényegesen kevesebb pénz, mint a hallókészülék ára. Ha valamit javulna ez által a hallásom, vagy nem romlana, akkor az nagy eredmény lenne, s nagyon tudnék örülni. Arról nem is beszélve, hogy nagy élmény lenne, ha egyszer már végre és újra hallhatnám a csendet! Persze, óvatosnak kell lenni a sok ötlet között, de ha valami segített már Sorstársnak, azt jó megosztani.

További szép napot Museto, meg a Többieknek is ezt kivánom! Szeretettel: Klmáan

museto
#11337 museto hozzászólása: 2013.04.26. 21:11

Üdv Mindenkinek!

Én szerencsére nem vagyok érdekelt ebben a dologban, de a faluban egy barátom felesége küzdött ezzel a dologgal. Mint kiderült, egy jóindulatú daganat a fültőnél befelé nőve okozta a folyamatos fölzúgást. A daganatot sürgősséggel el kellet távolítani, már lábadozik otthonában a hölgy, nemrég látogattuk meg. Ő is kipróbált előzőleg minden drága (mert megtehette) és “szuperbiztos” módszert, persze eredmény nélkül, végül maradt a drasztikus műtét immár egy előrehaladott daganattal. Úgy látom, egyre több betegség “gyógyítására” a várószoba fórumain is egyre gyakrabban jelennek meg tévedhetetlen és biztos megoldások, ezek szerint az orvosok helyét hamarosan átveszik a hivatásos természetgyógyászok a csodamasináikkal….. Ma ez már a második, amiben ebben a fórumban beleszaladtam. Persze saját egészsége ügyében mindenki egyénileg dönt, de ne hagyjuk, hogy egészséges gyógyulási vágyunkkal bárki visszaéljen. Az eredeti svájci termékek nagy része is egyébént kínában készül, csak meg kell nézni az adattábláját. A “SWIISS MADE” az eredeti, a “MADE IN CHINE” meg akárhol gyártott, de a felirat is hamisítható. Vannak egyéb árulkodó részletek is, de ezek már inkább szakemberek által felfedhetők. Tehát mielőtt döntést hozunk kezelésünk módjáról, nagyon körbe kell járni a témát. Közösségem a Hepatitisz közösség, sajnos ott is bepróbálkoznak néha, végül is aki akar próbálja ki a csodaszereket és módszereket, de legyen tisztába, hogy az idő közben telik és például esetünkben minden elhalasztott perc a gyógyulás esélyét csökkenti.

Museto

klmaan
#11336 klmaan hozzászólása: 2013.04.26. 20:19

Szia Hokedli!

Nagyon érdekelne, hogy elkezdted-e a terápiát? Milyen, és érzel-e már valami eredményt?

Várom, várjuk a tapasztalatodat!

Üdv: Kláman

klmaan
#11335 klmaan hozzászólása: 2013.03.03. 19:50

Ok! Várom/várjuk a beszámolódat!

Szia és üdv: Klmáan

#11334 hokedli hozzászólása: 2013.03.03. 19:12

Erre a tesztelésre megyek én is. Szerdán már többet tudok róla mondani.

klmaan
#11333 klmaan hozzászólása: 2013.03.03. 14:41

Szia Samuka!

Tudom, de nekem mindkettő van-sajnos! S úgy néz ki, hogy a fülzúgásból alakult ki.

A hallókészülékes boltban és az orvos is javasolta a hallókészüléket, de még nem szántam rá magamat. Egyrészt, pénzem sincs, másrészt, azt hallottam, hogy nagyon meg kell nézni, hogy milyent és hol vegyek!? Ezért gondoltam, hogy ingyen kipróbálnám, s akkor lenne valami tapasztalatom, s talán nem is írtóznék tőle annyira!

Amit leírnak a tesztelésnél indokokat, hogy milyen, amikor nem hallunk rendesen, azt rólam is írhatták volna, vagy én is ezt tudtam volna írni a hallásomról, s a kellmetlen hatásáról.

Üdv: Klmáan

Samuka
#11332 Samuka hozzászólása: 2013.03.03. 14:30

Én is olvastam a 3000 jelentkezőről, de azt hiszem ez a hallókészülékek tesztelésére vonatkozik. Itt nincs szó fülzúgásosokról. :(

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GatYlsBN_VIJ:www.pannonhallas.hu/index.php/on-jol-hall-de-rosszul-erti-a-beszedet+&cd=7&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

klmaan
#11331 klmaan hozzászólása: 2013.03.03. 13:54

Sziasztok!

Köszi Hokedli, hogy leírtad ezt a linket. Megnéztem a honlapot. Látom, hogy az én városomban is van üzletük. Kiváncsi vagyok, hogy ez teljes értékű bolt-e? Van-e nekik is ezek a lehetőségeik, mint a pestiben? Ha jártam ott, megírom a tapasztalatot.

Más! Látom ezen a honlapon, hogy keresnek 3000 embert ingyenes tesztelésre. Van olyan közöttünk aki már vett ilyenben részt? Azt írják, hogy már volt ilyen akció. Ezt is megkérdezem a mi boltunkban. Nagyon bírnám, ha bekerülhetnék a 3000 közé! Erről szerzett infómat is megosztom Veletek.

Kellemes vasárnapot Mindenkinek! Üdv: Klmáan

 

Samuka
#11330 Samuka hozzászólása: 2013.03.03. 13:42

Én is nagyon várom a fejleményeket. Drukkolok neked, hogy sikerüljön egy kis csendet elérned. Írj majd! Ez az összeg nem olyan vészes.  :)

klmaan
#11329 klmaan hozzászólása: 2013.03.02. 23:00

Köszi!

Izgatottan várom a beszámolódat. Most sajnos ez az új “témám”. Kivizsgálások, meg egyebek, mint arról írtam már. Nem akarok azonnal hallókészüléket venni. Örülnék, ha ez segítene!

Üdv szererettel: Klmáan

#11328 hokedli hozzászólása: 2013.03.02. 21:04

Szerdán megyek a halláscentrumba, igaz más okból kifolyólag, de utána akarok érdeklődni. Ami le van írva azt bemásoltam, de addig itt a link: http://www.hallascentrum.hu/

Ha megtudok valamit beszámolok. Üdv.

klmaan
#11327 klmaan hozzászólása: 2013.03.02. 19:01

Ez nagyon jól hangzik!

Hokedli! Te ezt már használtad? Talán ki kellene próbálni!

Üdv: Klmáan

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close