Fülzúgás – Klmáannak!

Téma címkék:
2013.03.05. 17:06

Kedves  Klmáan. Eszembe sem jutott elkeseriteni sem téged sem mást csak leirtam a tapasztalataimat a készülékkel kapcs.Egyébként az én esetemben  nem mind a két fül egyformán degenerált és úgy is állitoták be a mikrofont talán attól van a szédülés (egyébként valóban ingyenes ha közgyogyód van,de csak amit a füled mőgé kell rakni a mikrofont ki kell fizetni meg a tisztitó tabletákat is.Szerintem nagyon bátor teremtés a Zsuzsika hogy engedi szurkálni a dobhártyáját mert nekem pont az okozta a hallás csökkenéstés ezt nem kitaláltam hanem az orvos mondta hogy tiszta luk a dobhártyám( gyermekkori középfül gyulladás utáni felszurkálások nyomai) ne csodálkozzak hogy nem hallok bizonyos frekvenciákat.!!!!!!! Egyébként most hallok a fehérzaj generátorról mindenképpen kikérem az orvos tanácsát. Valóban nem mindegy, hogy mitől zúg aki hosszú  évekig dolgozik légkalapácscsal vagy valamiem hangos munkát végez és nem védi a fülét biztos rátalál ez a probléma. Köszi, hogy megtisztelsz a bizalmaddal az eszmecserével kapcs.felirtam hogy hogyan tudunk személyesen értekezni.                                                                                                                                                                                                              Helló Fandows

klmaan
#11404 klmaan hozzászólása: 2013.03.05. 19:16

Üdv Várószoba2! Üdv Fandows! Üdv Mindenki aki olvassa írásainkat!

Ja! Most el akartam volna olvasni, hogy mit írtam, amire így reagáltál. Talán azért vagyok elkeseredve, hogy nem látunk tisztán a “tisztán hallás” terén. Van énnekem más bajom is, de most még ez is! Nem hiányzott! Az meg főleg nem, hogy kezdjek járni orvostól-orvosig, üzletből-üzletbe, hogy kitisztuljon a kép? Eddig nem nagyon foglalkoztam eme bajommal, de most, hogy beindult, kénytelen vagyok.

Köszi a sok infót, és ötletet!

Milyen érdekes, hogy mindenkinek az a könnyebb eset, amiben “otthon” van, amit ismer, amit már megszokott! Elgondolkodtam a másik hozzászóláson, Eraberáén, aki azt írja, hogy az a jó, hogy van lába, keze, lát, ezen meg segít a készülék! Én szinte sírógörcsöt kaptam, amikor a Drnő csak annyit kérdezett, “miért van magának ilyen rossz hallása ennyi évesen?” 58 vagyok. Mikor az üzletben elém tette a hölgy, hogy mekyik készüléket javasolja, már nem “fordultam le a székről”, pedig csak le akartam ellenőrizni az SZTK-ás leletet. Lesz majd idő, hogy én is örülök annak, hogy hallóklészülékem van, s vannak jól működő szerveim is? Lehet! Most még nehéz, főleg így, hogy ennyi infó közül nekem kell kimazsoláznom a nekem legjobbat. Remélem meg tudom oldani!

Tényleg hálás vagyok Nektek, hogy ennyi segítséget találok itt!

Üdv szeretettel: Klmáan (dolgozznet@gmail.com

varoszoba2
#11403 varoszoba2 hozzászólása: 2013.03.05. 18:39

Kedves Fandows!

Köszönjük az aktivitásodat és az olvasók számára nyújtotta sok-sok segítséget a hozzászólásaiddal! Észrevettük, hogy nem használod a történeteknél a hozzászólás lehetőségét, hanem minidg új történetet írsz. Ennek kényelmi oka van, vagy esetleg nem, vagy pedig nehézkesen töltődik be az Új hozzászólás funkció? Amennyiben az utóbbi, jelezd kérlek, hogy javíthassunk a dolgon.

Ha viszont nem erről van szó, és megengeded, javasolni szeretnénk egy-két dolgot.

Először is: ha történetként reagálsz a bejegyzésekre, akkor szétaprózódik egy-egy megkezdett beszélgetés.Ha viszont hozzászólást írsz, arról értesítő emailt kap az illető és biztos elolvassa a bejegyzést. :) Sokan csak akkor néznek vissza az oldalra, ha emailt kapnak.

Amennyiben mégis a külön történetben való reagálást választod, nagyobb eséllyel olvassa el a címzett, ha:

- a címben megírod a nevét, ahogy ezt is javítottuk: Fülzúgás – Klmáan-nak!

- címkével látod el a bejegyzést. Ezt most pótoltuk, a bejegyzésed megkapta a “Fülzúgás” címkét. Így a Fülzúgás közösség tagjai kaptak egy értesítést az írásodról, valószínűleg Klmáan is. :)

Hahó Klmáan, jöhet a reagálás! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close