Elveszett

2013.03.07. 12:29

Már a születésünkkor átok hull ránk, vérben és nedvekben felsírunk, mint a halálraítéltek, üvöltünk egyet, aztán az egész elkezdődik. Életünk során egyre süllyedünk és süllyedünk, pedig oly ártatlannak vagyunk, mikor először kinyitjuk a szemünket és rácsodálkozunk a világra, de aztán vége van, csupán pusztulunk a halál felé tartva, szépen, csendesen.
Jók vagyunk –e vagy rosszak, az teljesen mindegy, így is, úgy is megdöglünk, nem tudunk mit tenni ellene, nem tudjuk megállítani az időt, és egy idő után nem is akarjuk, csak szeretnénk végig élni az egész elbaszott életünket.
Döntéseket hozzunk, mindennap, minden órában, minden percben és pusztán ezek határoznak meg minket. Egyre lejjebb csúszunk, egyre kevesebbek leszünk, megdöbbentő, ha akár a tükörbe belebírunk nézni és nem sírjuk el magunkat, ráncainkat, kegyetlen vonásainkat figyelve. Szerencsétlen idióták vagyunk, akik fel sem fogják mit kaptak az élettől és mit veszítenek el percről –percre.

-    Miért nem nézel rám?
-    Mert álmodozom.
-    Miről?
-    Egy olyan életről, melyben mindennek értelme van, vagy ha más nem, akkor tele van szeretettel, szenvedéllyel, fájdalommal és dühvel.
-    Miért kéne neked ilyen élet?
-    Érezni akarok valamit. Bármit. A testi fájdalom nem elég és nem enyhít azon az érzésen, hogy megfojt a világ.
-    Ölelj át, és akkor nem fog megfojtani!
-    De igen, egy ölelésedbe belehalok, mert bár elmenni nem tudok, muszáj lenne, hogy élni tudjak. Nem tudlak nem szeretni. Életem végéig szeretni foglak, de nekem más a sorsom. Tudod, vannak emberek, akiket mindig szeretni fogunk, ha már egyszer megszerettünk, akár vele vagyunk, akár nem. Halott is lehetnél, akkor is szeretnélek.
-    Ez hülyeség.
-    Nem, ez az élet. Szeretünk, gyűlölünk és próbálunk tovább haladni, kitalálni, hogy mi a legjobb számunkra, jó döntéseket hozni. De nincsenek jó döntések, csakis olyan döntések vannak, melyek meghatároznak minket és visznek tovább. A rossz döntés is tovább visz, de nem hiszem, hogy olyan nagy hatással lenne ránk, csak annyira, mint egy jó. Igazából az egész hülyeség és tök lényegtelen.
-    Ne, mondjad, végre beszélsz!
-    Mit beszélek?! Ezek szavak, ezek elvesznek, ezek senkit nem érdekelnek. Nem értjük egymást, de még csak magunkat sem, azt értem, ha sírni kezdesz, az fáj, akkor tudom, hogy szeretsz, én viszont már nem sírok, látod?! Én már elfogadtam, hogy vége lesz, hogy elmúlik és akkor is szeretni foglak és akkor is menni fog tovább az élet.
-    Hogy mondhatsz ilyet? Ez nem ilyen egyszerű!
-    De igen. Az életnél nincs egyszerűbb dolog, csak az emberek direkt túlbonyolítják, hátha attól érdekesebb lesz vagy fantasztikusabb.
-    Fantasztikusabb?
-    Vedd jelképesen, izgalmasabb, szórakoztatóbb. Pedig nem. A sok dráma csak kikészíti az embert, teljesen feleslegesen. Ezért szeretnek filmeket nézni, vagy olvasni. A nők amúgy is ábrándosak, és folyamatosan csak szerelmesek akarnak lenni, míg a férfiak felfedezni vágynak vagy csak dugni egy jót. Nekik gyakran mindegy a szerelem, míg a nők vágynak a szenvedélyre. Elcseszettek vagyunk mindnyájan, vágyakozunk dolgokra, aztán elfelejtjük őket és beletörődünk az életbe. Szar az egész, úgy, ahogy van.
-    Mit akarsz?
-    Tűzet, lángot, csak parazsat és hamut ne. Vérbeli nő vagyok, lángolni akarok nem pedig szépen, nyugalomban elmúlni. Mert jobb a pillanatban elégni, mint lassan hamuvá lenni. Ez van. Így kéne működnünk. Mit ér az élet, ha nincs benne semmi? Becsüld meg a fájdalmat, az mutatja mennyire szerettél.

#11430 Rocky hozzászólása: 2013.09.12. 08:42

Szia!

 

szerintem az élet több annál hogy meghalunk egyszer,amíg élünk addig is fontos a főldi lét szépségeit meglátni,és megtapasztalni,rajtunk múlik sokban hogy milyenné válik az életünk,mert “mi vagyuk a saját sorsunk kovácsa”.

Minden jót kívánok,s remélem jól  alakul az élete.

Üdv:Rocky

EN-ek
#11429 EN-ek hozzászólása: 2013.03.10. 05:30

Well… Te sajnos nem fogtad FEL igazán, h miről is írtam valójában! ill. annak a lényegét..:/ DE segáz, nem is neked szólt;)

Mivel pedig (kirakat)demokrácia talajában “élünk”, a negatív véleményt is tűrni kell. (tűröm is…) Ettől szép ez a marHAnagy szólásszabaccság:P Ergo nem anyázlak LESE, pedig most lenne hozé kedvem:D (persze onnan Spanyolból bittos könnyű osztani a zészt a pórmagyarnak!;)

 

No “szép” jövőt belédis, kedves vándor! blablablabla;)

(a csúcsszupi oldimat meg N fikázzad alaptalan, mer HArapok! – nyugottan csinájj jobbat HA tucc csajos:) – HA!

#11428 alabama hozzászólása: 2013.03.09. 21:12

Én-nek: te valami nagyon elcseszett forma lehetsz, ha ilyen linkekkel tomod tele az oldalt, tanacsom szerint inkabb kezdj magaddal valamit, de azt se itt, hanem csak csendben, halkan….hogy meg veletlenul senki meg ne hallja!!!

IDIOTA!

EN-ek
#11427 EN-ek hozzászólása: 2013.03.09. 05:01

To adidaszdk: n tom őcsém tehány éves lehecc (~20..30 közé saccollak), de sürgősen felejtsd L ezt a egész FAsságot, HAJÓT akarsz!!

 

NE legyél buta mint 1 zsák krumpli.. (v mint 1 emu) Ugyanis a nagy & büdös hejjzet akövetkező: addig yo (neked), amig N v “szerelmetes”! mer addig még akár valamennyire buldog is lehecc; v legalábbis (azt hiszed, h) élsz!

 

Ellenkező ESETben a legvalószinűbb, h sújosan +halsz, és csak 1 HULLA leszel! (abból isa rosszabbik /zombi/ fayta;) Lelkedet széttépik, ocsmánytested a HALÁL suvaszttya +, bűzlő beleid pediga sakálok lakmározzák szerteszét! (közben a távolból csak a süketnéma sten gyúnyos kacagása hallik..) szted VAN ennek bármi értelme?? naugye:D

 

Be clever!;) – cső: ÉN

#11426 EmmaB hozzászólása: 2013.03.08. 17:33

Sajnálom, a szerelemmel kapcsolatban elég mufurc és negatív vagyok, ráadásul minek erőltetni? Hogy érezd élsz? Minek? Majd jön, ha meglátod (beindulnak a hormonok) és menni fog az magától is, de nem értem minek annyira vágyni rá, eltelve lenni tőle, mintha nem létezne más dolog a világon… (voltam már szerelmes, mielőtt megkapom, hogy fogalmam sincs miről beszélek)

Persze, oké, elismerem, jó érzés mással megosztani magad, jó, hogy biztonságban alhatsz valaki karjában, nyugodtan, elmondhatod másnak az érzéseidet, a szexben is csodálatos tud lenni, de ha rájössz az árnyoldalára, akkor nem hiszem, hogy annyira oda kéne lenni érte.

Na jó, már két regényem is van, szóval nem tépem a számat, mert még a végén ki jön minden, ami a szívemet nyomja: ))))

#11425 EmmaB hozzászólása: 2013.03.08. 17:26

Nem hiszem, hogy a szerelem több lenne pillanatoknál, nem jelentettem ki semmit, persze, mindenki meg akarja osztani magát mással, hiszen önző dögök vagyunk, jó lenne már megszokni. Erről most nem nyitok vitát, tessék olvasni Charles Bukowskit (nagykedvenc):

– A szerelem egyfajta prekoncepció. Azt szereted, amire szükséged van, azt szereted, amitől jól érzed magad, azt szereted, ami kényelmes. Hogy is mondhatnád, hogy szeretsz valakit, amikor több ezer ember van a világon, akit lehet, hogy jobban szeretnél, ha ismernéd őket? De velük sohasem fogsz találkozni.
– Jó, oké, de ezzel együtt megtesszük a tőlünk telhetőt.
– Ez igaz. De azt ne felejtsd el, hogy a szerelem mégiscsak egy véletlen találkozás eredménye, és a legtöbb ember pedig túl nagy feneket kerít neki. És ebből a szempontból egy jó baszást nem kéne teljesen leírni.
– De az is csak egy véletlen találkozás eredménye.
– Na látod, ebben tökéletesen igazad van. Idd meg azt, és kérjünk még egyet.
– Nagyon jó dumád van, Tony, de ez akkor sem fog köztünk működni.
– Hát – mondta Tony, miközben a fejével intett a csaposnak –, emiatt sem lesznek álmatlan éjszakáim…

#11424 adidaszdk hozzászólása: 2013.03.08. 17:01

érdekes dolgokat írsz… én férfi vagyok, szóval akkor csak dugni akarok?XD nem hinném… szerintem arra vágyok h végre legyen valaki akivel kölcsönösen szeretjük egymást, arra vágyok h végre beinduljon a lelkemnek a működése, végre tudjak megint szeretni mint régen… szerelmes akarok lenni, boldog szerelmes! de egyenlőre még valamiért képtelen vagyok erre… mikor képes vagyok rá akkor is csak pillanatokra… utána kihullik mint az emberek szeméből az élet mikor meghalnak

#11423 EmmaB hozzászólása: 2013.03.08. 15:33

Sziasztok!

A férfiakat nem feltétlen ezek vezetik – de elismerem, hogy van benne igazság, azonban nem hiszem, hogy az ilyen fajta leegyszerűsítésnek van értelme: )

manna-manna: örülök neki:

Én-ek: mizu, kiengedtek már?: D

EN-ek
#11422 EN-ek hozzászólása: 2013.03.08. 11:21

Csip-csip tsóka… pedig ő úszólván a ÉN gondolataimat irja meg. (ok, Lismerem talán 1 picit finomabban:)

#11421 manna-manna hozzászólása: 2013.03.08. 10:45

Szia,

nagyon csipem az irasaidat. Mintha az en gondolataimat irnad meg tortenetrol tortenetre. Ilyenkor erzem, hogy nem vagyok egyedul a problemaimmal es az erzeseimmel.

#11420 hang hozzászólása: 2013.03.07. 20:42

Szép estét!-kiigazítás-

a férfiak egyszerűen csak racionálisak-tehát a döntéseiket a célszerűség,szakszerűség és nem utolsó sorban a ésszerűség vezeti.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close