ez még a pánikhoz tartozik?

Téma címkék:
2013.03.12. 10:19

Sziasztok nemrég írtam,hogy letettem a gyógyszert amit pánikbetegségre kaptam. Azóta szerencsére a fejemben azok a nyomás érzések lassan megszűntek  lehet azért mert már a szervezetem megszokta,hogy nem szedem a gyógyszert????????? Egyre jobban érzem magam de még mindig nem az igazi úgy érzem. Van olyan amikor légzési nehézségek jönnek rám, egyszerűen nem tudok mély levegőt venni csak felszínesen, és egy idő után nagyon rossz tud ez lenni számomra. Van amikor pár percig is eltart ez a rosszullét utána meg jobban érzem magam. De ez a légzési nehézség főleg délután vagy az esti órákban jön elő. Mitől lehet ez?????????? Sosem fog elmúlani? Meg van még egy nagy problémám,hogy amikor nagy szél van szinte orkán erejű akkor én bepánikolok és remegek, félek. Ez vajon mitől van?

#11521 elektor hozzászólása: 2013.03.14. 15:53

Nyugodj meg. Nem fog semmi nemű kárt csinálni a házban a szél én ebben biztos vagyok és neked is biztosnak kell lenned ebben. Nem mi vagyunk a házért hanem a ház van miértünk ezt tartds mindíg szem előtt. Állj ki a küszöbre és mond  a szélbe jó hangosan hogy fújjhatsz te szél erőlködhetsz ahogy akarsz majd megúnod és abbahagyod. Tedd meg ezt a kevemért és jobban fogod magad érezni azt garantálom.

#11520 Marikath24 hozzászólása: 2013.03.14. 12:39

Az én félelmem a széltől már nagyon régóta tart kisgyerek koromban is mindig féltem azt hittem,hogy elviszi a házat vagy leszedi a tetőt olyan nagyon fújt. De ez a félelem azóta is elkísér engem nagyon félek és írtózom a széltől a mai napig is nem tudom miért van ez. Tegnap is amikor jött a hidegfront már előre rettegtem az estétől,hogy fogok majd aludni és nem is tudtam elaludni egyhamar miden órában felkeltem mert annyira féltem.

 

#11519 elektor hozzászólása: 2013.03.14. 11:44

Nálam is volt a széltől való félem úgy alakúlt ki hogy januárban (évekkel ezelőtt) jöttem haza melóbó leültem enni és valami csapkodott,zörgött. Fiam felment a padlásra és artikulátlanúl ordított hogy gyere fel mert szagatja fel a hullámpalát a szél. Ott áltam egy létrán mig elment a barárjáért és jöttek valamit csinálni. Tartottam a második palát az első már elrepült de kegyetlenűl vágott a hideg szél. Azóta kicserélték a tetöt s talán nem pánikolok de bennem maradt ez kétségtelen.

#11518 Fandows hozzászólása: 2013.03.13. 13:23

Kedves Marikath                                                                                                                               Nekem is sokszor volt légzési problémám, de megtanultam egy jógi légzést amit csak az orromon keresztül végzek,ha van kedved meghalgatni elmondom (a jobb kezed mutató újját ráhelyezed az ornyergedre és a hüvelyk ujjaddal befogod a jobb orlukadat és ezzel egy időben a bal orlukon mély lélekzetet veszel és  a gyürüs ujjaddal rögtön lezárod a bal lukat és a másik oldalon kifulyod a levegőt.Lassan többször megismétled majd forditva a másik orlukkal kezded.Az egyiken felszivod a levegőt a másikon kiengeded.Először csak egy párszor, mert az  agy igy sokkal több oxigénhez jut és lehet hogy egy kicsit elszédülsz de  egy idő után már észre veszed a jótékony hatását.Egyébként nagyon sokan jelezték,hogy ha az idő megváltozik drasztikusan!!!!! akkor ők is igy viselkednek A légnyomás megváltozásától is lehet. Azt irod, hogy a fejedben megszünt a nyomás de azért még nem az igazi.Tudod vannak hullámvölgyek és azt kell tudni kezelni.További javulást és most hogy jön ez a hőmérséklet változás remélem könnyen átvészeled.                                                                                                                                          Fandows

#11517 mzsolt hozzászólása: 2013.03.12. 20:07

Semmi baj, már jó az út.

Nem kellene ennyire figyelni mit jelezz a testünk, eddig nem volt probléma ez után sem lesz.

Szorongás amiről írsz, Csak annyit mondj,NINCS SEMMI BAJ- ecetera

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close