Második lövés

Téma címkék:
2013.03.15. 19:52

Jó estét Sorstársak,

Cudar egy időjárás járja mostanában. Reggel felkelve láttam, hogy minden kijárat eltorlaszolva, nosza hókotrás, mert este bökés és nem tudom, mit hoz a holnap… Jól esett a mozgás, de a végére igencsak elfáradtam. Eddig a fáradtságon kívül más tünetem nem volt, de két napja amikor éjszakánként (sajna többször) felkelek, percekig szédülök, mint a liba. Szuterines házunk van, a konyha az alsó szinten van és most már inkább este felkészítem a teámat, mnthogy leessek a lépcsőn. Ez az új jelenség kissé aggaszt, nem tudom, ez természetes dolog-e? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Szeretnélek tájékoztatni benneteket betegségem fejleményeiről, de nem tudom, történet formájában, vagy hozzászólásként célszerűbb?

Museto

klmaan
#11555 klmaan hozzászólása: 2013.03.19. 11:42

Szia Museto!

Kár, hogy nem az előző történetedet folytattad, így most széttörtél!. Szerintem, még most kellene ezt az előzőhöz tenned. Ezt Te megteheted, ha az írásod tetején lévő “szerkesztés”-re mész, és átírod, vagy kitörlöd, és beírod az előzőhöz. Ott már megvan az 1. szuri, most jöhet a 2. Még ídőben vagy!Tegyed meg, mert a végén, még magad sem fogod megtalálni, ha valamit vissza akarnál keresni.

Üdv: Klári-klmáan

#11554 AA66 hozzászólása: 2013.03.18. 19:18

Szia Museto!

A kiütés az elég általános tünet, bár szerencsére nekem nem volt. A szédülés viszont nem játék, a vérnyomásod rendben van? Nekem vérnyomás emelkedést és természetesen álmatlanságot is okozott.Kaptam egy plusz vérnyomás csökkentöt is.Én már vágom a centit 7 hét és vége. 21. hete csinálom a 3-as kezelést, de mondhatom most már nagyon várom a végét. Ja most a 20. héten kezdett el hullani a hajam is, de olyan ütembe hogy nemsokára hajam se lesz.

#11553 leander hozzászólása: 2013.03.16. 21:16

Szia

Ilyen kiütések szinte mindenkin előjönnek.én annó voltam bőrgyógyásznál,aki nem tudott semmit mondani rá,de nagyon nem is értette miért hozzá mentem mint HCV.-s.Aztán szép lasan el is tünt,csak a viszketés maradt meg.Nagyon sokára talán ,a 3.kezelés közepe felé ,vagy elején, a háziorvosom írt egy altatót fel,mert csak órákat aludtam.Elég volt egy fél db,szinte csodát tett ,kipihent voltam,csökkent az agresszivitásom,nem voltam olyan bolond,hát én végig szedtem.Nekem mindegyik kezelésnél a nem alvás volt a gond,és bolond voltam.A kertemben sátrat állítottam,mert meleg volt a hálószoba,erkélyt beszunyoghálóztattam,ott aludtam,bemérettem az egész házat vizereket kerestettem,hogy hol tudnék aludni.A pihenést ne feledd.

Údv

museto
#11552 museto hozzászólása: 2013.03.16. 12:29

Sziasztok!

Tegnap lőttem magam másodszor, éjjel alig aludtam, semmi bajom nem volt, csak ébren voltam. Hajnal felé elaludtam, reggelre mikor felkelem, a kézfejem tele volt apró pici ks piros kütésekkel Olyanok, mint egy pattanás, de középpen mindegyikben van egy kis piros pont. Mi a szösz lehet ez, volt már valakinek ilyenje?

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close