Olvassátok el, van megoldás

Téma címkék:
2013.04.19. 13:12

Sziasztok én egy 21 éves lány vagyok, sok mindenen keresztül mentem már. A pánikbetegségem kiváltó oka, hogy anyukám elhagyott 5 éves koromban! Ez mély nyomot hagyott az életemben, és míg élek ez meghatározó is lesz! Nem csak, hogy elhagyott, hitegetett, összezavart! Nyugtatón éltem 6 éves koromban! Oviban és általános iskolában ki voltam rekesztve, mert valamiért nem tudtak elfogadni vagy nem is akartak. Középiskolás koromban lassanként de pánikbeteg lettem. Féltem suliba menni, féltem magamban, rohamjaim lettek, borzasztó volt. Ezeket csak az érti aki átment hasonló dolgon! 
És itt jön a lényeg: soha nem szedtem antidepresszánsokat! Voltam pszihológusnál, több alkalommal, akkor javult az állapotom, hisz az orvosomnak elmondtam mit érzek, megnyugtatott és hatott, de akkor még kicsi voltam. Késöbb próbálkoztam különféle gyógyteákkal, nyugtató zenékkel, homeopátiával. Nem voltak jelentősen hatékonyak. Majd ezen a közösségi oldalon kaptam egy tanácsot, ami mindent megváltoztatott! Ő akkor azt írta, hogy B1 vitamint kezdett el szedni. Én vettem egy 10 mg-osat, amiben van azt hiszem 20 darab. Én napi egy tablettát vettem be, ami azt jeleni, hogy a lehető legkisebb dózis ez. Ezt lehet növeli 50 mg például.
Szóval bebizonyosodott, hogy az egészet egy vitaminhiány okozta. Persze nem múlt el minden nyom nélkül, de újra merek bármit csinálni, elmenni sétálni, bicajozni, bármit, amit egy normális 21 éves fiatalnak kell. Azt hiszem ez a legfontosabb. Hozzá kell tennem, hogy én olyan munkát végzek ahol éjjel nappal a munkára koncentrálok és szeretem csinálni, ez is közrejátszik, mert a munkán jár az eszem, nem a pánikrohamokon!
Itt a jó idő, mindenki legyen pozitív, hisz MINDEN ROSSZ UTÁN JÓ JÖN!
Bízzatok, reménykedjetek, higgyetek magatokban van VAN kiút. Én tudom! VAN!
Csak ne add fel és legyél TÜRELMES!
Bizonyára van családtagod aki közel áll hozzád, édesanyukád, édesapukád, testvéred, gyereked, barát, értük tedd meg, hogy olyan embert lássanak maguk mellett, akit te is szívesen magad mellett tudnál.
Köszönöm, hogy végig olvastátok, remélem segít az én tippem, é sha végig csináltátok, kérlek írjátok meg, mi a tapasztalatotok.

EN-ek
#12152 EN-ek hozzászólása: 2013.04.19. 21:46

WAO! azt szivesen +nézném:P

(N akartam már ide írni, de ha má’ te irtál..:) A nyakam az ojan, h qra fáj (kb. mint 1 erős izomláz, csak 10x szarabb fokon! + még be is van merevedve, mint 1 döglött alig-átor teknősnek!:D) Iggen okosan mondod: 1 YO MASSZÁS az, amit most sokra értékelnék! (gyógy- és nem sex! arra nincs semmi szükségem;) – setleg 1 jókis gyógyfürdő: pl. HÉvíz (de min. Zalakaros:)

Visszatérve a eredeti témánkhoz.. őrülj neki, h TE – ezexerint – +gyógyultál a vitaminodtól; sok mber képes elvileg “+gyógyulni” bármijen hüjeségtől, amihez csökönyösen ragaszkodik!  pl. mféle hamisvallások, nem létező “istenek”, UFFók, jehova kamui, v akár a placebótól! (<– ez tudományos tény!) ÉN viszont sajnos már rég n hiszek a csodákban, bár a örök mberi ostobaság 2ccségtelenül csodákra képes!;)

Jóccakát tsajok! + 1E^6 db peace:)

#12151 Crimson hozzászólása: 2013.04.19. 21:22

Maximálisan támogatom a szemléleted, de nem gondolom, hogy erőltetni tudom a gyógyulást. Mondjuk a felkiáltójelekkel tarkított mondataidból sugárzó erő engem nem buzdít, csak megijeszt. Meg a bogyók sem jönnek be. Ez van, különbözőek vagyunk. Nekem nyilván más válik hasznomra. Sajnálom, hogy nem szolgálhattam sikertörténettel. Pedig biztosan ezt vártad.

“Nálad mizu Crim? nekem +int LEsántult a 1/2nyakam”

Nem gondoltam, hogy létezik sánta nyak. Akkor biztos biceg is, amikor nyújtogatod :D Egy jógaóra jót tehetne neki. Vagy mondjuk egy masszázs… Nincs semmi amúgy. Ezentúl dínókkal a fülemben fogok randalírozni az utcákon. Kaptam egy diplodocus formájú fülbevalót.

 

#12150 viki1 hozzászólása: 2013.04.19. 20:41

nekem ez a vacak vitamin megmentette az életemet és nem igaz, hogy ezt az orvosok miért nem mondják maguktól hogy próbálkozzunk előszőr vitaminnal. Hinni is kell benne,  ébredjen már rá mindenki hogy egyszer élünk, így minden erőnnkel küzdeni kell ellene és nem a levegőbe beszélek mert 21 évesen én már túl vagyok majdnem minden rosszon! És van kiút! AKARNI KELL! Találj cél az életednek! MOST!

EN-ek
#12149 EN-ek hozzászólása: 2013.04.19. 17:05

“bezzeg amikor a pszichiáter írt fel nekem valamit, akkor könyörgött, hogy ne szedjem be, meg hogy ettől én biztos kipurcanok” <– hihi e yo!:D (lehet h a kedves mama mégse volt ojan buta, mint te azt hitted?;)

Nálad mizu Crim? nekem +int LEsántult a 1/2nyakam, ijenkor aztán a szokásosnál is nyűgösebb vok!! ):(

#12148 Crimson hozzászólása: 2013.04.19. 16:41

Kisebb koromban mindig adtak valamilyen vitamint a szüleim. Szerettem a különféle ízű, direkt gyerekek számára készítetteket, de csak a legritkább esetben kaphattam ilyet. Apum hajlott arra, hogy ilyeneket vegyen, anyum mindig valami terhesvitamint tömött belém, meg a nővéreimbe is. Halálosan meg voltam sértődve a dolog miatt, mert hát biztos azért kapom, mert akkora vagyok, mint egy terhes nő.

Aztán persze jöttek az evésproblémák, a depresszió, meg a többi… Olyannyira elviselhetetlen volt a viselkedésem, hogy az anyám megint kísérletezni kezdett rajtam különféle gyógynövényekkel, készítményekkel, vitaminokkal – egyébként a receptre kapható gyógyszerekkel is nagyon könnyelműen bánt (bezzeg amikor a pszichiáter írt fel nekem valamit, akkor könyörgött, hogy ne szedjem be, meg hogy ettől én biztos kipurcanok). Kisebbfajta paranoia lett úrrá rajtam, hogy biztos meg akar mérgezni, emiatt aztán csak még rosszabbul lettem, meg az sem esett túl jól, hogy ennyire meg akar változtatni, és hogy ahelyett, hogy lelkileg támogatott volna, hozzámvágott néhány pirulát, hogy legyek azokkal boldog.

Aztán persze megmondtam neki, hogy nincs értelme semminek, pénzkidobás az egész. Azóta nem is nagyon hiszek ezekben a termékekben, csak rossz emlékek fűződnek hozzájuk. Nem is próbálkozom velük többet.

EN-ek
#12147 EN-ek hozzászólása: 2013.04.19. 13:45

Ciao!

Yes… sok újat n mondtál:) Régóta ismert, h a thiamin fontos szerepet jáccik pl. a K. Hidegrenccer (stressz!) működésében, ill. a szénhidrát-anyagcserében. Magam is szoktam csipegetni naponta HA éppen van itthon:) DE azt sajnos határozottan cáfolnom kell, h a mber minden súúújos baját 1 waccak vitamin +oldaná! – Túl szép is lenne…;)

Bigúd!:)  >>

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close