fejfájás

2013.05.01. 15:49

Jó napot kívánok mindenkinek! Immár 5. éve szenvedek gyakori és erős fejfájástól!  Mr vizsgálat kimutatta hogy agykamraszűkületem van és sok az agyvizem. Debrecenbe először azzal biztattak,hogy egy kis műtéttel tudnak rajtam segíteni,aztán azt mondták hogy nem mernek megműteni,mert belehalnék. Depressziós is vagyok sajnos,gyógyszereket szedek. Legutóbb azt mondta a Debreceni doki,hogy most már valószínű hogy a gyógyszerek miatt fáj ennyire a fejem. Nemrég bekerültem az Egri pszichiátriára. Az ottani orvosok meg azt mondják,nem hiszik hogy attól van. Most kinek higgyek??? Javasolták,hogy Pesten van Fejfájás Ambulancia. Kérem,aki tud segítsen,adjanak tanácsot!  Érdemes ott is próbálkoznom?  Előre is köszönöm a tanácsokat!  További szép napot és minden jót kívánok mindenkinek! Tisztelettel:Tünci

EN-ek
#12456 EN-ek hozzászólása: 2013.05.01. 17:30

Hát így elsőként mit is monnyak HA +engeded…

“azzal biztattak,hogy egy kis műtéttel tudnak rajtam segíteni” – na igen. sztem is e csak 1 pitiáner kis műtétecske, sóra SE érdemes! (azért imho – pusztán a bizt. kedvéért – rendelj 1 papot, 1 sírásót, + 1 koporshowt IS!)

“Most kinek higgyek???” – hát n is tom így kapásból… HA létezik ma még oian h “józan (paraszti) ész“, akkor talán annak! ÉN legalábbis mindig ezt teszem;))

No a zécsak FELa fejjel HA még van, oszt’ jobbulást néked!:D

(láttam ÉN már oiat, h vki +gyógyult! sőt, a lónak 4 lába van mégse asztal)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close