Kacifánt

Téma címkék:
2013.05.17. 18:47

Minden Sorstársamat Üdvözlöm!

Nekem múlt év novemberében kezdődött a fülzúgásom, de akkor néhány napon belül elmúlt.

Akkor párkapcsolatomba voltak gondok, oda vezettem vissza.

Viszont most januárban visszajött, aminek az oka zajártalom volt. Elmentem egy kórházba infuzió ügyben, de még szájon át szedett gyógyszerre se tettek javaslatot. Vidéki körzeti orvos gyorsan kiirt szájon át emelt adagú Nootropilt. Lényeg a lényeg 10 nap múlva maszekba elmentem infuziora, melybe piracetam volt meg cortison.Nagyon kedves meg szigorú volt a doktornő, mondta, hol a fenébe kolbászoltam eddig.

Lényeg  a lényeg, infuziótól halkult, meg mondta, hogy szedjem még a Nootropil mellé szájon át a Chinotal 400 nevezetű gyógyszert is.Ez utobbit meg a neurologián irták ki.Rombergnél nem derivalok, meg volt mindenféle törzsataxias vizsgálat, Rinné, Weber nem laterizált stb. Na szóval kiderült, hogy az orvosom tud beutalót adni a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gége klinikára. Itt megállapitották, hogy halláscsökkenésem már nincs (Akut esetbe enyhe fokú perc.hcs mko), meg szédülésem sincs, de itt is volt vagy két órás kivizsgálás, MRI-n én is voltam. Ami érdekes, hogy azt mondta az adjunktusnő, lehet már nekem nem is a zajártalomtól zúg a fülem, hanem nagyon kiváncsi a pajzsmirigy értékekre is.Hamarosan befekszem (minden leletemmel persze-bőröndnyi) a Klinikára 6 napos dobüregi szteroidra, meg 7 nap infuziora. Tehát amit elmondhatok, hogy állapotom javul, de én is kacifántos utat jártam be. Ezt a Chinotal nevű gyógyszert meg fülészorvosnő javasolta, akinél akut esetbe maszekba voltam kénytelen felvenni az infuziót, meg  a neurologusom és adjunktusnő is jóváhagyta. A hallásom már teljesen ép,  Klinikán nézték, tehát most meg belgyógyászati okot valószinűsitenek és valóban a koleszterin meg a pajzsmirigy TSH magas.

Mindenkinek kitartást kivánok!

 

Samuka
#12704 Samuka hozzászólása: 2013.05.21. 12:55

Örülök, hogy van eredménye a kivizsgálásodnak és a kezeléseknek. Nagyon kiváncsi vagyok a továbbiakra is. Majd írd meg légyszi. :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close