Hozzászólás “újra öngyilkosság” c.íráshoz

Téma címkék:
2013.05.29. 07:34

Kedves “öngyilkos”! Nekem is régebben voltak sötét gondolataim, de Istenhez fordultam -2005-ben megtértem- átadtam életem úgy ahogy voltam Krisztusnak. Kedves, a te életeddel nem te rendelkezel, ha hivő vagy, vagy ha nem , akkor is az Isten ajándéka az. Te nem rendelkezhetsz vele, csak “úgy”! Miért akarnál egy életen át tartó fájdalmat okozni szeretteidnek? Keress egy jó gyülekezeti közösséget ott ahol laksz, vagy annak környékén! Meglátod, Isten megváltoztatja életed! Én is ateistaként tértem meg ötven év fölött! Nem “papolok”, csak segiteni szeretnék neked. Ez is a lelki béke egy útja számodra. Ha írsz az email címemre segítek tovább lépni neked-vigyázz magadra addig is, üdvözöl-endrebandi. Email cimem- soosendre1@t-online.hu
Utóirat: történelmi egyházak se rossz. Vagy sport, társaság- a magány rossz tanácsadó!

#13255 Cigis hozzászólása: 2013.05.30. 12:25

Benyomva maradt a caps lock…

nora51
#13254 nora51 hozzászólása: 2013.05.29. 18:39

Kedves Endrebandi, nagyon szép hozzászólást írtál! Csak hogy ezt most új történetként jelentetted meg…. De ezt csak akkor fogja olvasni az, akinek szántad, ha az ő történetéhez írod, mint új hozzászólást, (ill. választ.)

Tehát keresd meg az ő keserű sorait, és ott hozzászólásként, válaszként írj neki! Akkor biztos megtalálja! (Címke: öngyilkosság)

Minden jót neked!

nora51

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close