Nincs félelem, néz a szemembe skizofrén

Téma címkék:
2013.06.04. 00:28

 

Érdekes, az ember agyát megzavaró gondolatok. Talán skizofrém vagyok? Lassan rá ébredek és elfogadom, hogy igen, bár az orvosok nem mondjak ki .

 

Pörget a zene, nem értik hogy mitöl vagyok enyire bepörögve kikapcsolom az agyam. Csak arra probálok koncentrálni mi az ami feltölt energiával. Itt a zene körülöttem emberek de nem értik, miért halgatom újra meg újra már idegesek és mérgelödnek. Rábeszélem az egyik barátom adja ide a kocsiját, hozok még barátokat, vezetem az autót és megint arra gondolok jé nem csak a zene tölt fel energiával, most dupla annyi energia hisz érzem alattam a sebességet. Megálok és felszaladok a házba megnézek pár e-mialt. Fejemben csak a zene szól és még mindig pörget de már nem annyira. Rá nézek a képernyöre megvaltozik az animació, mint ha megállt volna az idö, nem tudom mit kell tovább lépnem hogy kibontakozodjon a gondola a fejemben és a látasom kiterjedjen olyan dolgokra amit valojaban nem látam. Probálom azt a sok energiat amit felgyüjtöttem rá irányitani, kimegyek a tükörhöz, nézem a szemem és a szemgolyómon belül látom hogy az idegek mozognak és csatlakozni probálnak. MI TÖRTÉNIK? Olyan ami még mással soha, valami jelt kaptam az Istentől vagy valami valaki én majd rájövök, miért is vagyunk itt a földön. Megyek veszek egy fagyit, de hisz hideg van, nem baj mást kell tennem cselekednem. “kiválasztot vagyok” újra energiát kell gyüjtenem az emberek csak néznek hidegben fagyizik ez nem normális. Nem nem vagyok az mert én már tudom azt, hogy mit akarok, kérdem én és ti?. Megyek az utcán minden ember tekintete rajtam, miért figyelnek nincs semi különös csak egy fagyit nyalok hideg téli este.

Kerülgetem az árnyékot és csak ahol fény van ott megyek és közben arra gondolok hogy a kiválasztottat nem láthatják a kamerák. Elfáradtam haza érek és ledölök kicsit, de nem kellene sokat aludjak hisz annzira jól telt ez a nap újra át akarom élni nem hiszem hogy sokat kellene aludjak. Reggel korán felkelek, süt a nap már nincs annyira hideg elindulok de látom az orámon, hogy még csak 7 ora van. Megkeresek egy NON-STOP üzletet ma citromm evésel kezdem a reggel, arra gondolok hogy tisztitja a fogamat és szép fehér less tőle. bemegyek az üzletbe  nincs nélam csak más pénznem nem akarják elfogadni nem értem hisz ez is pénz söt több mint az amit akarnak kérni érte. Probálom elmagyarázni de nem értenek. Bent az emberek probálják elfogadni amit én mondok és fel akarják váltani a pénzem, de én ugy érzem vannak köztük rossz akarok, nem adom oda. Kijövök és az első embernek oda adom és azt mondom neki, “ Fogad el tölem, hisz ez papir ugyan olyan papir de yet itt nem fogadják el.” Elfogadja, megkérdi honnan jöttem. Elmondom neki, hogy itt születtem de kiköltöztem más országba és most haza jöttem látogatoba. Neki is élnek kint barátai és keresem meg majd ha tudom, köszöni a “papirt”. Elköszönök tovább megyek közbe az időre nézek és smsüket küldök mindenkinek Hello ébresztő, jo reggelt hisz már reggel 9 van mit csináltok süt a nap a hasatokra.

Választ kapok, mit csinálsz reggel korán gyere egyet át hozzánk. Átmegyek nem mondok semmit a történtekröl. Van pénzed kérdik mondom van de nincs beváltva, nem baj mi adunk. Kapok pénzt az az papirt amit elfogadnak. Elindulok a piacra citromot kellene vennem veszek citromot és helyastol ragom de nem eszem meg  hélyát csak össze rágom és kiköpöm, megint minden ember engem néz. Újra energival teli vagyok csak felfigyeltek rám. ……………folytatás—à 2013.06.05

#13460 demabako hozzászólása: 2013.06.04. 17:46

Kedves Akárki!

Olvasd vissza eddigi bejegyzéseim, okulhatsz belőle! Címe: skizofrénnel élek együtt. Ne diagnosztizáld magad! A nejem paranoid skizofrén és doxazmás, nem l e h e t 

v e l e   e g y ü t t élni! Sajnálom, a skizofrén külön világa miaat sokszor lehetetlenné teszi az együttélést. Nem tudnak alkalmazkodni, a normális embert is megbolondítják!

Sajnálom! Én menekülni fogok ebből a kapcsolatból!    demabako

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close