“Végletek…”

Téma címkék:
2013.06.24. 07:54

Segítséget szeretnék kérni. Nektek van valami módszer, amitől elviselhető szintre tudjátok hozni a hangulatotokat? Előre is köszönöm.

#13821 gyomorfekely hozzászólása: 2013.06.25. 14:29

Szia! Megkaptam és válaszoltam, nyugodtan írj, nem jó a szeparáció, mérgezi a napokat. A kórház segít vagy lenyom – nem ez a legjobb szó, elfelejtettem -, én néha ott éreztem biztonságban magam. Amikor a kicsi néni négy ággyal odébb imádkozott, a mellettem fekvő lány szidta az eleit, én meg beszélgettem egy szellemmel, láttam két manust egy ott se levő tévéképernyőn, akik később merően rám bámultak éjjel, mert kihánytam az esti gyógyszert, a helyettesítő tablettát adták, mert nincs készleten az, amit én szedek, amiben az a jó, hogy tökéletesen leszedál. Azután viziten kikönyörögtem, hogy kapjam a sajátomat.

#13820 Redintrigue hozzászólása: 2013.06.25. 13:59

Írtam a mail címedre az előbb.

2 hét múlva bevonulook Tündérhegyre. Fogalmam sincs ott kapok a segytséget és ez eléggé aggaszt.

#13819 adidaszdk hozzászólása: 2013.06.25. 13:29

nem sok módszer van a végletek csökkentésére… szinte alíg van eszköz a kezünkben és hidd el az orvosoknak se több van!

esetleg szedhetnél hangulatstabilizálót… az segít egy kicsit (bár nálam nem használt), na és kössd le magad amennyire csak tudod! ha kurvára lekötőd magad akkor eg kicsit jobb…

#13818 gyomorfekely hozzászólása: 2013.06.25. 12:55

Szia! Lenne kedvem, nem kérdeztem meg Tőled, túl sokan utasítottak már el. Az e-mail címem gyomorfekely@gmail.com, azt hiszem, ott nem szerepel a nevem, az anonimitás miatt.

#13817 Redintrigue hozzászólása: 2013.06.25. 12:39

Köszönöm. Lenne kedved beszélgetni többet?

#13816 gyomorfekely hozzászólása: 2013.06.24. 11:24

Ha tudok segíteni, elmondom, mit csinálok mostanság, ami helyre ráz, aminek a segíítségével némileg tiszta vagyok. Először is megtaláltam a lehasdt felem, fiúmat, akivel mellőzzük a test dolgainak nemi útjait, így nem érzem magam rabnak, akin bármikor erőszakot tehet a másik fél, bár van némi mazochizmus, óhaj a bántás felé fizikailag, ez kondicionálódás esetemben. J. megesketetett, hogy többet ne vágjam fel magam, a legutóbbi varrás óta, nem nyúltam éles szerszámhoz, a két karom már lassan fosszilis a sok henteléstől, igyekszem nem magam maradni, nem hallgatok depresszív zenét, kihagyom az érzelmes <anyakeresős> filmeket, mert felkavarnak, szedem a gyógyszereket, néha többet a hangulatjavítóból, kevesebbet az antipszichóból, elfoglalom magam, tanulgatok, hobbizok, csiszolom a szűkös elmém és nem gondolok arra, hogy bármi baj is lenne velem, mert tudom, nem vagyok egyedül. Nem fordulok magamba, abban semmi köszönet nincs, naplóba rovátkolok röpke gondolatokat, impressziókat, ha nem remegek, olykor grafikázom.

A fő, hogy ne legyenek tétlenségbe aszó napok, érdemes sokat sétálni a természetben, ott a legjobb, választani egy elfoglaltságot. Nem állandóan vegetálni, nyomni az ágyat. Amennyiben az ember rendezi sorait, bele mer olykor nézni a tükörbe, én nem olyas érzettel hagyni ott, miszerint egy senki, kolonc mások nyakán. Ez is kondicionálás. Befelé fordulni óvatosan, mert megárt.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close